Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 59 (5266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inconştienţă

Accident violent pe DN 2, după ce o şoferiţă a depăşit în orb, pe linie continuă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O şoferiţă în vârstă de 22 de ani a scăpat ca prin minune cu leziuni uşoare după ce a intrat într-o depăşire inconştinetă, pe linia continuă, şi s-a lovit violent de o autoutilitară care venea regulamentar de pe sensul opus de mers. Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 9.45, pe DN 2, pe raza localităţii Buneşti.

Tânăra care a provocat accidentul, Ileana Luiza, din Prahova, conducea un autoturism Nissan şi se deplasa pe direcţia Fălticeni-Suceava.

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, la intrarea în Buneşti tânăra conducătoare auto a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, în zona de acţiune a indicatorului „Depăşirea Interzisă”. În unghi fără vizibilitate, ea a observat târziu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de Gheorghe Sârbu, în vârstă de 30 de ani, din Ipoteşti.

 

Tânăra care a depăşit pe linie continuă, norocoasă şi protejată de maşină  

Impactul a fost extrem de violent. Autoturismul Nissan a fost proiectat într-un cap de pod, iar de aici a fost aruncat într-o râpă de la marginea şoselei. Maşina a fost pur şi simplu făcută zob. Tânără de la volan, norocoasă şi foarte probabil protejată şi de masiva maşină pe care o conducea, nu a suferit leziuni grave.

O tânără din Buneşti, care locuieşte în zonă, a descris clipele de după accident:

Elena Claudia Andrioaia a declarat: “S-a auzit o bufnitură foarte mare.... am ieşit afară şi am văzut Nissanul cum a ricoşat în pod şi din pod a ajuns în pârâu. Traficul era blocat, iar în maşină era o doamnă lovită la bazin”.

Tânăra de 22 de ani a fost scoasă din maşină de un echipaj de Descarcerare al Pompierilor şi transportată de o ambulanţă la Spitalului Judeţean Suceava. Primele investigaţii medicale au arătat că nu a suferit leziuni grave. La spital a ajuns şi un bărbat care era pasager în autoutilitară, şi el rănit uşor. 

Rămas la faţa locului, şoferul autoutilitarei, care transporta băuturi alcoolice, era încă în stare de şoc. Acesta rula regulamentar pe banda sa, mergând spre Fălticeni, când a văzut deodată Nissanul în faţa sa.

 

Indicatoarele de avertizare şi marcajul longitudinal continuu, ignorate de mulţi şoferi

Din cauza accidentului, traficul de pe DN 2 a fost blocat pe un sens timp de mai bine de o oră. Maşinile care veneau dinspre Suceava au fost dirijate de poliţişti pe un drum din Buneşti, pe unde au ocolit zona în care s-a produs evenimentul rutier.

Primarul comunei Buneşti, Gheorghe Beraru, ajuns şi el la faţa locului, era nemulţumit că, în ciuda faptului că zona periculoasă este bine semnalizată, tot se produc accidente.

 „Este o zonă periculoasă, zicem noi că aici se întâmplă totuşi prea multe accidente. Sunt limitatoarede viteză puse, dar din păcate participanţii la trafic se cam grăbesc. Este şi linia continuă, dar din păcate graba de multe ori strică treaba, cam asta s-ar putea spune”, a declarat primarul, care sublinia şi el că, la cât de violent a fost impactul, este aproape o minune că nu au fost consecinţe mai grave.  

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident violent pe DN 2, după ce o şoferiţă a depăşit în orb, pe linie continuă.
 Vizualizări articol: 7693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Accident violent pe DN 2, după ce o şoferiţă a depăşit în orb, pe linie continuă5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trei mii trimis de
(13 mar 2013, 14:23:13
Autostrada Siret -Bucuresti (care a fost propusa de Flutur pe care la-ti dat jos), ar rezolva problema accidentelor Cu aprox 90%. Tre' sa mai moara In accidente +,- 3000 de oameni pana sa mai ajunga unul capabil sa rezolve interesele jud Suceava
2.   Sunt rau! trimis de
(13 mar 2013, 14:41:44
Ma bucur ca soferita s-a izbit cu suv-ul de un camion si nu de un logan. Ar fi fost pacat sa fi murit niste oameni din cauza unei proaste la volan!
PS: Ionel Ripan te asteptam cu drag in tara ca sa lucrezi la autostrada Siret-Bucuresti. Una este ati dori sau a spune ceva si a face ceva! Eu de 23 de ani astept inca pe cineva care sa mai si faca, nu numai sa spuna!
2.1  RE: Sunt rau! trimis de
(13 mar 2013, 16:41:08
...sunt foarte multi care s-au plictisit asteptand!
3.   Inconștiența... trimis de
(13 mar 2013, 17:06:15
Vă dau un fragment din spusele d-lui Flutur: ”...să nu ne plângem că ne pleacă copii afară fiindcă noi le vom creea condiții pentru ca ei să se întoarcă înapoi;abc-ul civilizației estebig grinrumuri,apă,canal iar când o să vină de pe unde au plecat,o să se apuce ei de ceva”.Da ,nu știu de ce o să se apuce ,poate de cârpit drumurile,de refăcut lucrările ce au costat milioane de euro și care s-au dat în folosință grabnică , făcute de mântuială sau poate d-nul Flutur avea multe idei pentru tineri și le ținea secrete.Responsabilitatea în trafic aparține fiecărui șofer în parte ,să nu uităm de spusele: ”mașina este un glonte dirijat”.
4.   Si gropile trimis de
(13 mar 2013, 21:15:14
Exact in zona in care a avut loc accidentul cum mergi de la falticeni spre suceava pe portiunea dreapta din naintea curbei este o groapa destul de adanca si extinsa cat toata banda de mers presupun ca nu au luat masuri de asfaltare cu ocazia asta deoarece acolo e dunga continua pe care eu o sa o depasesc de fiecare data chiar si in acel loc in care depasirea este interzisa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei