Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 213 (5420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

167 de candidați vor susţine proba de verificare a cunoștințelor pentru a fi admiși la Şcoala de Subofițeri Jandarmi Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

167 de candidaţi, reprezentând aproximativ 70 % dintre concurenţii care au depus dosare de admitere la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni,au încheiat cu succes probele eliminatorii şi vor susţine astăzi proba de verificare a cunoştinţelor.

În zilele de 7 şi 8 septembrie, 247 de candidaţi, 216 băieţi şi 31 fete, s-au prezentat la sediul Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în vederea înscrierii la concursul de admitere. Duminică, 8 septembrie, începând cu ora 15.00, candidaţi şi părinţi au participat la instructajul susţinut de colonelul Marian Mircea-Liviu, comandantul unităţii şi preşedintele Comisiei de Admitere a şcolii.

Aşa cum am aflat de la cpt. Irina Airinei, purtătorul de cuvânt al şcolii, detaşamentul fetelor a intrat primul la probele eliminatorii. Subcomisia de examinare medicală a declarat apte toate cele 31 de fete, dar acestea au întâmpinat  dificultăţi la verificarea aptitudinilor fizice. Au promovat doar opt fete: 15 nu s-au încadrat în baremul pentru proba de viteză, una – în cel pentru aruncarea mingii, iar şapte – în cel pentru proba de alergare-rezistenţă.

Din 216 băieţi înscrişi, au rămas în competiţie 159: cinci au fost declaraţi „inapt” din punct de vedere medical, 51 nu au promovat probele fizice, iar unul s-a retras din concurs.

Astăzi, începând cu ora 09.00, candidaţii se vor prezenta la sediul şcolii pentru a susţine proba de verificare a cunoştinţelor în intervalul orar 10.00-13.00. După predarea lucrărilor, candidaţii vor reveni în sala de concurs, unde vor fi invitaţi la catedră pentru corectarea lucrării, aflând astfel punctajul obţinut.

Candidaţii, clasaţi în ordine descrescătoare, cu un punctaj de minim 40 de puncte din 90 posibile, vor fi declaraţi „ADMIS” şi vor începe cursurile în data de 1 octombrie 2013.

Tot de la cpt. Irina Airinei am aflat că subiectele pentru proba de verificare a cunoştinţelor vor fi elaborate într-un pavilion din incinta şcolii de câte doi profesori pentru fiecare disciplină de concurs, desemnaţi prin tragere la sorţi. Clădirea va fi sigilată, cadrele didactice şi militare nu vor avea telefoane mobile, iar comunicarea cu membrii comisiei va fi interzisă până după începerea probei de concurs. Vor fi elaborate două variante de subiecte, din care va fi extrasă una, tot prin tragere la sorţi, iar plicurile pentru fiecare sală de concurs vor fi sigilate înainte de deschiderea imobilului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 167 de candidați vor susţine proba de verificare a cunoștințelor pentru a fi admiși la Şcoala de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
167 de candidați vor susţine proba de verificare a cunoștințelor pentru a fi admiși la Şcoala de Subofițeri Jandarmi Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei