Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 58 (5265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Cucoana pesedistă şi navetistele din Gara Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O doamnă care visează să ajungă preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Suceava şi al cărei nume este Oana Pintilei s-a băgat în seamă la început de martie. Această cucoană pesedistă, care până acum nu s-a remarcat cu absolut nimic în plan public, a organizat un concurs de confecţionat mărţişoare la care au participat aproximativ 100 de copii de clasa a IV-a. Iată o idee de excepţie care ar merita un loc în cartea recordurilor care nu folosesc la nimic, alături de oul pictat al PDL-ului care într-o vreme a urâţit centrul Sucevei. Câteva învăţătoare, încântate de proiectul doamnei de la oraş, au încărcat copiii în microbuze şi i-au adus la Suceava, unde aceştia au primit diplome, felicitări şi dreptul de a se fotografia alături de preşedintele PSD al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor.

Problema este că învăţătoarele executante de ordine venite de la PSD au implicat şcolile unde sunt angajate într-o acţiune politică, lucru care este interzis. Nu-i aşa, domnule şef al Inspectoratului Şcolar Suceava, Gheorghe Lazăr? Mă scuzaţi. Îmi retrag întrebarea, pentru că, pe moment, am uitat că dumneavoastră sunteţi membru PSD şi că partidul v-a pus acolo. Totodată, pentru a duce la bun sfârşit un proiect politic, doamna de la PSD s-a folosit de nişte copii nevinovaţi, ceea ce nu este normal. Şi, în fine, cum acţiunea s-a încheiat la Consiliul Judeţean, putem sublinia şi că PSD foloseşte instituţiile publice pentru evenimente politice, lucru care nu este deloc în regulă.

Deoarece Oana Pintilei trebuie să fie bine odihnită pentru a putea gândi noi şi noi acţiuni de excepţie, e lesne de bănuit că aceasta nu e trează dimineaţa la 4 jumate. Presupunând, totuşi, că n-ar dormi la acea oră, e greu de crezut că aceasta se plimbă prin Gara Burdujeni. De aceea, o să-mi permit să-i transmit că la acea oră ajung gară nişte trenuri jegoase ticsite cu navetişti. Printre persoanele care coboară îngândurate şi grăbite din trenuri sunt şi multe femei, stimată doamnă care vă doriţi şefia Organizaţiei de Femei a PSD Suceava. Navetistele sunt îmbrăcate modest, în nişte haine de culoare închisă, care sunt în ton cenuşiul care le domină existenţa. Într-o linişte deplină, pentru ca fiecare femeie să-şi poată auzi mai bine gândurile care le frământă, acestea se aşază la coada formată în buticul din gară. Rând pe rând, femeile cumpără câte un covrig sau doi, pentru a avea ce mânca la serviciu. Cele mai avute dintre ele îşi permit să ia în loc de covrigi plăcinte umplute cu nu-ştiu-ce. După care, tot în linişte, pleacă la locurile de muncă prost plătite pe care încă le mai au. Aţi înţeles ceva, doamnă Pintilei? Dacă nu, culcaţi-vă înapoi şi gândiţi-vă la viitoarele nimicuri pe care le veţi face călcând cu tocurile din picioarele de cucoană pesedistă legile scrise, dar şi legile bunului-simţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cucoana pesedistă şi navetistele din Gara Burdujeni.
 Vizualizări articol: 3235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 21 voturi
Cucoana pesedistă şi navetistele din Gara Burdujeni3.9521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Răutăți gazetărești trimis de
(18 mar 2013, 20:50:10
Domnule Avram, nu văd de ce atâta vehemență împotriva doamnei Oana Pintilei, pentru că această acțiune socială, în care au fost implicați, bineînțeles, elevi, eu o socot benefică, aceștia fiind îndrumați să-și folosească îndemânarea și creativitatea pentru a face nevinovate mărțișoare. Că în spatele acțiunii se regăsesc doamne de la PSD, nu mă miră câtuși de puțin, pentru că nimic nu se întamplă în zilele noastre fără să aibă legatură cu politicul. Mie mi se pare o acțiune binevenită, în ton cu 1 Martie. Dacă ar fi fost distribuite pliante, pixuri, stegulețe sau mai știu eu ce cu sigla PSD, atunci v-aș fi înțeles supărarea. Competiția din sânul organizației PSD de femei nu strică, ba chiar are efect la nivel de societate, pentru că mai urnește copiii din fața calculatorului. Aș vrea să văd astfel de acțiuni și din partea altor partide. Ocazii și motive ar fi destule.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei