Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 60 (5267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur dezaprobă desfiinţarea Direcţiilor de Sănătate Publică şi a Caselor de Asigurări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, dezaprobă decizia ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, de a desfiinţa Direcţiile de Sănătate Publică şi Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate. Flutur a făcut referire în special la cele două instituţii din Suceava, subliniind că desfiinţarea acestora va însemna şi diminuarea sumelor pe care judeţul le va primi pentru domeniul sănătăţii.

„Nu este posibil sămuţitoate instituţiilede la Suceava la Iaşi,doar pentru a îndeplini visul lui Dragnea şi a face pe plac lui Nechita sau Fenechiu. Cred căe deja prea mult sădai astfel de lovituri unui domeniu cum este sănătateapublică, extrem de important pentru orice sucevean. Vorbim de sănătate, de oameni bolnavi şi nu e drept, nu e corect ce vrea săfacăUSL, nici faţăde cei care au nevoie de sistemul de sănătate, nici faţăde cei care au un loc de muncăîn domeniu. Ce vor face aceştioameni de aici încolo? Însă USL nu pare a fi atent la nevoile oamenilor dupăce au primit voturile lor”, a declarat Gheorghe Flutur. El a arătat că USL a dat dovadă de „dispreţ” faţă de judeţul Suceava atunci când a fost întocmit bugetul pentru anul 2013 şi face acelaşi lucru când decide desfiinţarea DSP şi CAS Suceava.

“Acum vedem o nouădovadăcăjudeţul Suceava nu contează pentru USL. Pentru şoseaua de centurăa Sucevei s-au alocat, pe hârtie,doar o parte din bani, însă nu s-a prevăzutnici un leu pentru spitalul de la Fălticenisau alt spital din judeţ”, a pus liderul democrat-liberalilor suceveni. Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a precizat că nici în momentul de faţă Spitalul Judeţean Suceava nu a primit computerul tomograf.

Preşedintele PDL Suceava le-a cerut public liderilor şi parlamentarilor suceveni ai USL să-şi exprime punctul de vedere cu privire la desfiinţarea Direcţiei de Sănătate Publică şi a Casei de Asigurări de Sănătate Suceava şi să ia atitudine faţă de această decizie a conducerii Ministerului Sănătăţii. „Este tot mai clar căUSL va arunca judeţuluiSuceava doar câtevafirimituri din finanţare, adică ceea ce mai rămânede la bogata masăuselistă. Le cer public liderilor şi parlamentarilor USL din judeţulSuceava să-şiexprime punctul de vedere, sănu stea pasivi, sănu accepte aceastăsituaţieşi săse implice pentru a salva judeţulSuceava, tot mai captiv în ghearele USL”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur dezaprobă desfiinţarea Direcţiilor de Sănătate Publică şi a Caselor de Asigurări.
 Vizualizări articol: 1626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur dezaprobă desfiinţarea Direcţiilor de Sănătate Publică şi a Caselor de Asigurări3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnul Flutur trimis de
(14 mar 2013, 11:51:05
PDL a avut puterea implicit guvernul in perioada 2008-2012.Domnul Flutur era atunci prim vicepresedintele partidului.Vad ca acum este interesat de sanatate si de grija oamenilor bolnavi.Dar cand PDL a inchis spitale,dispensare,declansand drame umane unde era?cand PDL a taiat salariile doctorilor si asistentelor cu 25% unde era?Cand doctorii si asistentele plecau cu miile in strainatate speriati de politicile PDL unde era?Cand posturile de doctori si asistente in spitale s-au blocat unde era?

1.1  RE: Domnul Flutur trimis de
(14 mar 2013, 12:14:33
Unde era?!? Parca il tin minte pe Flutur ca LUNAR mai inaugura cate o sectie modernizata la spitalul judetean. Cred ca esti un mincinos cand te faci ca nu stii ce a facut Flutur pentru sanatate. Mergi la politie si ma reclama ca te-am facut mincinosbig grin
1.2  RE: Domnul Flutur trimis de
(14 mar 2013, 12:22:33
Propun boicotarea cite-ului monitoru ... pana la exluderea .. nick namelui Raducu lui masa
2.   PTR ALEX trimis de
(14 mar 2013, 13:12:06
RISTI SA INTRI SUB MONITORIZAREA SEFILOR IERARHICI,A LU' RADU,CU ASTFEL DE CERINTE!
3.   Ipocriti au fost, sunt si vor fi inca! trimis de
(14 mar 2013, 15:32:35
Ideea desfiintarii CAS a fost initiata de PDL acu cativa ani si dur criticata de USL. Acum USL desfiinteaza CAS si masura este dur criticata de PDL. Mai bine si-ar manca rahatii unii altora de ipocriti!

4.   Comentariu trimis de
(15 mar 2013, 00:27:12
domnul Flutur are mare dreptate.cum sa se desfiinteze CAS????????doar aceasta institutie a fost sponsorul de baza al PDL.trebuie sa fie inchise spitalele ,asa cum s/a început pe timpul guvernarii trecute ca sa nu se mai cheltuiasca banii CAS ptr. ca aceasta sa aiba de unde cotiza in continuare la pdl.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei