Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 48 (5255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Atenţie!

Un fals medic cardiolog „controlează” bătrânii de portofele, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

 

Un individ care se dă drept medic cardiolog a reuşit să facă două „consultaţii” chiar în zona centrală a municipiului Suceava unor bătrâni, care după ce-au fost examinaţi au avut palpitaţii la inimă, constatând că le-au fost furate portofelele.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, marţi, în jurul prânzului, un bătrân în vârstă de 73 de ani, Ioan Boicu, din municipiul Suceava, a reclamat că în timp ce se deplasa spre strada Nicolae Bălcescu din localitate, un tânăr necunoscut i-a sustras din buzunarul hainei un portofel care conţinea acte şi bani.

Septuagenarul a povestit că, în jurul orei 10.00, se afla în spatele poştei de pe strada Nicolae Bălcescu, când a fost acostat de un bărbat care s-a recomandat medic cardiolog şi care, fără ca bătrânul să-şi dea acordul, a început să-l caute sub haină.

„A venit din spate, m-a răsucit, a întins mâna că el e doctorul Dumitriu, dacă-l mai ţin minte de când am fost internat la el. Şi mi-a tras fermoarul la haină, mi-a luat portofelul din buzunarul de la piept şi a plecat imediat”, mărturisea ieri bătrânul.

În portofel, victima avea 350 de lei, două carduri şi o reţetă medicală.

Tot ieri, s-a prezentat la poliţie un alt bătrân care a reclamat că a fost victima aceluiași „medic cardiolog”.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Şi la Bârlad, doi bătrâni au fost păcăliţi de un fals medic, care le-a furat banii din buzunar

Doi bătrâni în vârstă de 80 şi 90 de ani, din municipiul Bârlad, au fost păcăliţi de un fals medic care, în timpul unui presupus control corporal medical, le-a furat banii din buzunar, Poliţia declanşând o anchetă în acest caz pentru identificarea bărbatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, cei doi bătrâni au fost acostaţi pe stradă de către falsul medic, care le-a propus să le facă un consult medical gratuit, sub pretextul că nu arată prea bine.

În timpul aşa-zisei examinări medicale corporale, bărbatul a băgat mâna în buzunarele de pe interior a hainelor cu care erau îmbrăcaţi bătrânii, furându-le acestora portofelele.

Ulterior, la finalul presupusului consult, falsul medic le-a recomandat celor doi bârlădeni să meargă la diverse unităţi medicale pentru a se trata, după care s-a făcut nevăzut.

"Cele două victime au fost abordate pe stradă, în zile diferite, de către bărbatul care s-a dat drept medic, acesta având, conform descrierilor, aproximativ 40-50 de ani. Ambilor bătrâni le-au fost furate portofelele din buzunar, în care se aflau, pe lângă documente, şi sumele de 90 de lei, respectiv 180 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

În baza reclamaţiilor depuse de către cei doi bârlădeni, poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru furt, fiind întreprinse acţiuni pentru identificarea autorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fals medic cardiolog „controlează” bătrânii de portofele, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Un fals medic cardiolog „controlează” bătrânii de portofele, în centrul Sucevei3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E bine ca nu trimis de
(28 feb 2013, 11:18:27
Trebuia sa il caute si de prostata poate raminea fata palton si pantaloni.Ce oameni nebuni
1.1  RE: E bine ca nu trimis de
(28 feb 2013, 15:59:05
Hot dar nu prost . S-a gandit hotul ca daca-l cauta la cojones poate da de altceva . Adica de niste versuri de-ale abcESEdaricai .
P.S. Din DES = dictionar explicativ sucevean , materii fecale = versurile "poietesei" abcESEdarA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei