Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 11 (5218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Faptă gravă

Fetiţă de 8 ani, accidentată şi ascunsă pe bancheta din spate de un bărbat în complicitate cu soţia sa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au fost puşi sub acuzare pentru o faptă foarte gravă care face ca viaţa unei fetiţe în vârstă de 8 ani să atârne de un fir de aţă. Conform scenariului conturat de poliţie, fetiţa în vârstă de 8 ani a fost accidentată de maşina condusă de bărbat, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a sunat-o pe soţie şi i-a cerut să-şi asume accidentul rutier. În loc să sune la 112 şi să-i dea mai multe şanse minorei accidentate, bărbatul şi-a aşteptat soţia şi s-a urcat pe bancheta din spate, cu fetiţa în braţe, pentru a o transporta către Spitalul Municipal Vatra Dornei.

 

Minora, luată de sub camion şi dusă la spital pe bancheta din spate

Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 14,00, pe DJ 174F, în satul Neagra Şarului, comuna Şaru Dornei.

Copila în vârstă de 8 ani a ieşit de la şcoală în jurul orei 12.00 şi timp de aproximativ două ore a stat la o localnică, cu care şi-a făcut temele. A plecat apoi spre casă, pe marginea drumului judeţean.

Conform anchetei ofiţerilor de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Vatra Dornei, şoferul, Florin Codrin Buliga, în vârstă de 32 de ani, localnic din Neagra Şarului, aflat la volanul unei autoutilitare, a acroşat-o pe minoră, proiectând-o sub roţile unui camion care staţiona.

Panicat şi sub influenţa alcoolului, bărbatul şi-a sunat soţia, cu care a convenit să vină la faţa locului cu maşina personală, un VW Passat. Femeia, Laura Maria Buliga, în vârstă de 30 de ani, a venit la locul accidentului la volanul maşinii VW. Din ancheta poliţiştilor rutieri rezultă că bărbatul a luat fata de sub camionul sub care a fost proiectată şi s-a urcat, cu micuţa plină de sânge în braţe, pe bancheta din spate a maşinii VW. Planul celor doi soţi a fost să ajungă la Spitalul Municipal Vatra Dornei, iar accidentul să fie asumat de soţie.

Iniţial, femeia a susţinut cu tărie că ea s-a aflat la volan. Aceasta nu a rezistat însă presiunii, în cele din urmă poliţiştii refăcând filmul accidentului.

 

Şoferul avea 0,48 mg/l alcool în aerul expirat la trei ore de la accident

Verificat cu etilotestul la aproximativ trei ore de la producerea accidentului, suspectul avea o concentraţie de 0,48 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Aseară, la închiderea ediţiei, cei doi continuau să fie audiaţi. Ambii au recunoscut în cele din urmă cum s-au petrecut în realitate faptele. Aseară, bărbatul care a provocat accidentul urma să fie reţinut în baza ordonanţei pentru 24 de ore. Foarte probabil, astăzi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei îl va prezenta instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. El va răspunde penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală gravă din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului. Anchetatorii luau în calcul şi punerea sa sub acuzare pentru instigare la mărturie mincinoasă.

Femeia în vârstă de 30 de ani va fi şi ea cercetată cel mai probabil pentru complicitate şi mărturie mincinoasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de 8 ani, accidentată şi ascunsă pe bancheta din spate de un bărbat în complicitate cu soţia sa.
 Vizualizări articol: 2404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Fetiţă de 8 ani, accidentată şi ascunsă pe bancheta din spate de un bărbat în complicitate cu soţia sa3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei