Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 114 (5321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sălbăticie

Cinci indivizi au bătut măr, fără nici un motiv, tinerii care le-au ieşit în cale, inclusiv un copil de 14 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Patru tineri din Valea Moldovei au ajuns la spital duminică noapte după o agresiune foarte violentă. Trei dintre ei au fost atacaţi într-un bar din localitate, iar al patrulea, un copil în vârstă de 14 ani, în plină stradă.

Conform martorilor oculari, duminică, în jurul orei 22.00, în faţa barului din Valea Moldovei a oprit o maşină din care au coborât patru indivizi care au intrat în local şi, fără a sta la nici un fel de discuţii, au tăbărât pe cei trei tineri aflaţi în interior. I-au lovit cu pumnii, cu picioarele şi cu obiecte contondente din local, scaune şi mese. Agresorii au părăsit zona cu maşina cu care au venit, îndreptându-se spre centrul satului.

Conform poliţiei, după aproximativ 400 de metri, indivizii au coborât din nou din maşină şi l-au atacat pe un minor în vârstă de 14 ani. Băiatul a fost lovit în cap cu pumnii şi picioarele, fiind lăsat inconştient la pământ.

Cei patru tineri agresaţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. Minorul de 14 ani, aflat în starea cea mai gravă, a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. El avea un traumatism cranio-cerebral destul de sever şi fractură de piramidă nazală.

Nici ceilalţi trei tineri nu au scăpat foarte uşor. Astfel, Andrei C., în vârstă de 25 de ani, a fost diagnosticat preliminar cu traumatism cranio-cerebral, comoţie cerebrală şi plăgi contuze multiple craniene, Gheorghe T., în vârstă de 31 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, plagă contuză parietală stângă şi era suspect de fractură de mandibulă, în timp ce Alexandru T., de 35 de ani, a fost diagnosticat cu ”traumatism cranio-cerebral, comoţie cerebrală, plagă contuză occipitală, observație fractură clavicula stângă”.

 

Au bătut pe cine le-a ieşit în cale, după ce au băut la Hora Bucovinei

Anchetatorii de la Poliţia oraşului Gura Humorului au demarat imediat o anchetă. Din informaţiile noastre, autorii ar fi cinci indivizi din comuna Slatina. Deşi ar părea greu de crezut, agresorii par să fi acţionat pur şi simplu la întâmplare. Conform unor surse, aceştia au participat duminică la Hora Bucovinei, la Bucşoaia, şi pe fondul consumului exagerat de alcool au devenit agresivi.

Ieri după amiază, anchetatorii i-au identificat pe trei dintre suspecţi care au fost audiaţi de procurorul de caz, fiind posibilă emiterea unor ordonanţe de reţinere. Alţi doi suspecţi erau căutaţi încă de anchetatori.

Primarul din Valea Moldovei, Constantin Moroşanu, s-a declarat revoltat de ce s-a întâmplat şi a cerut poliţiei să ia măsuri cât mai aspre.

„Este inadmisibil ce s-a întâmplat. Băieţii au fost bătuţi fără nici un motiv. Copilul de 14 ani era pe drum, în faţa porţii, iar cei patru au coborât din maşină şi au tăbărât pe el cu sălbăticie”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci indivizi au bătut măr, fără nici un motiv, tinerii care le-au ieşit în cale, inclusiv un copil de 14 ani.
 Vizualizări articol: 2080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci indivizi au bătut măr, fără nici un motiv, tinerii care le-au ieşit în cale, inclusiv un copil de 14 ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nemernici trimis de
(22 mai 2013, 00:24:08
Uite ce se intampla cand niste haidamaci de bani gata sunt scapati de sub control de parintii lor. Sper ca derbedeii sa primeasca maximum de puscarie pentru ce au facut. Vor avea timp sa se "dreaga" la mititica pentru multi ani de-acum incolo.
Le doresc insanatosire grabnica vecinilor mei, victime nevinovate ale unor indivizi certati cu legea.
1.1  RE: Nemernici trimis de
(22 mai 2013, 03:58:27
"maxim de puscarie" ...pote doar in America. In Romania se da pedeapsa "cu suspendare". Legi de kk
2.   Jungla trimis de
(22 mai 2013, 02:42:26
Probabil ca vitejii agenti care cerceteaza cazul ii va amenda si pe agresori si pe agresati...asa rezolva problemele vitele cu jug de la ijp.
Nici vorba de puscarie,nici nu cred ca vor fi retinuti...asa de relaxate sunt legile in Romania la faptele cu violenta.
ascultatima bine ...cumparati va pistoale... 5 milioane dar macar te doare la banana.
Vecini tai sunt cam blegi "maite"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei