Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Danke, Steaua!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un joc al Stelei ca acela de la Copenhaga şi un gol ca al lui Rusescu merită pomenite şi la atâtea zile distanţă. Reghecampf a ales partitura potrivită, nu e întâmplător faptul că reuşita mirobolantă a lui Rusescu a venit în urma unui presing încăpăţânat al steliştilor, cu Chipciu şi Bourceanu scoţând de trei ori la rând mingea din picioarele danezilor, în terenul acestora, într-un moment în care echipa avea un om mai puţin pe teren! Apropo de asta... Am descoperit partea bună a transmisiunii pe trei posturi de televiziune: posibilitatea de a alege comentariul. Când am recunoscut vocea lui Costi Mocanu pe ProTV, am mutat imediat pe Digisport şi se pare că n-am greşit. Celor care preferă un comentariu partizan n-au decât să se cufunde în lumea lor, să-i strige lui Becali să se urce pe capotă, să se înghesuie ca să fie stropiţi cu şampanie şi, bineînţeles, să se ducă să-l voteze, aşa cum au mai făcut, trimiţând în Parlamentul Europea un om incapabil de muncă şi de judecată la nivel profund. Aşadar, la căderea lui Tănase, cei doi comentatori de la Digisport au interpretat corect faza, spre deosebire de protevişti, dar şi de cronicarii de print pe care i-am citit a doua zi. Nu-i un secret pentru nimeni că aceştia din urmă sunt aleşi dintre cei cu simpatii declarate, ceea ce nu-i neapărat în neregulă, spre deosebire de faptul că nu reuşesc să se ridice deasupra acestei situaţii. Băieţii ăştia „cu culori în suflet” văd de obicei alt meci. Trebuie să le spun că doar un arbitru prost rău ar fi dat penalti la acea cădere. Cică a fost contact! Aşa, şi? Vă vedeţi pe voi, cei care citiţi aceste rânduri, întinzându-vă pe jos ca o plăcintă dacă vă împiedicaţi de o bordură, cu aceeaşi intensitate cu care s-a împiedicat Tănase de fundaşul ăla? Sper că răspunsul e negativ, başca faptul că nevolnicul putea să sară peste obstacol! Dar Tănase este şi el ca una din muierile lui care, când e vorba de câştigat ceva fără muncă, imediat se pun cu cracii-n sus. Pe youtube există mai multe filmuleţe numite „Messi never dives”, puteţi vedea acolo ce atacuri înfruntă Messi şi cum uneori îl opreşte abitrul fiindcă acesta nu-şi imaginează că se poate continua faza în urma unor asemenea faulturi. Tot ce se putea pune în discuţie la faza cu Tănase este dacă merita galben. Fiind vorba despre al doilea, mâna ar fi putut să nu se ducă aşa repede la buzunar. Una peste alta, bine că prostia cronică a lui Tănase n-a periclitat efortul coechipierilor. Rezultatul din celălalt meci a fost realmente amuţitor, când te gândeşti că un rezultat terţ perfect plauzibil ca 1X la Braga-Galata nu s-a materializat, în schimb a bătut Molde la Stuttgart! Nemţii trebuiau să-şi câştige singuri calificarea şi n-au fost în stare, aici Meme Stoica are perfectă dreptate, Steaua este cea care i-a calificat, să zică mersi, adică danke!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Danke, Steaua!.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Danke, Steaua!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei