Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 11 (5218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultate

Tour-operatorii din Austria promovează oferta turistică a Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată de tour-operatorii din Austria. Anunţul a fost făcut de directorul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică, Dănuţ Burgheaua, care a precizat că obiectivele turistice ale judeţului vor fi promovate de tour-operatorii care au fost prezenţi la Târgul Internaţional de Turism din Viena, care a avut loc în perioada 10 – 13 ianuarie 2013. La ediţia de anul acesta a târgului, România a fost ţară co-organizatoare, iar judeţul Suceava a avut un stand propriu pentru a-şi prezenta oferta turistică. Dănuţ Burgheaua a arătat că la standul Consiliului Judeţean Suceava a fost prezentată oferta turistică a întregului judeţ, prin filme de promovare, dar şi oferta agenţilor economici care fac parte din asociaţiile profesionale de turism din Gura Humorului, Suceviţa, Vama, Câmpulung Moldovenesc sau Vatra Dornei.

„Foarte mulţi austrieci, tineri, dar în special persoane de vârsta a doua sau a treia au venit să se intereseze de oferta noastră turistică, spunând că vor să vină în judeţul nostru. Bucovina este un brand cunoscut şi putem să spunem că participarea la acest târg a fost un succes. De asemenea, Bucovina s-a dovedit a fi un partener important în cadrul Târgului Internaţional de Turism de la Viena, şi lucrul acesta este reliefat de faptul că judeţul nostru nu lipseşte, ca regiune, din ofertele tour-operatorilor austrieci”, a spus Burgheaua. 

De precizat că delegaţia suceveană la Târgul Internaţional de la Viena a fost formată din Dănuţ Burgheaua, consilierul judeţean PSD Carmen Agoutin şi Claudiu Brădăţan, angajat al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava. Dănuţ Burgheaua a mai adăugat că târgul de turism de la Viena a avut aproape 150.000 de vizitatori, apreciind că dintre aceştia, câteva zeci de mii au vizitat standul Consiliului Judeţean Suceava.

La deschiderea oficială a Târgului Internaţional de Turism au fost prezenţi consilierul primarului din Viena, preşedintele Camerei de Comerţ din capitala Austriei, ambasadorul României în această ţară, dar şi preşedintele agenţiei de tour-operatori din Austria.

De precizat că în cadrul târgului, reprezentantul Ministerului Turismului la Viena, Simion Giurcă, a ţinut să precizeze că Bucovina este un partener foarte important pentru acest minister. „Bucovina este, cu siguranţă, alături de Transilvania, o destinaţie care nu lipseşte din ofertele tour-operatorilor. Am fost încântat că judeţul Suceava a fost prezent alături de noi, dat fiind faptul că reprezintă o parte importantă a ofertei turistice a României. Iar modul în care s-a prezentat Suceava la acest târg a fost la înălţimea atractivităţii sale din punct de vedere turistic”, a spus Simion Giurcă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tour-operatorii din Austria promovează oferta turistică a Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tour-operatorii din Austria promovează oferta turistică a Bucovinei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sunt bine primiti dar de ce nu avem aeroport ! ? trimis de
(16 ian 2013, 12:13:37
Sunt bine primiti, dar ce ne facem ca nu avem aeroport si autostrazi!?
Zona noastra este splendida, ca si cea din Neamt. ,, Imperiul Austro-Ungar” n-a uitat si nu uita de ce a fost cindva pentru ei!
2.   Adevarat trimis de
(16 ian 2013, 15:11:58
-LAATU-le,bine ai punctat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei