Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 129 (5336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pe DN 17A

Ţigări de contrabandă găsite în portbagajul unui autoturism taxi implicat într-un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de pachete cu ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţişti în portbagajul unui autoturism taxi implicat într-un accident rutier pe DN 17A, în afara localităţii Sadova.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, accidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00.

În autoturismul taxi, marca Dacia Logan, se afla şoferul, Mircea Stan (56 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc, şi un client, Gabriel Şandru (45 de ani), din aceeaşi localitate.

La coborârea pasului Trei Movile, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, şoferul nu a adaptat viteza şi a pierdut controlul asupra volanului, ieşind în afara carosabilului şi izbindu-se frontal de capătul parapetului metalic de pe marginea drumului.

În urma accidentului, informează poliţia, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului şi rănirea uşoară a conducătorului auto.

„În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului implicat în accident, respectiv în portbagaj, au fost identificate 480 de pachete de țigări de contrabandă, fără documente de proveniență, cu o valoare de piaţă de 4.900 de lei, care au fost reținute pentru cercetări. Totodată a fost indisponibilizat și autoturismul în cauză, în curtea sediului Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Audiat în cauză, taximetristul a declarat că i s-a cerut să meargă la Rădăuţi, de unde clientul său a cumpărat ţigările de la o persoană necunoscută cu care s-a întâlnit într-o parcare.

Şoferul de taxi a declarat că habar nu avea că e vorba de ţigări de contrabandă.

„Cercetările au fost extinse și sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă față de cei doi”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă găsite în portbagajul unui autoturism taxi implicat într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 1529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ţigări de contrabandă găsite în portbagajul unui autoturism taxi implicat într-un accident rutier5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei