Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

În duminica alegerilor

Traficul din judeţ, piatră de încercare din cauza iernii grele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Iarna instalată brusc în judeţul Suceava începând de sâmbătă seara a creat, aşa cum era de aşteptat, probleme în trafic. Circulaţia s-a desfăşurat anevoios, iar pe anumite porţiuni de drum, inclusiv pe drumuri naţionale, traficul a fost blocat pentru scurte perioade de timp. 

Zăpada căzută abundent începând de sâmbătă seara a făcut ca duminică dimineaţă stratul de zăpadă să aibă între 15 şi 25 de centimetri, chiar şi mai mult în zona de munte. Pe DN 17, în pasul Mestecăniş, din jurul orei 14.00, circulaţia maşinilor de mare tonaj a fost restricţionată. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a precizat că, din cauza riscului paralizării traficului, vehiculele grele au fost oprite în zona municipiului Vatra Dornei şi a comunei Pojorâta, astfel încât utilajele de deszăpezire să poată interveni în zona pasului Mestecăniş.

„Am acţionat împreună cu poliţia pentru a opri maşinile de mare tonaj. Ţin să precizez că această măsură a fost luată doar pentru traficul greu, maşinile mici circulând în continuare pe DN 17, în zona pasului Mestecăniş”, a declarat Sinescu. Restricţia a fost valabilă timp de aproximativ o oră, după care s-a reluat pentru toate tipurile de autovehicule în condiţii de iarnă.

Dealtfel, pe mai multe drumuri traficul a fost îngreunat de tiruri. În Suceava, pe Calea Unirii, în zona Grupului Şcolar, două tiruri nu au putut să urce spre zona centrală. Cele două tiruri şi-au continuat drumul după intervenţia utilajelor de deszăpezire. De asemenea, circulaţia a fost restricţionată pentru scurt timp pe ruta ocolitoare a Sucevei, din Şcheia spre Iţcani.

Prefectul de Suceava a arătat că au mai existat câteva blocaje rutiere de scurtă durată, însă circulaţia a fost deblocată după intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Ieri după-amiază, probleme deosebite se înregistrau pe DJ 176A Brodina - Izvoarele Sucevei, unde condiţiile de deplasare erau extrem de grele.

În privinţa circulaţiei pe calea ferată, au fost câteva trenuri Regio şi IntrerRegio care au înregistrat întârzieri, însă până în jumătate de oră. 

Căderi de ninsoare au fost anunţate şi pentru noaptea trecută. Meteorologii au prelungit Codul galben de ninsori până astăzi, la ora 11.00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul din judeţ, piatră de încercare din cauza iernii grele.
 Vizualizări articol: 1535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traficul din judeţ, piatră de încercare din cauza iernii grele5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei