Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 11 (5218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Tânărul care a provocat scandalul din Galleria Mall, trimis după gratii 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 18 ani care a provocat scandalul dintr-un bar  din incinta Galleria Mall, în urma căruia barmanul de serviciu şi un agent de pază au fost agresaţi, a fost găsit de poliţişti luni seară, imediat pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. 

Suspectul, David Păstru, din municipiul Suceava, a petrecut cele 24 de ore în arest, aseară, la expirarea ordonanţei, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava luând decizia că tânărul de 18 ani poate fi cercetat în continuare în stare de libertate.

Conform anchetei poliţiei, sâmbăta trecută, suspectul, alături de alţi patru tineri, a intrat în bar şi, după ce a solicitat o comandă, a început să-l înjure şi să-l ameninţe pe barman. Acesta din urmă a apăsat butonul de panică şi a chemat agenţii de pază.

Conform anchetei poliţiei, acelaşi David Păstru s-a ridicat de la masă şi a încercat să-l lovească pe unul dintre agenţii ajunşi la faţa locului, dar a fost oprit de unul dintre însoţitorii săi.

La un moment dat, agenţii au ieşit afară, pentru a sesiza poliţia, iar David Păstru a pătruns în spatele barului, unde a sărit la barmanul care a chemat agenţii de pază. Angajatul localului a fost lovit cu palma, înjurat, scuipat şi ameninţat, scenele de violenţă fiind înregistrate de o cameră video.

În afara barului, David Păstru a fost imobilizat de doi agenţi, în timpul altercaţiei unul dintre oamenii de ordine fiind lovit. Poliţia a stabilit că în grupul tânărul de 18 ani a mai fost un agresor, identificat în persoana lui Andrei Nastasi, în vârstă de 25 de ani.

Poliţiştii au demarat o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a provocat scandalul din Galleria Mall, trimis după gratii 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Tânărul care a provocat scandalul din Galleria Mall, trimis după gratii 24 de ore5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   JUDECATORI+PROCURORI= CORUPTIA 100% trimis de
(17 ian 2013, 00:36:40
Nea procuroru' ori esti prost ori esti prost, cum poti sa apreciezi ca un asemenea element nu prezinta pericol social , cand de fapt acest infractor a comis o agresiune de o violenta extrema?
Luav-ar dracu de scarbe, pana cand o sa mai tolerati aceasta atitudine a celor cu ''muschi'' , impotriva unor cetateni care-si fac treaba?
De v-ar viola si agresa sotiile , surorile , sotii etc asemenea cretini , sa va invatati minte!
De ASTA am ajuns unde-am ajuns ca societate , voi sunteti principalii vinovati ca tolerati asemenea manifestari!
Mi-aduc aminte ceva timp in urma un idiot de fost luptator drogat omoara din bataie un cetatean onest in Scheia, il arestati de ochii lumii, il internati pe nenorocit pe la nu stiu ce spital de nebuni , iar apoi il eliberati, ASA CEVA NU ESTE POSIBIL!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei