Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Flagrant al poliţiei la un student de la USV, care a înşelat o firmă de curierat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, student la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), a fost prins în flagrant în timp ce încerca să înşele a doua oară o firmă de curierat rapid. Tânărul este acuzat că a făcut două comenzi pe site-ul okazii.ro şi apoi l-a dus în eroare pe curier că ar fi plătit deja comanda.

Vineri, în jurul orei 12.45, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de Maria M., în vârstă de 45 de ani, angajata unei firme de curierat cu punct de lucru în Moara, că a fost înşelată de o persoană necunoscută cu 2.925 de lei.

Din verificările poliţiei rezultă că la data de 4 decembrie societatea a primit o comandă de la o persoană din municipiul Roman, care a expediat un colet, în valoare de 2.925 de lei, plata urmând să se facă în sistem ramburs, de destinatar, un student de la Căminul 4 al universităţii. A doua zi, pe adresa societăţii a fost primit un e-mail, în care o persoană ce se prezenta ca fiind expeditorul le-a solicitat să renunţe la plata ramburs, întrucât destinatarul ar fi plătit suma prin cont bancar. La 6 decembrie, curierul l-a contactat pe destinatar şi au convenit să se întâlnească în faţa căminului studenţesc, unde i-a predat coletul, convins că acesta a efectuat deja plata. Ulterior, firma de curierat avea să fie înştiinţată de bărbatul din Roman care a trimis coletul că nu a primit nici un ban de la destinatar.

Autorul înşelăciunii a mai făcut o comandă în valoare de 2.260 de lei, trimisă din Baia Mare, acţionând la fel ca în primul caz.  

 

Flagrant în apropierea căminului

Sesizaţi, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au organizat un flagrant, în timpul căruia a fost surprins destinatarul coletului în momentul în care s-a prezentat să-l ridice. Este vorba de Constantin Tănase, în vârstă de 20 de ani, din comuna Slatina, student la USV.  

Conform anchetei poliţiei, „cu ocazia audierii, acesta a recunoscut faptele comise şi a precizat că a găsit anunţurile pe un site, a ajuns la o înţelegere cu destinatarii, i-a convins să-i trimită o copie după actul de identitate şi în numele lor a trimis mesajul societăţii de curierat, în scopul de a evita achitarea produselor comandate”.

În cazul primului colet, ridicat de tânărul de 20 de ani, în pachet se afla un telefon. Până să fie prins de poliţie, suspectul a vândut telefonul în Piaţa Mică din Suceava unei persoane necunoscute.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi tentativă la înşelăciune.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flagrant al poliţiei la un student de la USV, care a înşelat o firmă de curierat.
 Vizualizări articol: 4085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 10 voturi
Flagrant al poliţiei la un student de la USV, care a înşelat o firmă de curierat4.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Okazii trimis de
(10 dec 2012, 12:48:00
Pai asta mai degraba s-ar numi tepe.ro . Aici se trag tepe en-gros , eu sunt lamurit cu acest site . Chiar daca apelezi la politie nu ai cum sa dovedesti ca ai fost tepuit .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei