Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 213 (5420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul oraşului Gura Humorului şi-a lansat astăzi în mod oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL

Vineri, 13 Septembrie 2013 (17:04:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, şi-a lansat astăzi în mod oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.

Laitmotivul sub care a fost lansată această candidatură este „Nu comentăm trecutul, vrem să construim un viitor pentru PNL”. Alături de Ursaciuc au fost prezenţi deputaţii PNL Dumitru Pardău, Constantin Galan şi Radu Surugiu, primarii Ioan Pavăl (Dumbrăveni), Adrian Popoiu (Siret), Tudor Zdrob (Fundu Moldovei), consilierul judeţean Brânduşel Nichitean şi fostul senator Tiberiu Prodan.

Marius Ursaciuc a precizat că toţi cei care sunt alături de el împărtăşesc dorinţa că PNL poate mai mult decât în momentul de faţă. „Cred că putem construi o filială judeţeană puternică, în care tot liberalii să-şi manifeste creativitatea, iar ca literă de statut să fie comunicarea şi luarea de decizii colective. Nu aş vrea să îi vedeţi pe aceşti oameni care sunt lângă mine ca o echipă, ci ca pe un nucleu, hotărât să demonstreze performanţa. Dorinţa noastră este ca nu obedienţa să fie singurul criteriu de promovare în PNL Suceava, ci competenţa”, a declarat Marius Ursaciuc.

Acesta a beneficiat de cuvântul de susţinere al celor care au fost alături de el în cursa electorală internă, deputatul Dumitru Pardău declarând că Ursaciuc este un om de echipă, ceea ce lipseşte în acest moment cel mai mult în PNL Suceava. Pardău a precizat că actualul preşedinte al PNL Suceava, Alexandru Băişanu, şi-a demonstrat limitele, fiind un slab comunicator. „Vom face o campanie în interiorul PNL Suceava, dar este important să convingem colegii că acest partid poate fi condus normal şi statutar, nu prin intimidare şi şantaj”, a precizat Pardău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul oraşului Gura Humorului şi-a lansat astăzi în mod oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.
 Vizualizări articol: 1585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul oraşului Gura Humorului şi-a lansat astăzi în mod oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Niste oportunisti. trimis de
(14 sep 2013, 09:15:33
d-le Pardau mergeti va rog inapoi la pdl si luati-l si pe d-l Ursaciuc ca acolo au mai ramas ceva ciolanase! Buldogul va asteapta cu labele deschise.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei