Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Nechifor despre votul românilor: „Este un rezultat aşteptat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că rezultatul alegerilor parlamentare a fost unul aşteptat, iar preşedintele României, Traian Băsescu, trebuie să ia act de votul românilor şi să-l nominalizeze pe Victor Ponta pentru funcţia de premier. Imediat după prezentarea primelor rezultate ale sondajelor de opinie care anunţau victoria detaşată a USL în alegerile parlamentare, a precizat că faptul că această uniune a câştigat cu 60% „înseamnă totul”. Rezultatul votului de duminică a fost sărbătorit cu şampanie de membrii PSD, PNL şi PC prezenţi la sediul PSD Suceava, aceştia aplaudând rezultatele exit-poll-urilor prezentate la închiderea urnelor.

„Este un rezultat aşteptat. Pentru că ceea ce era cuprins în sondajele de opinie văd că s-a menţinut şi la vot. A fost însă o zi dificilă, cu frig, cu zăpadă, şi chiar mă bucur că românii şi sucevenii au venit într-un număr atât de mare la vot. Asta demonstrează că au încredere în clasa politică, că îşi doresc şi ei stabilitate. Şi faptul că USL câştigă cu 60% înseamnă aproape totul”, a precizat Cătălin Nechifor. Liderul social-democraţilor suceveni a ţinut să le mulţumească tuturor locuitorilor judeţului care au făcut un efort şi s-au prezentat la urne.

„Sper ca încrederea pe care am căpătat-o astăzi din nou, după ce în 10 iunie am primit mandatul pentru locale, să fie dusă mai departe şi să se concretizeze în lucruri bune pentru suceveni”, a mai adăugat Cătălin Nechifor. El a arătat că sondajele arătau că USL va câştiga alegerile parlamentare cu 58 – 59%. „Acum e uşor când vedem 60%. În fapt însă e foarte greu. Ştiu câtă muncă a fost în spate, câte eforturi s-au făcut. Însă ceea ce este important este că am câştigat alegerile şi sunt convins că vom guverna ca USL patru ani cel puţin”, a declarat Nechifor. Preşedintele PSD Suceava consideră că Traian Băsescu trebuie să ia act de rezultatele votului pentru alegerile parlamentare, şi să decidă „aşa cum este normal, premier – Victor Ponta, guvernare – USL”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor despre votul românilor: „Este un rezultat aşteptat”.
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nechifor despre votul românilor: „Este un rezultat aşteptat”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei