Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cerere

Lungu a făcut un apel la suceveni să iasă la vot

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut un apel la suceveni să iasă la vot, precizând că primăria face eforturi pentru a deszăpezi drumurile şi trotuarele. Cu toate acestea, Ion Lungu a spus că, având în vedere că ninge din abundenţă, primăria şi firma care asigură deszăpezirea nu pot să facă faţă acestor ninsori. Lungu a arătat că pe străzile din Suceava s-a intervenit încă din noaptea de sâmbătă spre duminică. El a arătat că în cursul zilei de astăzi se intervine cu 18 utilaje de deszăpezire, mai multe utilaje pentru curăţirea trotuarelor, precum şi cu şapte basculante, care intervin în toate cartierele Sucevei.

„Noi am intervenit toată noaptea (de sâmbătă spre duminică – n.r.), însă vă spun fără exagerare, nu putem face faţă la această ninsoare. Nu numai noi. Indiferent de cine vorbim. În momentul în care deszăpezeşti, într-un sfert de oră zăpada este la loc. Stăm în continuare în alertă, însă atât timp cât nu va înceta ninsoarea, nu vom reuşi să facem în oraş o circulaţie perfectă”, a declarat Ion Lungu.

El a mai spus că în zona tuturor secţiilor de votare din Suceava există oameni care intervin pentru a îndepărta zăpada de pe trotuare. Lungu a apreciat că din punctul său de vedere procesul electoral nu va fi oprit din cauza ninsorilor. „Nu cred că există posibilitatea întreruperii procesului electoral. În mod deosebit am discutat, şi avem oameni în jurul secţiilor de votare. Eu sunt convins că cine are de ieşit la vot va ieşi. Fac un apel la suceveni să iasă la vot, chiar de condiţiile meteorologice sunt neprielnice. Este un act de responsabilitate civică”, a mai spus Ion Lungu. El a mai adăugat că autorităţile vor rămâne în continuare în alertă pentru a încerca să fie menţinută o stare de circulaţie cât mai normală în Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu a făcut un apel la suceveni să iasă la vot.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu a făcut un apel la suceveni să iasă la vot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei