Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 48 (5255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 28 februarie – 6 martie

Târgului Colecţionarilor, la Iulius Mall

În perioada 1-3 martie, la parterul Iulius Mall vor fi expuse cele mai rafinate şi elegante articole înnobilate de patina timpului. Piese de colecţie a căror valoare a sporit odată cu vechimea lor vor putea fi admirate şi achiziţionate în cadrul Târgului Colecţionarilor. Pasionaţii de artă şi istorie vor descoperi piese de mobilier, tablouri, bijuterii, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, cărţi, argintărie, sticlărie, porţelanuri şi alte mărturii ale trecutului învăluite în mister.

 

Dans pentru copii, la Iulius Mall

Luni, miercuri şi vineri sunt zile cu dans la Iulius Mall. De la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor lua lecţii gratuite de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Cadouri speciale de Mărţişor, la Shopping City

Shopping City Suceava a pregătit cadouri speciale de Mărţişor: Show de Modă Cătălin Botezatu, oferte speciale şi premii de răsfăţ! În prima săptămână de primăvară, Shopping City Suceava omagiază femeile, pe care le invită să participe la tombola specială de Mărţişor. Zilnic, primele 100 de doamne şi domnişoare care fac cumpărături de minim 100 de lei din magazinele din Shopping City Suceava pot câştiga: vouchere în valoare de 100 de lei la B&B Collection şi şedinţe de machiaj, premii surpriză Carrefour, flori la ghiveci oferite de Baumax, vouchere de frumuseţe la Salonul D`Anais, cosmetice şi bijuterii Avon, ore de aerobic la Energy Fitness Club şi vouchere de cumpărături la magazinele din Shopping City. Desigur, şi domnii pot participa la tragerea la sorţi şi pot câştiga pentru femeile din viaţa lor mult doritele premii. Pe 1 şi 8 Martie te bucuri de oferte speciale în magazinele din Shopping City şi, conform tradiţiei, vizitatorii vor primi mărţişoare, iar pe 8 Martie, flori pentru toate doamnele şi domnişoarele.

 

Târgul Meşterilor Populari “Târg de Mărţişor”, la Shopping City

Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina, respectiv Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Shopping City Suceava, organizează, în perioada 24 februarie - 1 martie, Târgul meşterilor populari “Târg de Mărţişor”. Târgul are caracter interjudetean şi se va desfăşura la Shopping City. Dedicat zilei de 1 Martie, Târgul meşterilor populari "Marţişor în Bucovina" promovează arta şi tradiţia populară bucovineană, dar şi din alte zone ale ţării. Prin punerea la dispoziţia turiştilor şi a locuitorilor municipiului Suceava, în prag de primăvară, a produselor tradiţionale unicat specifice acestei perioade, târgul promovează turismul în Bucovina.

 

Joi, 28 februarie

Competiţiei de ping pong, la Iulius Mall

Iulius Mall şi Intersport lansează astăzi o invitaţie la sport. Între orele 12.00 şi 18.00, pasionaţii de tenis de masă sunt aşteptaţi să se întreacă în cadrul competiţiei de ping pong. Cei mai iscusiţi tineri vor avea posibilitatea de a câştiga unul din cele trei vouchere oferite de Intersport, în valoare totală de 600 de lei.

 

Târgul de Handmade

Astăzi este ultima zi a Târgului de Handmade din Iulius Mall. Parterul Iulius Mall este invadat de artiştii suceveni care îşi demonstrează măiestria prin bijuterii, mărţişoare şi decoraţiuni lucrate cu migală, care atrag prin originalitate. Clienţii Iulius Mall sunt ademeniţi cu obiecte inedite, ideale pentru a fi dăruite apropiaţilor sau pentru a completa colecţiile personale.

 

Petrecere americană, la Hollywood

La Hollywood e petrecere americană, organizată de Student Travel. „Sunt invitați toți studenții la o petrecere plină de surprize, premii și tombole. Tot pentru voi. Shot-ul de tequila are prețul de 3 lei toată seara. Atmosferă întreținută de DJ Puff și de voi toți”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

Trupa 9, La Fierărie Talcioc Cultural

În fiecare joi, începând cu ora 21:00, Trupa 9 va concerta La Fierărie Talcioc Cultural. Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei. Rezervări: 0755 222 880; 0720 208 962.

 

Vineri, 1 Martie

Sezonul IV Pub Quiz, La Fierărie Pub Boem

„Timp de zece vineri (zece săptămâni) vă vom testa cunoștințele de cultură generală, pentru a vă oferi un nou city break într-o capitală europeană. Sezonul IV vine cu câteva surprize din partea unor prieteni dragi. Vă așteptăm alături de noi, în fiecare vineri seară, de la ora 20.00, la Pub Boem, pentru două ore de evadare din rutina de zi cu zi”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă.

 

Mărţişoare şi ghiocei, la Hollywood

„De la ora 8:00 şi până la ora 23:00, vă așteptăm cu multe surprize la Hollywood. Fetele noastre vor oferi fiecărui băiat care ne va călca pragul în această primă zi de primăvară câte un mărțișor, dar nici fetele nu sunt uitate la Hollywood, toate primind câte un ghiocel, simbolul primăverii. După ora 23:00, continuăm șirul surprizelor cu o atmosferă pregătită special pentru voi, cu superanimatoare și multe premii”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

Lansare de carte, la Biblioteca "I.G. Sbiera"

La ora 14.00, la Sala "Elena Greculesi" - Biblioteca Bucovinei "I.G. Sbiera", se va lansa trilogia „Istoria tradiţiilor şi obiceiurilor la români”, semnată de părintele Nicolae Cojocaru de la parohia „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Câmpulung Moldovenesc, doctor în etnologie şi în teologie, membru al Uniunii Scriitorilor din România – filiala Iaşi şi membru al Societăţii Scriitorilor Bucovineni.

 

Poveştile lui Ion Creangă, la Casa Corpului Didactic

Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava organizează, de la ora 11:00, o acţiune pentru copii, prin lumea fascinantă şi amuzantă a poveştilor lui Ion Creangă. Ghid va fi profesorul Gheorghe Solcan, autorul a trei publicaţii speciale dedicate copiilor mari şi mici: „Teatru şcolar”, „Joc şi spectacol” - vol. I şi II, toate adaptate după opera inegalabilului Creangă. Micuţii îi vor cunoaşte pe rând pe moşul şi baba lui zgârcită, pe cocoşul năzdrăvan, capra cu cei trei iezişori, Stan Păţitul, Dănilă Prepeleac şi mulţi alţii. Adaptările îi au ca protagonişti tot pe copii, care vor interpreta mai multe personaje, vor cânta, dansa şi antrena spectatorii într-o minunată joacă, creând o atmosferă dinamică şi copilărească, iar cele mai hazlii secvenţe vor fi citite chiar de autor. La acţiunea de Mărţişor sunt aşteptaţi toţi cei care vor să evadeze, preţ de o oră, în universul copilăriei

 

„Să trezim primăvara din noi!”, la Iulius Mall Suceava

Asociaţia Multicare Suceava şi Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava organizează, la Iulius Mall, etajul I, de la ora 18:00, un eveniment caritabil intitulat „Să trezim primăvara din noi!”. Acţiunea va cuprinde un spectacol (Ansamblul „Ciutura” din Brăieşti, Ilie Muntean şi Ana Maria Leuciuc, clasa a VIII-a, Şcoala Gimnazială Şerbăuţi, grupul folk Simbol, grupul Crescendo, coordonat de profesoara Iulia Buraciuc, de la Colegiul de Artă Suceava) şi un târg handmade, cu produse realizate tot de elevii Colegiului „Ciprian Porumbescu” Suceava. Banii care se vor aduna din vânzarea obiectelor handmade, dar şi din donaţii, sub motto-ul acţiunii: „Gestul fiecăruia contează”, vor ajunge la un elev al Colegiului de Artă care are nevoie urgent de ajutor.

 

Ora de lectură: Ion Creangă, la City Gallery

Alexandria Librării, Shopping City Suceava, împreună cu Grădiniţa „Ţăndărică”, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 4 şi Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 9 “Ion Creangă” Suceava organizează manifestarea ora de lectură: Ion Creangă. Evenimentul, parte a proiectului “Întâlnirile din Alexandria”, va începe de la ora 10.00, în City Gallery din Shopping City.

 

Sâmbătă, 2 martie

Sport

Handbal Liga Națională, sala LPS Suceava, ora 12.00

CS Universitatea Suceava – Știința Bacău, în direct la Digi Sport

 

Emeric Set, concert la Talcioc Cultural

Luna dedicată femeilor şi mamelor debutează la Talcioc Cultural cu un concert extraordinar Emeric Set. Biletul este 20 de lei. Rezervări: 0755 222 880; 0720 208 962

 

“Surprize de Mărţişor”, la Iulius Mall

Bucovinenii vor avea „Surprize de Mărţişor”. De la ora 16.00, talentaţii elevi de la Palatul Copiilor vor încânta publicul din Iulius Mall cu prezentări de modă şi momente de dans modern.

 

Entertainer Party, la Hollywood

„Avem pentru voi cele mai sexy animatoare și oferta specială marca Hollywood, valabilă pentru toate rezervările de minim opt persoane cu şase fete petrecărețe la masă. Toate rezervările ce îndeplinesc această cerință vor primi o sticlă de tequilla”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

Cupa Mărțișorului la Rugby-Tag

 AS Prietenii Rugbiului din Bucovina, cu sprijinul Primăriei Ipotești și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava, organizează Cupa Mărtișorului la rugby-tag, o competiție rezervată copiilor născuți în 1999 și mai mici. Turneul se va desfășura în sala de sport din Ipotești, în competiție anunțându-și prezența echipe de la mai multe școli gimnaziale, precum cea din Berchișești, Cornu Luncii, Ipotești, Plopeni, Salcea, Nr. 10 Suceava, „Elena Cuza” din Iași, dar și CSM Suceava, CSȘ Gura Humorului, RC Pașcani.

 

„Femei de succes. Performanţă la superlativ”, la Shopping City

„Femei de succes! Performanţă la superlativ”, manifestare organizată de Fundaţia „Şanse Egale Valoare Autoritate” (SEVA), Monitorul de Suceava, Shopping City Suceava şi Asociaţia „Edu-Max”, va avea loc, la ora 11:00, în City Gallery, din Shopping City Suceava. Proiectul îşi propune să aducă în faţa sucevenilor femei care au înregistrat rezultate notabile în diferite domenii de activitate, de la modă şi estetică, până la politică sau afaceri.

 

Duminică, 3 martie

Teatru pentru copii, la Iulius Mall

De la ora 12.00, copiii vor fi spectatorii unui spectacol animat prezentat de talentaţii artişti ai Teatrului de Păpuşi „Puppet”, la Iulius Mall.

 

Fashion show Cătălin Botezatu, la Shopping City

Organizatorii evenimentului anunţă: „Începând cu ora 17:00 eşti invitată de onoare la un spectacol de modă de excepţie: celebrul Cătălin Botezatu vine să-ţi prezinte ultima lui colecţie într-un show incendiar Aviatorul. Este una dintre cele mai de succes colecţii ale sale, având ca sursă de inspiraţie cunoscutul film Top Gun şi prezintă lenjerie intimă şi costume sport pentru bărbaţi. Te provocăm la concursuri cu premii speciale pentru ziua femeii: seturi de cosmetice, cine romantice, abonamente de fitness, precum şi vouchere de cumpărături. După eveniment, la Alexandria Librării, va urma sesiunea de autografe pentru audiobook-ul <Trei vieţi. Pedeapsa> în lectura lui Cătălin Botezatu şi a lui Gabriel Duţu după cartea autobiografică cu acelaşi nume, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, scris de Monica Vlad. Sâmbătă, magazinele din Shopping City Suceava îşi vor etala noile colecţii de primăvară, iar Salonul D`Anais din Shopping City va asigura coafura şi machiajul modelelor şi, totodată, va prezenta ultimele tendinţe în domeniu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei