Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

„Şcoala altfel”

Acţiuni caritabile şi programe educative, demarate de Grădiniţa “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În cadrul programului “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” au desfăşurat zilnic activităţi extracurriculare, printre acţiunile propuse preşcolarilor numărânu-se “Suntem şi noi pietoni!”, manifestare în cadrul căreia cei mici au primit vizita agenţilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava (IPJ).

Aceştia au prezentat preşcolarilor reguli de circulaţie, fiind însoţiţi de un “câine poliţist”, aflat în dotarea IPJ-ului, care, sub îndrumarea conductorului său, agent principal Aspazia Puiu, a efectuat un program de dresaj, moment apreciat la unison de cei mici.

Tot în cadrul “săptămânii altfel”, 40 de preşcolari, însoţiţi de cadre didactice ale unităţii, au desfăşurat o acţiune de caritate la Căminul de bătrâni “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, unde au susţinut un scurt program artistic, apoi le-au dăruit bătrânilor pachete cu diferite produse alimentare. Aceste bunuri au fost colectate în cadrul grădiniţei, cu sprijinul direct al părinţilor preşcolarilor.

Totodată, o parte din bunurile colectate au fost donate Asociaţiei “Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, care se ocupă de îngrijirea bătrânilor la domiciliu.

“Încă de mici preşcolarii sunt învăţaţi să dăruiască, să fie buni cu cei aflaţi în suferinţă, mai ales în această perioadă importantă pentru creştini, şi anume Postul Mare al Sfintelor Paşti”, au explicat reprezentanţii unităţii de învăţământ. Aceştia au mai menţionat că, în perioada 1-5 aprilie, s-au mai desfăşurat acţiuni precum: “Prietenul meu, pompierul”, “Poftiţi la teatru”, “Cum să creştem sănătoşi şi să ne comportăm cuviincios”, “Învăţăm de la şcolari”, “Bun-venit la şezătoare” etc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiuni caritabile şi programe educative, demarate de Grădiniţa “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”.
 Vizualizări articol: 1613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acţiuni caritabile şi programe educative, demarate de Grădiniţa “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei