Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 48 (5255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Băişanu cere demisia directorului TPL Suceava

Joi, 28 Februarie 2013 (16:05:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni solicită demisia directorului SC Transport Public Local SA Suceava, Darie Romaniuc. Cererea a fost făcută de liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care a subliniat că Romaniuc se face vinovat de situaţia economică actuală a acestei firme care aparţine Consiliului Local Suceava. Băişanu susţine că TPL Suceava se află în momentul de faţă într-o situaţie dramatică, la fel ca şi SC Termica SA, SC ACET SA, precum „şi toate celelalte societăţi păstorite de Primăria Suceava”.

Pe de altă parte, el a spus că liberalii nu vor fi de acord cu majorarea cu 10% a preţului abonamentelor TPL Suceava, proiect care ar fi trebuit să fie dezbătut în şedinţa de ieri a Consiliului Local, dar care în cele din urmă a fost retras de pe ordinea de zi. Preşedintele PNL Suceava a declarat că această majorare a preţului la abonamentele TPL ar fi „o injecţie la un picior de lemn” şi nu ar ajuta această firmă. Alexandru Băişanu a propus Adunării Generale a Acţionarilor de la TPL Suceava să verifice dacă actualul director Darie Romaniuc a dus la îndeplinire hotărârile Consiliului Local cu privire la managementul acestei societăţi.

El a mai solicitat verificarea tuturor firmelor care „căpuşează” transportul local sucevean.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu cere demisia directorului TPL Suceava.
 Vizualizări articol: 1880 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băişanu cere demisia directorului TPL Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bla Bla bleah trimis de
(28 feb 2013, 22:54:23
S-a trezit neica nimeni care a ajuns sa ne reprezinte în parlament printr-o conjunctura favorabila și care nu a făcut în viata lui nimic pentru orașul acesta sa ceara demisii. Mergi sa mai susții niște amendamente ca sa te mai faci o data de kko și lasă-ne.
2.   Bla Bla bleah trimis de
( 1 mar 2013, 08:20:17
S-a trezit neica nimeni care a ajuns sa ne reprezinte în parlament printr-o conjunctura favorabila și care nu a făcut în viata lui nimic pentru orașul acesta sa ceara demisii. Mergi sa mai susții niște amendamente ca sa te mai faci o data de kko și lasă-ne.
3.   IN ATENTIA LUI "BLANKPAGE27" trimis de
( 4 mar 2013, 00:38:18
NU MAI FA PE INTERESANTUL...DIND IMPRESIA CA STII MULTE...
CHIAR AS VREA SA STIU...CE STII TU...DESPRE T.P.L.SUCEAVA...
SAU...CE STII TU...DESPRE "Domnul" Darie Romaniuc...de ii sari in aparare asa repede...ca un "muschetar turmentat" care...are chef de "un mic duel"...cind i se iveste ocazia...? ? ?
Si inca ceva...tu cu..."Bla Bla bleah"...Nu stiu daca esti cumva de teapa "domnului" Romaniuc...DAR CA DOMNUL BAISANU...SA MORI SI NU AI SA AI SA AJUNGI CA EL...SI SA REALIZEZI CEEA CE A REALIZAT EL ! ! ! """Empty words ... no one pays you, comrade!"""

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei