Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 48 (5255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Închisă de ani de zile

Fabrica de sticlă din Fălticeni a ajuns pe mâna hoților de fier vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Una dintre cele mai importante unităţi economice ale judeţului Suceava, fabrica de sticlă din municipiul Fălticeni, a ajuns o ruină, pe mâna hoţilor de fier vechi.

Unitatea este în insolvenţă, fiind dată în grija unei societăţi de reorganizare şi lichidare din Iaşi.

O bună bucată de vreme, fosta fabrică de sticlă a fost păzită de agenţi de pază, însă, de câteva luni, s-a luat decizia să fie scoşi paznicii, iar societatea să intre doar într-un program de patrulă al firmei de pază şi protecţie „Ekipa”, ale cărei echipaje trec de mai multe ori pe zi pe la obiectivul de pe strada Armatei.

În ultimele săptămâni, au fost constatate mai multe furturi de deşeuri feroase, iar marţi după-amiază, agenţii de la „Ekipa” reuşit să-i găsească pe hoţi în plină acţiune.

Au anunţat poliţia, însă la vederea oamenilor legii, hoţii au fugit din zonă, fiind prins doar un bărbat în vârstă de 57 de ani, Neculai Vişan, din localitate, care a aruncat fierul sustras lângă căruţa care îi aparţinea.

Poliţiştii au reuşit să identifice alţi trei suspecţi, în persoana unor tineri cu vârste între 20 şi 22 de ani, toţi din Fălticeni.

Până să fie surprinşi, hoţii au reuşit să sustragă din clădirile în paragină ale fostei fabrici de sticlă peste 600 de kilograme de deşeuri feroase.

Pe internet apar mai multe anunţuri ale lichidatorului judiciar cu organizarea de licitaţii publice pentru vânzarea patrimoniului fostei fabrici de sticlă: 13.729 de metri pătraţi de teren, construcţii industriale în suprafaţă totală de 6.383 de metri pătraţi şi pachet de bunuri mobile compus dincuptor de topit, contor de gaze naturale, cuptor dozaj, rezervor linde, roboţi industriali, transformatoare E.ON, contor alternativ gaze, centrală telefonică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fabrica de sticlă din Fălticeni a ajuns pe mâna hoților de fier vechi.
 Vizualizări articol: 2740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fabrica de sticlă din Fălticeni a ajuns pe mâna hoților de fier vechi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Catre DOMNITORUL judetului...... trimis de
(28 feb 2013, 14:55:08
de ce nu lasati acesti INVESTITORI sa PRIVATIZEZE aceasta fabrica in ruine......jajajajajaja.....ca doar cu banii scosi din aceasta PRIVATIZARE vor investi in DISNEYLANDUL de la PALTINOASA.....JAJAJAJAJJAJAJA ca sint mai multi de 2 ...iar ne mintiti jajajajajajajaj
2.   Recte trimis de
(28 feb 2013, 23:58:04
500 de parlamentari nu sunt in stare sa duca romania asta pe un drum bun ceausescu a muncit din greu sa faca tot ce strica astia acum

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei