Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 114 (5321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru a nu bloca traficul

Lucrările de asfaltare a bulevardului Sofia Vicoveanca vor fi făcute în principal pe timp de noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Traficul rutier la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni va fi restricţionat parţial pe timp de noapte, timp de câteva săptămâni, ca urmare a începerii lucrărilor de asfaltare a bulevardului Sofia Vicoveanca. Lucrările de modernizare a principalei artere rutiere de acces în municipiul reşedinţă de judeţ au fost programate să înceapă de luni seara.

„O parte din lucrări, precum cele de scoatere a pavelelor cu care sunt acoperite gropile şi de pregătire a terenului pentru asfaltare, vor fi efectuate pe timp de noapte, pentru a nu fi blocat traficul rutier”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Cu toate acestea, etapa finală, de turnare a covorului asfaltic, va trebui executată pe timp de zi, pentru a fi făcută o lucrare de calitate.

Porţiunea care trebuie să fie asfaltată porneşte din dreptul Galleria Mall şi ajunge până la ieşirea din municipiul reşedinţă de judeţ, în dreptul staţiei de de 110 KV.

Practic, prin această lucrare se continuă modernizarea axului principal de circulaţie pe o porţiune care nu a  putut fi prinsă la finanţare în proiectul de modernizare cu fonduri europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de asfaltare a bulevardului Sofia Vicoveanca vor fi făcute în principal pe timp de noapte.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de asfaltare a bulevardului Sofia Vicoveanca vor fi făcute în principal pe timp de noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care modernizare?! trimis de
(21 mai 2013, 11:49:14
Care modernizare a axului principal?!...oare domnul primar nu vede din biroul lui, ca pe teren ma indoiesc ca merge sau daca o face e atent la nori, gropa cauzata de ridicarea canalului de vis-a-vis de primarie? Aia e doar una , dar daca o iei de sus de la Auto-service pina in Burdujeni observi ca e bataie de joc de bani europeni si de banii nostri! Chiar nu se poate face nimic sa fie trasi la raspundere cei responasbili, primaria, firma care executa lucrarea? Oare asa juristi prosti au primarii si statul de nu reusesc sa faca un contract prin care cel care executa o lucrare sa-i dea ganatie macare 10 ani timp fara ca acea firma sa nu auzi ca a falimentat a doua zi dupa ce a a incasat banii? Suntem o natiune pierduta...!
2.   Lucrari de proasta calitate trimis de
(21 mai 2013, 19:26:27
Deci se doreste asfaltarea in continuare a bulevardului principal pana la statia de 110Kv.Reabilitarea bulevardului principal al Sucevei, de la intrarea dinspre Fălticeni până la ieşirea spre Botoşani, s-a făcut pe fonduri europene, prin intermediul unui proiect din Programul Operaţional Regional.Firmele care au asfaltat bulevardul principal al Sucevei au fost solicitate să remedieze 11 porţiuni de catre Primaria Suceava.E vorba in primul rand de Conbucovina,titular de contract.Au mai lucrat in subantrepriza Flor construct,Test prima,Kamer Build Company SRL ,firma puscariasului international Vasilica Puscasu.Au fost multe comentarii pe forum referitor la aceste lucrari.Rezumand vorbim de calitatea proasta a asfaltului,de faptul ca nu s-a folosit sort concasat ci sort brut,compactarea nu s-a facut multumitor.Problema este ca aceste lucrari s-au facut pe fonduri europene.Daca in urma auditului se constata ca lucrarile sunt necorespunzatoare ne mai trezim ca trebuie sa dam toti banii inapoi.

2.1  RE: Lucrari de proasta calitate trimis de
(21 mai 2013, 21:21:47
Daca nu s-a facut deja auditul, clar va trebui sa dea banii inapoi pt ca e bataie de joc ce au facut, si crede-ma ca nu sunt doar 11 portiuni cu prbleme, sunt probleme la fiecare capac de canal si dupa sunt zone unde nu s-a folosit asfaltul potrivit pt ca deja apar fisuri ...
3.   Comentariu trimis de
(22 mai 2013, 00:45:54
Probabil ca aceste firme pomenite mai sus, care au asfaltat de nenumarate ori drumurile Sucevei, vor primi in continuare contracte, cu toate ca au facut lucrari de mantuiala. E la fel si cu politica: de 23 de ani aceleasi mutre ne netezesc calea spre bunastare si primesc in continuare votul nostru entuziast. Si totusi, in materie de asfaltare, exista si un exemplu bun: uitati-va la DN17 intre Suceava si Gura Humorului. Este un drum asfaltat bine, de vreme ce rezista traficului de ani buni, si e si semnalizat corespunzator. Dragi edili, invitati la licitatie si firma care a asfaltat acel drum, nu doar cumetrii vostri locali.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei