Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 59 (5266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur susţine că „bâlbâielile” autorităţilor cu privire la laptele infestat riscă să-i afecteze pe producătorii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a atras atenţia că „bâlbâielile” autorităților sanitar-veterinare din România cu privire la problema laptelui depistat cu aflatoxină peste limitele admise riscă să-i afecteze grav pe producătorii şi procesatorii de lapte. Flutur a subliniat că solicită în mod imperativ Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare, cât şi conducerii Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava, să iasă public şi să informeze corect populaţia, şi să-i apere pe producătorii şi procesatorii de lapte. Senatorul PDL a declarat că lipsa reacţiilor din partea autorităţilor îi afectează şi pe producătorii de lapte din Suceava, deşi în judeţ nu au existat probleme cu privire la infestarea laptelui cu aflatoxină.

„Din informaţiile pe care le avem, Suceava nu are probleme din acest punct de vedere. Solicităm ca autorităţile sanitar veterinare, şi în special Direcţia Sanitar Veterinară Suceava, să-i apere pe producătorii şi procesatorii suceveni, având în vedere că în judeţ nu s-a depistat lapte infestat”, a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că lipsa de reacţie a autorităţilor cu privire la această problemă poate avea efecte dezastruoase asupra economiei româneşti, în special în industria alimentară, agricultură şi zootehnie. Liderul PDL Suceava a declarat că autorităţile sunt obligate să iasă cu explicaţii clare, credibile, să ia toate măsurile legale pentru a nu se ajunge la prăbuşirea sectoarelor amintite şi pentru a nu fi afectată siguranța alimentară a populaţiei.

„Nu putem, pentru un caz izolat, să generăm panică şi să prăbuşim piaţa laptelui”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur susţine că „bâlbâielile” autorităţilor cu privire la laptele infestat riscă să-i afecteze pe producătorii suceveni.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur susţine că „bâlbâielile” autorităţilor cu privire la laptele infestat riscă să-i afecteze pe producătorii suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARE trimis de
(13 mar 2013, 14:05:47
LA SV,NOUL LABORATOR FAURIT LA STANDARDE SI COSTURI EUROPENE,FACE ANALIZE NUMAI PTR ,,NUAFLADETOXINA''?????
2.   INTREBARE trimis de
(13 mar 2013, 14:07:56
UNDE AU DISPARUT CELE PESTE 500 TONE DE ACETOCIANHIDRINA,DE LA FOSTUL ,,METADET''????????
3.   COMPLETARE trimis de
(13 mar 2013, 14:21:30
NUMAI LA FD.MOLDOVEI DE LA PODUL PRASCA SI PANA LA INTRAREA IN COLACU-PODUL
CIUMUCA,SUNT CEL PUTIN 9GALERII DE COASTA INCHISE,3PUTURI,2 IAZURI DE STERIL SI O CARIERA FUNCTIONALA,TOATE ACESTEA NUMAI PE O LUNGIME DE 4KM.
TREBUIE SA REAMINTESC DESPRE APELE DE MINA NEEPURATE,BOGATE IN OXIZI SI ACIZI,CARE AJUNG IN RAUL MOLDOVA???DESPRE ALUVIUNILE DE PE IAZURI???PULBERI IN SUSPENSIE,PE TIMP DE SECETA????ERA SA UIT SI DE CELE DOUA PESTERI,TOT DIN ACEA ZONA.SAU TREBUIE SA VORBIM DESPRE ,,OMERTA'' IN PRIVINTA ATENTATULUI LA SANATATEA PUBLICA???SAU DESPRE SUMELE NEOFICIALE INCASATE DE CEI CE PRACTICA ACEASTA ,,OMERTA''???
4.   COMPLETARE LA...COMPLETARE trimis de
(13 mar 2013, 14:25:44
DIN CATE SE PARE,SITUATIA ACTUALA,SEAMANA IZBITOR DE TARE CU CEA DIN ANII'30!
CINEVA SI-O CAUTA CU LUMANAREA,POATE SE VA GASI CINEVA SA DEA SI REPLICA,APOI VOM VEDEA DIN NOU VREO 70-80 DE ANI,SMIORCAIELI PE LA TOATE POSTURILE TV,DESPRE CAT DE CRUZI SUNT UNII........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei