Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 129 (5336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A IV-a ediţie

Sucevenii pot contribui la dotarea cu echipamente de ultimă generaţie a oricărei şcoli din judeţ, pe baza cumpărăturilor uzuale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iniţiat în 2010, programului naţional „Ajută-ţi şcoala!” a debutat în cursul zilei de ieri, oferind clienţilor magazinelor Real ocazia de a contribui la dotarea oricărei şcoli din România doar pe baza cumpărăturilor uzuale, fără efort suplimentar.

Ediţia 2013a programului se va derula timp de 17 săptămâni, cu cinci mai mult decât ediţia anterioară, pentru a da posibilitatea cât mai multor clienţi Real să-şi ajute şcoala preferată să câştige.

Până pe 2 octombrie, Real transformă toate cumpărăturile efectuate de clienţi în puncte, care vor putea fi donate de aceştia unor instituţii de învăţământ de stat sau private (grădiniţe, şcoli generale, şcoli profesionale, licee sau universităţi), la propria lor alegere. La sfârşitul campaniei, punctele se adună şi şcolile primesc echipamente şcolare şi tehnică de calcul, pe baza punctelor acumulate. Alegerea şcolii care va primi punctele se va putea face pe toată durata campaniei pe site-ul dedicat www.academiaderechizite.ro. Fiecare bon de cumpărături cu valoarea minimă de 10 lei valorează un punct pentru şcoala aleasă.

Faţă de ediţia de anul trecut, campania din 2013 vine cu o paletă mai largă de echipamente şi tehnică de calcul din care şcolile îşi vor putea alege premiile, în funcţiile de nevoile lor specifice, cu un aparat foto DSLR şi un multifuncţional laser color adăugate premiilor obişnuite de anii trecuţi. Astfel, lista premiilor de la această ediţie cuprinde un notebook, un retroproiector, o cameră digitală şi un multifuncţional laser color.

La ediţia trecută a campaniei s-au înscris peste 200 de şcoli şi licee din toată ţara, iar 36 dintre acestea s-au calificat să primească numeroasele premii. Pentru acest an, aşteptările sunt ca numărul de premii acordate să se dubleze faţă de anul trecut.

Adriana Piţa, division manager la Real România, a spus: „De la lansarea campaniei în 2010, Real a oferit echipamente unui număr de peste 200 de unităţi de educaţie şi învăţământ, care au primit astfel un ajutor important pentru atingerea unei calităţi cât mai bune a actului de educare. Dorim să subliniem că implicarea şcolilor în acest proiect este esenţială, prin comunicarea mesajului campaniei şi a beneficiilor de care s-ar putea bucura şcoala. Mesajul principal este acela că şcolile sunt un bun al comunităţii în ansamblul său, de care trebuie să avem grijă toţi, în parte şi împreună, în aşa fel încât şcoala să ajungă la performanţele educaţionale pe care şi le propune şi pe care şi le doreşte întreaga comunitate. În plus, campania mai are un tâlc: un gest de solidaritate comunitară, aparent neînsemnat, poate avea urmări pozitive de mare importanţă pentru viaţa comunităţii, iar repetarea acestor mici gesturi poate să creeze acel ţesut social în care se dezvoltă reflexul comunitar, conştiinţa apartenenţei la o comunitate de care să fim mândri”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot contribui la dotarea cu echipamente de ultimă generaţie a oricărei şcoli din judeţ, pe baza cumpărăturilor uzuale.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii pot contribui la dotarea cu echipamente de ultimă generaţie a oricărei şcoli din judeţ, pe baza cumpărăturilor uzuale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei