Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 29 (5236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Informatică

Site-ul Consiliului Judeţean Suceava a fost spart de hackeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Site-ul de internet al Consiliului Judeţean Suceava a fost spart de hackeri, fiind nefuncţional de mai bine de o lună. Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a spus că site-ul instituţiei pe care o conduce a fost atacat de hackeri la sfârşitul anului trecut. El a arătat că hackerii nu au intrat în sistemul informatic al Consiliului Judeţean, însă au blocat accesul publicului la site-ul oficial al instituţiei, www.cjsuceava.ro. În aceste condiţii, informaticienii Consiliului Judeţean au creat un site nou, iar la recomandarea Serviciului de Telecomunicaţii Special (STS) acesta are un grad sporit de securitate. Cătălin Nechifor a precizat că site-ul Consiliului Judeţean este încă în construcţie, însă pot fi accesate deja o serie de informaţii de interes judeţean. Noul site de internet al administraţiei judeţene are ca motto „Judeţul Suceva, deschis către viitor” şi conţine informaţii legate de proiectele Consiliului Judeţean.

„În Consiliul Județean Suceava construim un nou fel de a face administrație publică, pentru a oferi investitorilor oportunități, iar sucevenilor locuri de muncă stabile”, spune Cătălin Nechifor într-un mesaj postat pe noul site al administraţiei judeţene.

Pe site mai sunt publicate declaraţiile de avere ale consilierilor judeţeni şi locali, informaţii despre urbanism şi transportul public local din judeţ, parteneriatele încheiate de administraţia judeţeană, precum şi date legate de achiziţiile publice, informaţii financiare şi despre finanţări nerambursabile. Pe noul site al Consiliului Judeţean Suceava sunt prezentate şi patru proiecte de turism ale Consiliului Judeţean, „Pelerin în Bucovina”, „Crăciun în Bucovina”, „Hora Bucovinei” şi „Paşte în Bucovina”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Site-ul Consiliului Judeţean Suceava a fost spart de hackeri.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Site-ul Consiliului Judeţean Suceava a fost spart de hackeri2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 6 feb 2013, 21:26:12
Pai au angajat o armata de informaticieni (la ei se cheama inspectori si consilieri) care nu prea stiu sa faca mare lucru. Pur si simplu stau intr-un birou si... editeaza. Cand apare o problema mai serioasa se apeleaza la o firma specializata care vine si le rezolva problema respectiva.
La asa specialisti...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei