Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Într-un coafor

Poliţist atacat cu un ciob de sticlă şi tăiat de un hoţ prins în flagrant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent al Poliţiei Rădăuţi a fost atacat cu un ciob de sticlă şi tăiat la mână de un individ prins la furat într-un coafor din localitate.

Toată povestea s-a petrecut aproape de miezul nopţii de duminică spre luni.

În jurul orei 23:30, poliţia a fost sesizată despre faptul că pe strada Călăraşi din municipiul Rădăuţi s-a auzit un zgomot de geam spart la un coafor din zonă.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de poliţie care a observat că un geam de la uşa termopan a coaforului era spart.

Întrucât existau suspiciuni că hoţii ar fi în interiorul coaforului, oamenii legii au chemat un reprezentant al respectivei societăţi comerciale care le-a deschis uşa.

Într-un colţ al coaforului, poliţiştii l-au depistat pe unul dintre hoţi, un minor de 12 ani, Petre P., din localitate.

Unul dintre agenţii de poliţie s-a dus să verifice şi toaleta coaforului, iar când a deschis uşa a observat la lumina lanternei un individ care a luat un ciob de sticlă de pe jos şi a încercat să fugă.

Poliţistul s-a pus în faţa suspectului, iar acesta l-a lovit de mai multe ori cu ciobul de sticlă, provocându-i mai multe plăgi la mâna stângă. Agentul de poliţie a reuşit să-l imobilizeze pe agresor şi să-l încătuşeze. Din fericire, leziunile suferite de poliţist au fost superficiale, acesta necesitând câteva zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost identificat în persoana unei mai vechi cunoştinţe de-a judiciariştilor din Rădăuţi, Ilie Emanuel Miron, în vârstă de 19 ani, din judeţul Tulcea, individ care locuieşte fără forme legale în comuna Burla. Respectivul a ieşit în urmă cu câteva luni din penitenciar, după o pedeapsă cu închisoarea pentru mai multe furturi săvârşite în municipiul şi zona Rădăuţi.

Cei doi suspecţi au fost duşi la poliţie, iar asupra minorului a fost găsită o maşină electrică de tuns pe care a sustras-o din coaforul respectiv.

Ilie Emanuel Miron a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, iar mâine va fi dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

S-a lăudat că va omorî un poliţist

Ilie Emanuel Miron este un client mai vechi al arestului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În primăvara lui 2010, Ilie Emanuel Miron şi un frate de-al acestuia, Remus-Nelu Miron, în vârstă de 18 ani, au fost arestaţi preventiv după ce-au spart mai multe societăţi comerciale şi au profanat un cimitir.

Lăsaţi în libertate câteva luni mai târziu, ei au continuat seria fărădelegilor. Au spart case şi firme din Rădăuţi, Burla, Voitinel şi Milişăuţi, furând tot ce au găsit, alimente, ţigări, cartele telefonice, telefoane sau cosmetice.

Anul trecut, erau cercetaţi în 21 de infracţiuni, dintre care 15 furturi şi şase distrugeri, cu un prejudiciu total de 85.400 de lei.

Poliţiştii rădăuţeni au aflat de la persoane din anturajul lui Ilie Emanuel Miron că acesta s-a lăudat în repetate rânduri că, dacă va fi prins la furat, îl va omorî pe poliţistul care va încerca să-l încătuşeze. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist atacat cu un ciob de sticlă şi tăiat de un hoţ prins în flagrant.
 Vizualizări articol: 1981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Poliţist atacat cu un ciob de sticlă şi tăiat de un hoţ prins în flagrant5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Soryy trimis de
(13 nov 2012, 14:12:27
daca politia nu mai are siguranta ce sa mai zicem de noi oameni de rand sa vedem cat ii va da justitia sau o suspendare si maine chiar va omora un politist

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei