Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Ninsorile au închis şcolile din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Iarna le-a adus celor peste 120.000 de elevi şi preşcolari suceveni încă o zi de vacanţă. Toate cele 823 de unităţi de învăţământ din judeţul Suceava vor fi închise în cursul zilei de astăzi. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că măsura a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile. „Este o măsură de precauţie, având în vedere cantităţile mari de zăpadă care au căzut”, a explicat Florin Sinescu. El a adăugat că dacă pe drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, problemele apar atunci când se discută despre circulaţia pietonală. „Ar fi fost dificil pentru copii să meargă către şcoli, având în vedere că deplasarea pietonală e mult mai greoaie. Este o măsură de precauţie pentru siguranţa copiilor”, a mai declarat prefectul judeţului Suceava, care a mai spus că orele din toate grădinţele, şcolile şi liceele din judeţ vor fi suspendate pe tot parcursul zilei de astăzi. Florin Sinescu a mai arătat că astăzi se va interveni pentru înlăturarea zăpezii de pe trotuare şi de pe marginea drumurilor, astfel încât elevii să se poată întoarce la ora începând de marţi.

La rândul său, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Gheorghe Lazăr, a declarat că suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţ este o măsură corectă şi a fost luată pentru a preîntâmpina apariţia unor accidente. „Consideră că este un pericol să circuli pe drumurile publice în condiţiile în care trotuarele sunt acoperite de zăpadă. Este o măsură luată pentru a proteja viaţa copiilor”, a declarat Gheorghe Lazăr.

Meteorologii au prelungit ieri valabilitatea atenţionării meteo de cod galben de ninsori şi viscol pentru judeţul Suceava. Avertizarea meteo este valabilă până astăzi, la ora 11:00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ninsorile au închis şcolile din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ninsorile au închis şcolile din judeţul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei