Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 129 (5336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Haasta la vista, baby!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spuneam ultima dată că favoriţii principali la Open-ul francez aveau parte de adversari pe cinste în sferturi. Când colo, trei dintre ei trec mai departe în minimum de seturi! Încep cu liderul la zi. Djokovic l-a luat de data aceasta în serios pe Tommy Haas, transmiţându-i din mers un „Haasta la vista!”, şi pare că poate spune acelaşi lucru şi în semifinală, dar grafiat corect în limba lui Nadal. Care Nadal n-a stat nici el la discuţie cu un Wawrinka de nerecunoscut. Cunoşteam faptul că elveţianul nu ştie ce e aia victorie în faţa lui Rafa, dar mai ştiam şi că acesta este anul cu creştere certă de calitate în jocul lui Wawrinka şi mă aşteptam ca acest lucru să se vadă. Nu neapărat să-l bată pe Nadal, părea utopic, nici măcar să-l întindă ca pe Djokovic la Open-ul australian, dar să arate că se poate ridica la nivelul adversarului. Ei bine, nici măcar sporadic n-a reuşit acest lucru! Mai mult decât inexplicabil, mi se pare ruşinos pentru Wawrinka, îmi pare rău s-o spun. Unii au invocat oboseala din meciul de cinci seturi cu Gasquet, dar hai să fim serioşi, de atunci mai trecuse un tur, cel în care se delectase cu Iujnîi. Nici măcar să servească n-a fost în stare Wawrinka! La fel de slab a fost şi Robredo în faţa lui Ferrer, prin perspectiva scorului. Dar Robredo îşi depăşise deja de câteva ori condiţia şi, odată cu creşterea nivelului, o cădere era de aşteptat.

Am lăsat la urmă sfertul în care favoritul a fost trimis acasă. Şi nu numai că a fost trimis acasă, dar acest lucru s-a întâmplat tot în trei seturi! Federer, căci despre el este vorba, nu i-a servit lui Tsonga nici măcar un singur as! Da, stimaţi iubitori de tenis, pentru prima oară în aproape 300 de meciui de Grand Slam! Şi atunci, când nu te ajută deloc serviciul, cum să-i poţi face faţă unui Tsonga în formă de... turneu?! Căci da, prin această victorie francezul şi-a creat un culoar perfect către finală. Cu Ferrer are palmares sărac, dar momentul e prea rar pentru a se împiedica de micuţul spaniol în semifinală. Presupunând că-l va depăşi, în ultimul act ar putea avea în faţă un învingător a la Pirus al duelului Djokovic-Nadal. Doar ni-i amintim pe cei doi neputând să mai stea în picioare după finala de la Melbourne...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Haasta la vista, baby!.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haasta la vista, baby!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei