Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 60 (5267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 14 – 20 martie

Universul fantastic al jocurilor Lego Chima, la Iulius Mall

Un eveniment atractiv pentru ştrengari se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 16 şi 17 martie, de la ora 12.00, la parterul Iulius Mall Suceava. În zona magazinelor pentru cei mici se va contura universul fantastic al jocurilor Lego Chima. Ştrengarii vor participa la competiţii interactive şi vor putea ridica fortificaţii prin îmbinarea pieselor. Şi iubitorii de artă şi frumos vor avea motive de bucurie în această perioadă la Iulius Mall. Până pe 31 martie, îndrăgita destinaţie de cumpărături va găzdui expoziţia de pictură şi grafică „Flori pentru Flori”. Rodica Alexandru şi Aura Pan prezintă 26 de lucrări ce au ca subiect principal florile, opere dedicate femeilor.

 

Joi, 14 martie

Spectacolul „Ia-mă-n braţe, dorule!”

TVR Iaşi, Centrul Cultural Bucovina, Asociaţia Culturală „Vatra Satului”, Ana Sound şi Rekord Sound organizează, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură Suceava, spectacolul extraordinar cu genericul „Ia-mă-n braţe, dorule!”, susţinut de Călin Brăteanu.

Spectacolul, care aduce în atenția publicului sucevean un artist de marcă din spaţiul folcloric bucovinean, spectacol inedit ca formă de concepţie şi prezentare, este realizat în colaborare cu orchestra şi corpul de balet ale Ansamblului Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” şi cu participarea extraordinară a renumiţilor interpreţi ai cântecului popular bucovinean Alexandru Havriliuc, Doru Farcaş, Leonard Zamă, Liviu Ţăran şi Mircea Ţâmpău.

Intrarea în sală, care este liberă, se va face până la ora 17.45, după care accesul nu va mai fi permis, întrucât spectacolul este televizat.

 

Expoziţie de pictură, la Shopping City

De la ora 17:00, la Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava, va avea loc deschiderea expoziției “Iluzii și certitudini”, a artistului plastic amator Gabriel Todică. Lucrările ce vor fi expuse aici demonstrează complexitatea artistică a acestuia, fiind abordate lucrări într-un registru clasic, executate atât în acuarelă, pe pânză sau carton, dar și în ulei și pastel. Ineditul expoziției va fi colecția de iluzii optice, destul de numeroasă, în care autorul disimulează într-un chip omenesc o scenă inspirată din activitatea celui vizat. Așadar, „Iluzii și certitudini” dezvăluie privitorului un curcubeu de realizări artistice ce obligă la admirație, meditație și multă atenție. Iluziile lui Gabriel Todică trebuie să le cercetezi, să le cauți înțelesul, iar acesta nu se lasă greu descoperit, dar presupune un efort de concentrare. Pe lângă aceste lucrări nu poți trece doar în fugă ca și cum ai admira o fotografie, ele te obligă la contemplare și meditare; reprezintă o provocare cu sine pentru orice privitor mai mult sau mai puțin avizat. Vernisajul expoziției va fi completat și de un moment artistic, susținut de actorul Lucian Dragotă.

 

Distracţie la Hollywood Sushi-bar

„Hollywood Sushi-bar te așteaptă la cea mai tare petrecere! În această seară, superpreţ la shot-ul de tequila, doar 3 lei. Ia-ți prietenii și vino să te distrezi! Te așteptăm cu sombrero și cu poftă de tequila. Super premii! Gașca de 6 domnișoare la masă va primi din partea casei o sticlă de Tequila. Se anunță o noapte plină de shot-uri de tequila și distracție maximă. Nu ezita să petreci și tu la Hollywood”, anunţă reprezentanţii restaurantului. Rezervări, la 0755.571.749

 

Steaua – Chelsea, în cele două Fierării

La Fierărie vă invită să vizionați meciul Steaua - Chelsea în cele două Fierării.

Pub-ul (Mărășești 27A) vă pune la dispoziție sala de evenimente și plasma.

Organizatori: La Fierărie Pub Boem, URSUS

Talciocul vă pune la dispoziție sala de evenimente cu videoproiecție și separeul cu plasmă. Rezervări, la 0755 222 880 și 0720 208 962. Organizatori: La Fierărie Talcioc Cultural, URSUS

 

Vineri, 15 martie

Direcţia 5, la Padrino

La Padrino, „Love Story” cu Formaţia „Direcţia 5”. Rezervări 0742 365 859. Intrarea este 50 lei.

 

Canaf & The Excentric Blues Band, la Talcioc Cultural

Începând cu ora 22.00, la Talcioc Cultural revin Canaf & The Excentric Blues Band. Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei, indiferent de locul în sală. Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880, cu precizarea că se vor ocupa locurile începând cu cele din fața scenei și în funcție de locurile disponibile în partea de jos. Prioritate vor avea cei care achiziționează biletele înainte de eveniment.

 

Expoziţia „Drapelul la români”

La Muzeul de Istorie Suceava se deschide, la ora 12.00, expoziţia temporară cu genericul „Drapelul la români”, care prezintă publicului un număr de 37 de replici de steaguri istorice aparţinând colecţionarului col. Petru Costin, din Republica Moldova.

Expoziţia, care este organizată, sub egida Consiliului Judeţean Suceava, de Muzeul Bucovinei în colaborare cu Muzeul Serviciului Vamal al Republicii Moldova, etalează steaguri din spaţiul românesc, de la stindardul geto-dacic, la flamurile de luptă şi steagurile domnitorilor Moldovei, până la drapelul mişcării democratice din decembrie 1989, şi va fi deschisă la Suceavapână pe data de 15 aprilie a.c.

 

Retro Party, la Hollywood

„Hollywood Sushi-bar te invită să petreci la... Retro Party. Oferta noastră pentru tine în această noapte constă într-o reducere de 25%, dacă ești sărbătorită. Muzică pe placul tău, distracție maximă și super premii”, anunţă organizatorii evenimentului. Rezervări, la 0755.571.749

 

Balul gospodarilor, la Lăsatul secului

De la ora 20:00, la Restaurantul Vama Veche va avea loc Balul gospodarilor, la Lăsatul secului. În program: Concurs de dans (cu premii pentru cei mai buni dansatori ai serii), Concursul „Cui îi place vinul ..." (cine bea mai repede vinul din cupă), în compania lui Doru Mihoc. Invitat: Dana Dăncilă. Rezervări, la 0743.131.203

 

Dans, la Iulius Mall Suceava

Este ultima zi din această săptămână în care cei mici se pot bucura de lecţiile gratuite de dans oferite de profesionişti. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala Boomdance, din Iulius Mall Suceava, prichindeii se pot lăsa vrăjiţi de ritmurile samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Sâmbătă, 16 martie

Primăvara poeţilor, la Shopping City Suceava

La ora 12:00, la Shopping City Suceava va avea loc o acţiune culturală din cadrul Festivalului Internaţional “Primăvara Poeţilor” – “Le Printemps Des Poètes” 2013.

Tema din acest an: “LES VOIX DU POÈME” – VOCILE POEZIEI.

 

Ateliere interactive de creaţie, la Iulius Mall

De la ora 12.00, la KidsLand – Iulius Mall Suceava, se organizează ateliere interactive de creaţie. Talentul piticilor va fi dezvoltat sub îndrumarea specialiştilor, însă nu va fi omisă nici buna dispoziţie creată prin cântec şi dans.

 

Sport

Fotbal, Liga a II-a, ora 11.00, stadionul Areni

Rapid CFR Suceava – FC Botoșani

 

Distracţie şi muzică, la Hollywood

„Personalul Hollywood se reunește la distracție, pentru a-ți oferi o noapte de neuitat. Este seara noastră alături de voi. Cele mai petrecărețe persoane vor fi premiate cu un abonament la sala de sport Spinning Club Pantani. Shot-uri din partea casei all night long! Distracție multă și muzică bună, alături de Dj Puff”, anunţă reprezentanţii Hollywood. Rezervări, la 0755.571.749

 

East Roots vă prezintă, în Talcioc Cultural, „Positive Vibe”

De la ora 22:00, East Roots vă prezintă, în Talcioc Cultural, „Positive Vibe”. Drum & Bass, Reggae, Ska, Dubstep şi Dancehall cu pasaje de sitar (instrument tradiţional oriental). Accesul este 15 lei. Rezervări, la 0755 222 880 și 0720 208 962.

Organizatori: La Fierărie Talcioc Cultural, URSUS, Rock FM, East Roots

 

Duminică, 17martie

Teatru pentru copii, la Iulius Mall

De la ora 12.00, la Kidsland, Iulius Mall aduce în atenţia copiilor cele mai îndrăgite persoanje din poveşti. Pichindeii vor fi publicul spectacolului oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

 

Luni, 18 martie

„Dineu cu proşti”, pe scena suceveană

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Dineu cu proşti”, de Francis Veber, în care vor juca mari actori români, precum Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea. Biletele costă 100 de lei (80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei