Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur: “Guvernarea USL este un adevărat haos”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că întreaga Guvernare USL de până în momentul de faţă poate fi caracterizată printr-un singur cuvânt, şi anume „haos”. Flutur a precizat că USL îşi foloseşte energiile pentru certuri interne şi nu pentru găsirea de soluţii la problemele României. “Scandalul din USL se amplifică, în timp ce interesul şi capacitatea USL de rezolvare a problemelor ţării scad sub cota de avarie. Cuvântul care descrie cel mai bine guvernarea USL este haos. Preţurile au crescut, şomajul a crescut, fiscalitatea a ajuns împovărătoare, mari societăţi sunt în pragul falimentului, dar USL se ocupă cu certuri interne. Problemele românilor sunt în coada agendei USL, dacă nu cumva au ieşit complet de pe această agendă”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că recentul conflict dintre liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta demonstrează în mod clar că aceştia sunt nişte oameni politici “iresponsabili şi incompetenţi”. Liderul democrat-liberalilor suceveni a subliniat că în loc să colaboreze pentru a rezolva problemele României, Antonescu şi Ponta se ceartă şi creează noi probleme, atât ţării, cât şi guvernării.

„Cearta dintre ei nu-i va face însă pe români să uite că USL îşi încalcă în fiecare zi promisiunile electorale şi că nivelul de trai în România scade constant. De la 1 aprilie au crescut prețurile la bere și țigări, iar în spitale s-a introdus coplata. Tot de la 1 aprilie s-au scumpit pașapoartele, taxele de pod peste Dunăre și gazele pentru consumatorii non-casnici. Creșterea accizelor la țigări și bere trebuia să se aplice de la 1 iulie. Guvernul USL este cel care a decis decalarea calendarului cu trei luni pentru a genera încasări suplimentare la buget”, a mai spus Flutur, care a adăugat că scumpirea cu 5% a gazelor pentru consumatorii industriali, non-casnici, va genera scumpiri în lanț la toate produsele.

 

Flutur: USL nu a vorbit despre aceste scumpiri în campania electorală

Gheorghe Flutur a mai explicat că din luna aprilie 2012 şi până în ianuarie 2013, majoritatea produselor alimentare s-au scumpit, cartofii cu 83%, grâul cu 39%, fasolea cu 36%, porumbul cu 32%, carnea de pasăre cu 26% și ouăle de găină cu 23%. Preşedintele PDL Suceava a declarat că tot din luna aprilie a anului trecut şi până în prezent, benzina s-a scumpit cu 8%, iar motorina cu 1,3%, în condiţiile în care atât prețul mediu european al benzinei, cât și cel al motorinei au scăzut.

“USL nu a spus un cuvânt despre toate aceste scumpiri nici în campania electorală și nici în timpul Guvernului Ponta 1. Majoritatea scumpirilor sunt generate de Guvernul Ponta, de modificările fiscale anunțate de pe o zi pe alta. USL nu a spus un cuvânt nici despre creșterea taxelor și impozitelor locale, pe care le-a infirmat chiar cu putere, despre birurile puse în spatele fermierilor și agricultorilor din România, despre impozitele IMM-urilor sau despre timbrul de mediu”, a afirmat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că aceste creşteri, cât şi majorările preţurilor prognozate pentru acest an nu sunt acoperite de creșterile de salarii și pensii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: “Guvernarea USL este un adevărat haos”.
 Vizualizări articol: 1784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Flutur: “Guvernarea USL este un adevărat haos”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reevaluari de primavara trimis de
( 6 apr 2013, 11:08:53
Basescu si Ponta stau la Cotroceni la un pahar de suc.Hai sa traiesti Victoras,ai vazut ce bine ne-a iesit cu procurorii??Vezi daca ai mers pe mana mea si l-ai lasat pe Antonescu?Cu mine ajugi departe Victoras.Da,sefu,dar sa stiti ca cei patru procurori ai d-voastra sunt mielul meu de Paste pentru d-voastra.Iar Codruta este cireasa de pe tort.Voctoras,ma uit la tine si-mi aduc aminte de tineretea mea.Asa eram si eu atunci,tanar,cinic si dornic de multa preamarire.Cu mine ajungi departe.La anu te pun presedinte.Esti cuminte ca si Boc dar ai un avantaj.Esti mai inalt ca el.
2.   Hai sa fim seriosi! trimis de
( 6 apr 2013, 11:21:12
e intr-adevar dezastru, dar inca n-a ajuns dezastrul guvernarii BOC.
hai sa fim obietivi!
3.   Hai sa fim seriosi! trimis de
( 6 apr 2013, 11:22:02
obiectivi*
4.   Reevaluari de primavara trimis de
( 6 apr 2013, 11:26:55
DNA a descoperit 1.500.000 de voturi falsificate la Referendum.Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Potrivit rezoluţiei de începere a urmăririi penale, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost "centrul de comandă al unui sistem naţional de influenţă, cu structură piramidală, care se suprapune asocierii în vederea săvârşirii de infracţiuni.Cine era procuror general atunci?Codruta Kovesi.
Interviu Victor Ponta.de ce ati pus-o pe Codruta Kovesi?
"Am distrus practic, dintr-o singură mişcare, un an şi mai bine de propagandă, care spunea că USL, şi eu, şi Crin Antonescu venim să punem la DNA un procuror al Uniunii Social Liberale, care să închidă dosare. Practic, dna Kovesi, bucurându-se şi de credibilitate în faţa partenerilor europeni, este o garanţie că tot ce s-a spus pe această temă a fost doar o propagandă şi atât", a afirmat Victor Ponta.
De aici inteleg ca doamna procuror a avut dreptate si la referendum USL a falsificat
1.500.000 de voturi.Sau n-am inteles eu bine?

5.   Reevaluari de primavara trimis de
( 6 apr 2013, 11:45:44
Faptul ca, in cele din urma, experimentul de la Justitie a mers ca pe roate, pare sa fi convins binomul Basescu Ponta sa urgenteze aplicarea unei scheme asemanatoare si la un alt minister.Drept urmare, Titus Corlatean a primit misiunea de a finaliza cat mai grabnic procesul de epurare din aparatul Ministerului de Externe a diplomatilor banuiti de afinitati politice. Numai ca, din nou, victimele nu vor fi ambasadorii recunoscuti drept soldati loiali ai Palatului Cotroceni, ci protejatii partenerilor de coalitie, liberalii lui Crin Antonescu.Ministrul de Externe trebuie sa faca aproximativ 20 de propuneri de numiri de noi ambasadori, care insa sa fie pe placul lui Traian Basescu.
6.   Reevaluari de primavara trimis de
( 6 apr 2013, 11:49:37
SONDAJ GEOPOL: VICTOR PONTA, omul lui Băsescu în USL
Victor Ponta e omul negru în USL, arată datele unui sondaj de opinie realizat de Geopol în perioada 25 martie – 1 aprilie 2013.
Asta pentru că actualul premier este, în opinia românilor, personalitatea cea mai interesată să rupă Uniunea Social Liberală – 25,2%, mai interesată chiar decât Traian Băsescu – 23.1% şi decât Călin Popescu Tăriceanu – 9.1%.
De altfel, Ponta este considerat personalitatea din USL cea mai apropiată de preşedintele Băsescu – 19,3%, urmat de Tăriceanu – 12.3% şi de Gabriel Oprea – 9%.

7.   * trimis de
( 6 apr 2013, 13:03:25
şi de astă dată ( Flutur, dragă ) nu eşti "comentat"
dai bani s-apari când ar trebui să plăteşti pentru-a dispărea
oare paternele de creaţie pulitică te-or fi turmentat ?
sau... eşti doar Justin Bieber în duet cu Fly udrea ?happy

anecdoticul ţinut Bucovina ( ce-i după chipul tău )
îşi toceşte plămânii ( în umbră ) încă , înjurându-te
până şi RomSilvei, încă, i-e dor de-al tău fierestrău
iar altora de "caloriile ilegale aviare" din găinile pierdutehappy

8.   INTREBARE trimis de
( 6 apr 2013, 13:57:42
ATI AUZIT DE ,,ECO-MAFIA BALCANICA''????????????
9.   Laducu lu mata.... trimis de
( 6 apr 2013, 23:37:14
Am mai aflat un lucru despre tine Laducule....esti de-a lu' Cacarau nu de-a lu' Copilotu.......Interesant.
10.   Catre Daddy_Caz trimis de
( 7 apr 2013, 07:52:28
Salut,eu am spus tot timpul ca fac parte din societatea civila si nu m-a crezut nimeni.
Ca te-ai inselat fie iertat.In situatia de fata cu Traian Ponta am zis doar ca Antonescu a avut o pozitie corecta in sensul ca s-a delimitat de actiunile basistului Ponta.Dar asta nu inseamna nimic.El este copresedinte USL si poarta aceeasi raspundere pentru tradarea lui Ponta si inselarea electoratului USL-list.
11.   Traian Ponta trimis de
( 7 apr 2013, 08:03:20
Nu am urmarit aseara interviul lui Ponta ca nu pot sa-l mai vad pe acest om care a tradat promisiuni,asteptari,sperante. schimb m-am uitat pe net la discursul sau.Incepe sa semene din ce in ce mai mult cu mentorul sau Basescu.Premierul Victor Ponta a declarat, că a propus-o la conducerea DNA pe Laura Codruţa Kovesi pentru că partenerii europeni aveau nevoie de o garanţie că "USL nu a venit la putere ca să pună mâna pe DNA".Frumos ,ce grijuliu esti tu cu partenerii europeni si cu Basescu.Dar cu garantia celor care te-au adius la putere ce-ai facut?Ai aruncat-o la cos.Ai garantat ca vom termina cu regimul Basescu si acolitii lui.
12.   Traian Ponta trimis de
( 7 apr 2013, 08:09:38
"Să renunţăm la teoria asta totuşi un pic copilărească, cum că ne plecăm în faţa partenerilor europeni. Nu ne obligă nimeni să ne plecăm, putem să facem ce vrem, dar atunci haideţi să nu ne mai plângem că nu suntem trataţi la egalitate, că nu suntem primiţi în Schengen, că nu avem mai multe fonduri europene. Dacă nu ne interesează Europa şi îi dăm cu flit...noi ce vrem, hai să-i dăm cu flit şi după aceea să primim doar avantaje ? Nu putem să primim", a spus Ponta.Mai sa fie.Deci soarta tarii depinde de Codruta Kovesi.De ea depinde sa primim fonduri europene,de ea depinde sa intram in Schengen.Pai atunci eu zic s-o s-o proclamam zeita fondurilor europene si sa-i construim si un templu.
13.   Traian Ponta trimis de
( 7 apr 2013, 08:17:04
Premierul Victor Ponta a comentat acuzaţiile de trădare pe care le-a primit în ultima perioadă, amintind că a mai trecut prin astfel de situaţii, dar că "nu poate sta degeaba ca să nu supere pe nimeni".Corect domnul Ponta,nu ti-a cerut nimeni sa stai degeaba ca doar esti prim ministru si ai treaba foarte multa..Dar nici nu ti-a cerut nimeni sa-l timiti pe Ioan Rus la Bruxelles s-o roage in genunchi pe Codruta Kovesi sa devina Ioana d'Arc a tarii.Avem totusi 3000 de procurori.
14.   Traian Ponta trimis de
( 7 apr 2013, 12:34:18
Victor Ponta a surprins din nou ieri seară cînd a anunțat că, la Congresul PSD, o va susține pe Elena Udrea pentru funcția de președinte al partidului.
"Este o mișcare prin care am vrut să arătăm europenilor că în PSD este democrație și se respectă statul de drept. Pînă la urmă, Elena Udrea este un om politic bine văzut la Bruxelles și cu asta sper să pun capăt speculațiilor că PSD dorește toată puterea în România. Iată, chiar în interiorul partidului, dăm puterea altcuiva", a spus Victor Ponta
15.   Comentariu trimis de
( 7 apr 2013, 23:05:08
Asta se intimpla de la impartirea necorecta a CIOLANULUI.Oricum popor roman va meritati soarta va trebuie si mai rau

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei