Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 129 (5336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   19 imagini |   ø fişiere video

Aniversare

Zilele Colegiului „Vasile Lovinescu” Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În zilele de 6 şi 7 iunie, la Colegiul „Vasile Lovinescu” din Fălticeni au loc activităţi dedicate „Zilelor Colegiului”. Aşa cum era şi firesc, la ceas aniversar, conducerea şcolii a prezentat invitaţilor şcoala, pe holurile căreia au fost organizate mai multe expoziţii cu produse alimentare, de patiserie, firme de exerciţiu, o expoziţie de aranjamente florale, dar şi prezentări legate de domeniul turismului, cum ar fi “Invitaţie la restaurant”, în cadrul lecţiilor demonstrative prezentate de elevi.

Pe holurile şcolii au fost amenajate expoziţii de desene şi fotografii realizate în cadrul mai multor proiecte derulate de şcoala fălticeneană. Tot în prima zi au fost premiaţi elevii participanţi la diverse concursuri şcolare sau la diverse proiecte europene. În mai multe săli de clasă au avut loc sesiuni de comunicări ştiinţifice şi referate, prezentate de profesori de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, dar şi de la şcolile din zonă, protagonişti fiind elevi ai colegiului.

Totodată a fost prezentată şi oferta educaţională a colegiului pentru anul şcolar viitor, proiectele aflate în derulare, iar în încheierea manifestărilor a avut loc un spectacol artistic.

În cadrul Zilelor Colegiului „Vasile Lovinescu” mai au loc întreceri sportive – fotbal, finala dintre clasele a X-a, tenis de masă fete şi băieţi.

La sărbătoarea celei mai mari instituţii de învăţământ din judeţ ca număr de elevi, au fost prezenţi, alături de actuale şi foste cadre didactice, elevii şcolii, reprezentanţi ai administraţiei locale prin primarul Cătălin Coman şi viceprimarul Gheorghe Aldea, reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ din municipiu, ai instituţiilor deconcentrate din Fălticeni, reprezentantul IŞJ Suceava insp. Gheorghe Coman, comandantul Poliţiei Municipale Fălticeni, comisarul-şef Ioan Nichitoi, mulţi dintre participanţi, foşti elevi ai acestei şcoli de renume în învăţământul agricol.

Prezent la deschiderea manifestărilor, primarul Cătălin Coman a făcut precizarea că 2013 este anul cu cele mai mari investiţii în sistemul educaţional, iar directorul instituţiei, prof. Gabriel Matei, a spus că se are în vedere adăugarea la titulatura şcolii a ceea ce caracterizează domeniul de activitate, respectiv şcoala să se numească Colegiul Agricol „Vasile Lovinescu” Fălticeni. „Sugestia vine din partea ministerului de resort, iar pe viitor este posibil ca şcolile cu profil agricol să aibă dublă subordonare, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Agriculturii, iar finanţarea să vină din ambele direcţii, ceea ce este un lucru benefic pentru şcoala noastră”, a spus directorul colegiului.

Manifestările dedicate Zilelor Colegiului continuă şi astăzi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Colegiului „Vasile Lovinescu” Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Zilele Colegiului „Vasile Lovinescu” Fălticeni4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei