Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Activităţi extraşcolare

Elevi ai şcolii gimnaziale din Hânţeşti, oaspeţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi şi ai Colegiul Militar Liceal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Printre activităţile propuse elevilor Şcolii Gimnaziale ”Mihai Halunga”, în săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, s-au numărat și două vizite tematice la Colegiul Militar Liceal „Ștefan cel Mare" și la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.

Prima activitate s-a desfășurat la colegiul din Câmpulung Moldovenesc, unde elevii au avut posibilitatea de a vizita baza materială a liceului, muzeul acestuia, dar și locațiile aferente desfășurării activităților de instruire.

Totodată, în ziua de 3 aprilie, elevii clasei a VIII-a A de la şcoala din Hânţeşti au sărbătorit Ziua Jandarmeriei Române, în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, care a organizat Ziua Porților Deschise. Activitatea a debutat cu un film de prezentare a instituției, urmat de un tur al unității. Atracția principală a reprezentat-o armamentul din dotarea unității, cât și mașinile de intervenție.

„Mulţumim reprezentanților celor două instituții – profesorului Florin Mariuc de la Colegiul Militar Liceal <Ștefan cel Mare> și locțiitorului comandantului Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, locotenent – colonel Ionel Postelnicu”, a declarat prof. Lucian Nicu Rădăşan, consilier educativ al Şcolii Gimnaziale „Mihai Halunga”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi ai şcolii gimnaziale din Hânţeşti, oaspeţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi şi ai Colegiul Militar Liceal.
 Vizualizări articol: 1996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elevi ai şcolii gimnaziale din Hânţeşti, oaspeţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi şi ai Colegiul Militar Liceal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei