Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 60 (5267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte” poate acorda finanţări de până la 160.000 de euro pentru zece primării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Zece primării sucevene pot obţine finanţări europene de până la 160.000 de euro pentru proiecte de dezvoltare rurală. Preşedintele Grupului de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”, Ioan Bogdan Codreanu, a declarat că această structură a lansat prima sesiune de proiecte pentru măsura 121 „Protejarea şi punerea în valoare a moştenirii culturale şi naturale a micro-regiunii Bucovina de Munte”. Codreanu a precizat că din GAL „Bucovina de Munte” fac parte primăriile Vama, Sadova, Pojorâta, Vatra Moldoviţei, Frumosu, Moldoviţa, Breaza, Moldova Suliţa, Izvoarele Sucevei şi Fundu Moldovei.

Toate cele zece primării pot să depună proiecte pentru a obţine finanţare până pe data de 13 aprilie 2013. Ioan Bogdan Codreanu a declarat că suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este de 160.000 de euro, iar valoarea maximă a unui proiect nu poate fi mai mare de 400.000 de euro.

Codreanu a explicat că prin această măsură pot fi finanţate proiecte de promovare a turismului, pentru păstrarea tradiţiilor sau pentru reabilitarea clădirilor de patrimoniu. El a mai arătat că informaţii suplimentare legate de modul în care pot fi depuse proiectele se pot obţine de pe pagina de internet www.galbucovinademunte.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte” poate acorda finanţări de până la 160.000 de euro pentru zece primării.
 Vizualizări articol: 1392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte” poate acorda finanţări de până la 160.000 de euro pentru zece primării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARE trimis de
(14 mar 2013, 13:05:21
SEMI-PRIMARIA GUBERNALA C-LUNG,A PRIMIT CEVA BANI?????AU INCEPUT TOALETARILE ARBORILOR ORNAMENTALI DE PRIN CARTIERE,ACESTIA SUNT RETEZATI PIEZIS DE LA JUMATATE,DIN NOU ACEEA URA DE TIP BARBAR IMPOTRIVA COPACILOR.
PROBABIL INAINTASII CELOR CE AU PUS LA CALE ASTFEL DE DECIMARI,ORI S-AU SPANZURAT DE COPACI,ORI AU FOST SPANZURATI DE ALTCINEVA,DE AICI PROBABIL ACESTA URA.
HALOOOO,GARDA DE MEDIU,SE AUDE??????????????ASTA CA SA NU VA MAI BARFEASCA GURILE SPURCATE SI ANTISEMITE ALE GUBERNEI.
FAC APEL CATRE CEI CE AU LUCRAT LA FOSTA FABRICA,,MONTANA''-FALIMENTATA PRIN JAF,DACA STITI CEVA PERSONAL TESA,CARE A BENEFICIAT DE INTERNARI L;A PSIHIATRIE IMEDIAT DUPA DECLANSAREA FALIMENTULUI,IAR ACUM OCUPA VREO FUNCTIE PUBLICA,VA RUGAM SA LE POSTATI NUMELE,PTR CA DACA E ADEVARAT,NU VA POT FACE NIMIC.VA RUGAM!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei