Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două fete, lovite în judeţul Buzău de TIR-ul condus de un tânăr din Suceava

 

Două surori din judeţul Buzău au ajuns la spital, vineri seară, după ce au fost lovite de un TIR, în apropierea unei treceri de pietoni, martori ai accidentului fiind şeful CJ Vrancea, Marian Oprişan, care a sunat la 112, şi ministrul Nicolae Bănicioiu, care le-a făcut masaj cardiac victimelor.

Una dintre fete a murit la spital, iar cealaltă, care este în comă, va fi preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar-şef Florina Crucianu, fata în vârstă de 15 ani a murit, iar sora ei, de 11 ani, este în comă şi urmează să fie preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" din Bucureşti.

Medicii buzoieni sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale fetei de 11 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar şef Florina Crucianu, accidentul a avut loc, vineri seară, pe DN 2 E 85, în localitatea buzoiană Limpeziş, în zona unei treceri de pietoni.

Cele două surori, în vârstă de aproximativ 12 şi 15 ani, au fost lovite de un TIR condus de un tânăr din Suceava.

Conform sursei citate, cele două fete, care sunt în stare gravă, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

Potrivit lui Crucianu, la ora transmiterii acestei ştiri, la locul accidentului se făceau măsurători şi cercetări pentru a se stabili dacă fetele au fost lovite de autovehicul în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni.

Martor al accidentului a fost preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, care venea dinspre Bucureşti spre Buzău.

Oprişan a spus că TIR-ul se deplasa "destul de rapid", iar şoferul a încercat să le evite pe cele două fete, însă le-a lovit cu partea din spate a autovehiculului.

"Veneam dinspre Bucureşti către Buzău, am observat că TIR-ul rula destul de rapid. Am ajuns în Limpeziş, am văzut fetele pe trecerea de pietoni, am redus viteza, şoferul TIR-ului, care venea din spate, le-a văzut târziu şi probabil, având greutate, n-a mai putut să frâneze până în trecere. A încercat să evite impactul, a efectuat o manevră, TIR-ul a ieşit de pe şosea, dar le-a lovit pe cele două fete cu partea din spate", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.

El a mai spus că imediat după producerea accidentului la faţa locului a ajuns şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, care circula dinspre Buzău spre Bucureşti, el participând la alegerile pentru desemnarea preşedintelui PSD Buzău.

"Am oprit şi eu şi el. Nicu Bănicioiu le-a făcut masaj cardiac amândurora, eu am sunat la ora 18.00 la 112, după care l-am sunat personal pe Raed Arafat. Cele două fete au fost preluate de două ambulanţe, iar starea lor era gravă. De fapt, una dintre ele este în stare mai gravă, dar va veni un elicopter să o transporte de la Buzău la Bucureşti", a adăugat Oprişan.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două fete, lovite în judeţul Buzău de TIR-ul condus de un tânăr din Suceava.
 Vizualizări articol: 3984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Două fete, lovite în judeţul Buzău de TIR-ul condus de un tânăr din Suceava3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal articol! trimis de
( 6 apr 2013, 11:21:47
N-am inteles nimic din articolul asta. Informatiile se repeta si n-au nicio coerenta. Cine l-a redactat? Bravos! "Felicitarile" mele!
2.   Pupati si iar pupati trimis de
( 6 apr 2013, 12:19:53
Voi astia de la monitorul cum vedeti un ☭ de politician cum va pregatiti de lins. Chiar in timp ce citeam acest articol am vazut si la televizor accidentul in care se vede clar aportul celor 2 ministri de a sta cu mainile in buzunar.Primul care a sarit sa ajute victimele a fost soferul tirului si alti martori in timp ce ministri mai sus amintiti si ridicati de voi in slavi stateau cu mainile in buzunar sa nu cumva sa se murdareasca de sange sau de asfaltul ecologic care era turnat in acea zona.Asa ca nu mai exagerati cu stirile astea si nu mai mintiti poporul facand din niste mizerii de politicieni care nu stiu decat sa fure o tara intreaga si sa se fofileze.Pe soferul tirului l-au arestat imediat pt ca tatal lui nu e politician sau afacerist dar priviti in urma si vedeti cate accidente cu fii de politicieni, politicieni, oameni de afaceri,prezentatori tv etc.Care au comis fapte similare si totusi nu au fost arestati.Asa ca daca esti sofer pe un salar de rahat fii atent ca ajungi la puscarie, dar daca esti cuscru lu basescu,huidu,fiul patronului de la biotest etc poti sa faci accidente linistit ca nu patesti nimic.Asa ca domnilor de la monitorul mai incet cu pupaturile.
2.1  RE: Pupati si iar pupati trimis de
( 6 apr 2013, 17:11:10
Bine punctat....Mai adaug si faptul ca Monitorul puuupa mult si apasat, motiv din care mai sterge si comentariile adresate USL-ului.....
3.   Comentariu trimis de
( 6 apr 2013, 17:44:14
Pai asta-i treaba, asa e presa la noi, cat a fost PDL la putere ii dadeau limbi lui Flutur si celorlalti, dar acum , au trecut de partea celorlalti, carora le fac campanie non stop.
Rusine presei aservite puterii, chiar nu puteti sa fiti impartiali si sa prezentati evenimentele asa cum sunt?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei