Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 11 (5218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În parcare

Zece maşini, distruse cu pietre de un tânăr beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a distrus cu pietre nu mai puțin de zece mașini într-o parcare din municipiul Suceava, spărgând şi mai multe ghivece cu flori şi geamurile de la două scări de bloc, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Județean (IPJ) Suceava.

Luni seară, în jurul orei 22:30, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe Strada Tipografiei o persoană distruge lunetele şi parbrizele mai multor autoturisme parcate în lateralul unui supermarket.

La faţa locului, poliţiştii au găsit nu mai puțin de zece autoturisme (un BMW, un Hyundai Accent, o Lancia, trei Dacii Logan, o Skoda Fabia, două VW Passat şi un  Seat Cordoba), pagubele fiind estimate la aproximativ 5.600 de lei.

„Proprietarii tuturor autoturismelor au depus plângere în vederea efectuării de cercetări pentru comiterea infracțiunii de distrugere”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au reuşit să dea de urma celui care a provocat distrugerile, acesta fiind un tânăr de 19 ani, din oraşul Liteni, Marian Bosânceanu.

„Fiind audiat, a recunoscut comiterea faptelor, precizând că a distrus autoturismele pe fondul consumului exagerat de alcool”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Marian Bosânceanu a recunoscut şi că în aceeași seară a distrus şi mai multe ghivece cu flori şi geamurile de la două scări de bloc de pe strada Ana Ipătescu.

În timp ce tânărul era audiat, la poliţie a venit şi tatăl acestuia, care a declarat faptul că intenționează să achite contravaloarea prejudiciului cauzat.

Cercetările sunt continuate de Biroului investigații criminale Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece maşini, distruse cu pietre de un tânăr beat.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Zece maşini, distruse cu pietre de un tânăr beat4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei