Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ungureanu: Dreapta se relansează începând de mâine în viaţa politică a ţării, după un examen dificil

 

Preşedintele Forţei Civice, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, ieri seară, după închiderea urnelor, că începând de luni "dreapta se relansează" "după un examen dificil" şi "va putea să se exprime cu o voce clară, puternică şi unică".

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, la sediul PDL Arad, după închiderea urnelor, că rezultatele alegerilor "pot genera momentul politic de gândire creativă de care avem nevoie".

"Credem că rezultatele alegerilor, pe care le vom aştepta în clipa în care vor deveni oficiale, pot genera momentul politic de gândire creativă de care avem nevoie. România are nevoie de un proiect bun, care să construiască prosperitate (…), proiect pe care doar dreapta poate să-l ducă mai departe", a spus Ungureanu.

 Fostul premier a adăugat că "din momentul acesta dreapta se relansează".

 "Ştim că, începând de mâine, în viaţa politică a ţării, după un examen dificil, dreapta va putea să se exprime cu o voce clară, puternică şi unică", a afirmat preşedintele Forţei Civice.

 Ungureanu le-a mulţumit, în numele ARD, tuturor instituţiilor implicate în procesul electoral, afirmând că "toată lumea şi-a făcut treaba aproape fără reproş".

 El a spus că nu va comenta rezultatelor exit-pool-urilor.

 "Nu vom comenta în niciun fel rezultatele pe care le dau exit poll-urile, care sunt fotografii ale unor momente trecute din zi, se bazează pe sondaje făcute înainte de închiderea urnelor", a spus fostul premier.

 Ungureanu le-a mulţumit şi arădenilor pentru că au mers la vot "în ciuda vremii neprielnice".

 "Este, în opinia noastră, un gest de înalt civism şi credem că în felul acesta Aradul poate demonstra că indiferent de condiţiile climaterice o bună parte dintre cei care puteau şi trebuiau să iasă la vot au putut în felul acesta să-şi exercite libertatea constituţională de opţiune politică", a spus fostul premier.

ARD a obţinut, conform rezultatelor exit-poll-ului CURS difuzat de TVR, 18,12 la sută la Cameră şi 18,87 la sută la Senat, în urma scrutinului de duminică, în timp ce USL a primit 56,96 la sută din voturi la Cameră şi 57,58 la sută din voturi la Senat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ungureanu: Dreapta se relansează începând de mâine în viaţa politică a ţării, după un examen dificil.
 Vizualizări articol: 977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ungureanu: Dreapta se relansează începând de mâine în viaţa politică a ţării, după un examen dificil1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MRU Unguient trimis de
(10 dec 2012, 15:39:37
Da MRU ,de luni dreapta se relanseaza.Adica cand vei manca vita de Kobe vei tine furculita in mana dreapta.Cand te vei da cu unguient vei folosi mana dreapta.cand te vei parfuma vei apasa pe spray cu mana dreapta.Si tot asa in continuare numai cu dreapta.
2.   Vulpea si strugurii trimis de
(10 dec 2012, 17:29:57
Examen dificil , .... vorbe in vint, de regula ce seamana omul acea va culege.D-le MRU nu mai aveti ce relansa , iar vulpea cind nu ajunge la struguri.....
3.   Comentariu trimis de
(10 dec 2012, 18:12:58
de rusinea suferita ar trebui sa va relansati in spatiu,de pe casa poporului,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei