Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

Flutur către USL: „Ați avut inimă când ați blocat toate investițiile din Suceava?”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Ați avut inimă când ați blocat toate investițiile din Suceava ? Ați avut inimă când ați blocat lucrările la șoseaua de centură ? Ați avut inimă când ați blocat lucrările la aeroport ? Ați avut inimă când ați promis că măriți pensiile și salariile de a doua zi după ce preluați guvernarea și nu ați ați mai făcut acest lucru ?”. Este reacția președintelui PDL Suceava, Gheorghe Flutur, candidatul ARD pentru Senat în Colegiul 2 Suceava, la criticile lansate de USL prin vocea președintelui PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care s-a legat de sloganul său electoral „Fapte din inimă”.

Nechifor a declarat că Flutur nu a avut inimă atunci când guvernul PDL a decis tăierea salariilor, a pensiilor sau când a majorat TVA. „Am văzut adversari politici care critică, care mă întreabă pe mine de fel de fel de lucruri. Îi invit pe adversari să le arăt lucrurile concrete realizate de mine şi de echipa mea. Unul este cel legat de cadastru. Este uşor să vorbeşti. Au fost ani de austeritate şi de greutăţi, dar în acea perioadă le aduc aminte adversarilor care critică că s-au făcut lucruri concrete, lucruri bune în judeţul Suceava. Îmi exprim îngrijorarea că astăzi au îngheţat investiţiile începute de Flutur la Suceava şi le cer celor care sunt azi la putere să preseze mai mult spre Bucureşti să trimită bani la Suceava să deblocăm şoseaua de centură, să deblocăm şoseaua Suceava-Botoşani, să deblocăm aeroportul şi să dea drumul mediului de afaceri să respire, pentru că este năduşit. Mediul de afaceri plânge, dar plânge în şoaptă, să nu aibă controale de la autorităţile statului. Dezvoltare înseamnă inclusiv concursuri de idei, păreri, dar şi lucruri concrete”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur către USL: „Ați avut inimă când ați blocat toate investițiile din Suceava?”.
 Vizualizări articol: 3250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 22 voturi
Flutur către USL: „Ați avut inimă când ați blocat toate investițiile din Suceava?”2.5522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tragic !!! toti care ne conduc ne duc de rapa. trimis de
(13 nov 2012, 11:12:44
D-nul Flutur ati facut pentru judet si nu am ce sa comentez. Bravo, dar......
D-nul Flutur si intreg partidul PDL ...
1. Ati avut inima cand ati taiat pensiile ?
2. Ati avut inima cand ati taiat salariile bugetarilor?
3. Ati avut inima cand ne-ati ruinat pe copii si nepotii nostrii in datorii catre FMI?
4. Ati avut inima cand ati lasat ca benzina sa creasca intr-un mod alarmant?
5. ATI AVUT INIMA CAND ATI INCHIS SPITALE SI OAMENII NEPUTINCIOSI AU MURIT IN FATA INSTITUTIILOR INCHISE DE PARTIDUL DUMNEAVOSTRA ? CINE O SA RASPUNDA PENTRU ACELE SUFLETE? O SA AVETI CE MANCA PE LUMEA CEALALTA CU SIGURANTA.
6. Ati avut inima cand ati blocat toate angajarile si stau saracii tineri fara un sprijin ?
7. Ati avut inima cand ati taiat ajutorul la MAMICI ?
..............................
Rusine !!! Rusine !!! Rusine !!!
1.1  RE: Tragic !!! toti care ne conduc ne duc de rapa. trimis de
(13 nov 2012, 11:30:56
Cine a taiat pensiile domnilor, ca tot aud aceasta gargara cu pensiile taiate? Nu a taiat nimeni nici o pensie, s-a facut doar recalcularea pensiilor militare si unde a fos cazul s-a taiat unde nu din contra, au crescut. Cine a privatizat Petromul dragi USL-isti? Mai tineti minte? Guvernul Tariceanu. Si tot lor li se datoreaza semnarea acelui contract pagubos prin care statul Roman nu poate sa intervina asupra pretului carburantilor. In ce priveste angajarile l-a stat consider ca s-a gresit partial, adica trebuiau blocate doar pe anumite domenii si facute angajari acolo unde chiar era nevoie. Eu lucrez la stat si va zic ca m-am saturat de colegii mei bosorogi, care habar n-au sa deschida un calculator, dar au cele mai mari salarii. Un tanar care a terminat de curand facultatea ar face de 10 ori mai multa treaba si mai eficient. Asa ca hai sa nu le mai plangem de mila bugetarilor ca majoritatea se fac ca muncesc. Din punctul meu de vedere guvernul Boc a gresit atunci cand nu a continuat disponibilizarile in sistemul public. Credeti-ma ca e de unde taia. Oricum domnul Flutur a facut multe pentru judetul nostru, a atras finantari si a demarat proiecte. Dar se pare ca toate acestea nu au contat pentru majoritatea celor prezenti la vot la alegerile locale. Atunci s-a vazut cat suntem de inapoiati si ca trebuie sa mai treaca vreo 2-3 generatii pana sa ne schimbam modul de gandire, ca pentru roman conteaza pensia si salariul si daca se poate cat de multe ajutoare de la stat, in rest ....nici nu-i intereseaza de investitii sau politici de dezvoltare. Cu modul asta de gandire la nivel national normal ca au ajuns comunistii astia din USL la guvernare. Ma bucur insa ca s-au mai trezit cativa si au sesizat ca guvernul Ponta nu a prea facut nimic din ce a promis, ba din contra vad ca ne-o cam da prin gura.....humorului.
1.2  RE: Tragic !!! toti care ne conduc ne duc de rapa. trimis de
(13 nov 2012, 11:31:31
TU realizezi ca masuri de taieri de pensii si salarii se fac cam in toata europa si ma refer la tari cu economii puternice nu la albania... sasa-i ca noi suntem mai buni si mai tari ca ei si noi am fi reusit si fara ?! Deci la 1 si 2 am raspuns.
3. Prietenii unguri se mandreau ca nu iau imprumut si uite unde au ajuns acum vor face acel acord...
4. CORECT pacat ca si astia tot asta vor face ca nu au bani la buget.
5. Foarte complicat aici, ca mori in fata spitalelor deschise! Au inchis niste grajdiuri care numai spargeau bani..
6. Pai aparatuld e stat si asa e supra dimensionat... nu cred ca statului ii poti imputa ca nu angajeaza tinerii... ca uite eu din cati cunosc toti lucreaza in privat nu asteapta nimeni la stat.. cei care asteapta la stat ori corect chiar nu au ce muncii unde se afla si mai bine ar pleca in alt oras/tara ori nu sunt pregatiti scoliti...
7. Foarte bine de sustinut natalitatea... dar vezi tu abuzuri exista din ambele parti. Cunosc cazuri care fac copii pe banda ca nu-i intereseaza munka si au prns salarii mari si deci si ajutor mai mare... trebuie cumva sa sprijinim intoarcerea la munka..
1.3  RE: Tragic !!! toti care ne conduc ne duc de rapa. trimis de
(13 nov 2012, 11:33:31
@DADDY_CAZ ei pai dezinformeaza sau au fost dezinformati ca eu acum platesc TVA 24% ca nu au reusit sa taie pensiile.. dar indiferent in europa taieri de pensii chiar s-au intamplat si la economii tari nu romanika..
1.4  RE: Tragic !!! toti care ne conduc ne duc de rapa. trimis de
(13 nov 2012, 11:40:22
Te contrazici la greu! Tu esti unul de ala care plang ca copiii cei mici cand parintii nu-si permit sa le ia si bomboane si jucarii in acelasi timp.
Pe de o parte te plangi ca nu vrei datorii la FMI pe de alta parte tot tu te plangi de ce nu ne-am imprumutat mai mult ca sa se angajeze in prostie oameni la stat si sa se dea tot felul de ajutoare. Si cu p... in p... si cu sufletul in rai nu se poate nene.

Asta e, s-au ales niste prioritati in timpul PDLului: tai pensii si ajutoare sociale, cu banii taiati se fac niste investitii si se creaza locuri de munca la privati.

A venit USLul cu alte prioritati: dam ajutoare sociale, nu mai investim nimic nicaieri(vezi centura Sucevei) si ne imprumutam la greu. Nema investitii, nema joburi la privat. Ca sa compensam lipsa joburilor la privat angajeaza artificial la stat. Intrebarea o sa fie de unde parale sa sustii toate astea!?! Pe termen lung o sa vada ei nepotii tai care e varianta mai sanatoata. Astia de la PSD sunt obisnuiti sa parjoleasca campurile si sa otraveasca fantanile in urma lor.

Acum ramane de ales intre astea 2 optiuni. Matul plin pe termen scurt(USL) sau ceva sanatos pe termen lung(PDL)?
1.5  RE: Tragic !!! toti care ne conduc ne duc de rapa. trimis de
(13 nov 2012, 12:15:27
Ai trecut de la raducu lu mata la cititor.... nui rau
1.6  RE: Tragic !!! toti care ne conduc ne duc de rapa. trimis de
(13 nov 2012, 15:48:49
Ma bucur ca au raspus atatia din pdl la comentariul meu si se vede de la o posta ca luati apararea .
Pentru MIRCEAC- au fost inchise spitale care tocmai ce se terminase de renovat si care aveau aparatura noua. Eu nu pot sa spun ca d-nul Flutur nu e bun, dar SLEATA DE HOTI DIN PDL strica imaginea d-nului Flutur. Ii mutumesc in calitate de cetatean ce a facut pt judetul nostru, dar restu lasa de dorit. Nu pot ignora perversitatea celor din pdl.
Pentru DADDY-CAZ- AI TREPTATE CU BOSOROGII CARE HABAR N-AU SA DESCHIDA UN CALCULATOR, dar din ce cauza nu se pot pensiona? ca sunt posturile inghetate si nu se fac angajari.
Pentru H2SO4 - ce locuri sunt disponibile la privati ? cel putin in Sv? ai vazut ac suntem pe penultimele locuri din tara? CATE SOCIETATI AU FOST INCHISE PE PERIOADA GUBERNARII BOC ? Spune te rog .
Pentru Alex 12- nu sunt Radu si nu stiu ce vb ...am observat ca unul rpe numele Radu a comentat mai jos...in fine. Doresc o lege pentru cei din DIASPORA....CINE STA MAI MULT DE JUMATATE DE AN PLECAT IN STRAINATATE SA NU MAI VOTEZE. Nu sta in Romania si nu stie ce se intampla cu adevarat !!!! D-nul ALEX12 - de ce nu veniti in Romania daca va place asa mult de PDL ? Va raspund tot eu....deoarece nu te-ai gasii de lucru si nu ai suporta birocratia, hotimele, perversitatea si indiferenta tuturor celor de la guvernare si ma refer la toti-psd-pnl-pdl
SA PLECE TOTI CEI CARE AU PESTE 40 DE ANI SI AU FOST COMUNISTI SI SA LASA SA CANDIDEZE CEI TINERI CARE N-AU PRIMESC COMUNISMUL. NU MAI VOTATI VULPELE BATRANE CARE STAU NUMAI DUPA PRADA.
2.   USL-ul o groapa de gunoi plina de sobolani trimis de
(13 nov 2012, 12:14:06
USL ul a folosit orice mijloace posibile si josnice in lupta lor contra "inamicilor PDL" punand mai presus interesele PSD, PC,PNL decat ale Romaniei:
-Romanii din Diaspora sunt in viziunea lui Ponta niste sobolani infecti ce trebuie deratizati “urgent"
-Un bun exemplu este spalarea rufelor interne la UE si plangeri succesive in Parlamentul European contra "abuzurilor" PDL. Surpriza va veni draga domnule,, poanta,, tot de la diaspora
2.1  RE: USL-ul o groapa de gunoi plina de sobolani trimis de
(13 nov 2012, 15:53:19
Pentru Alex 12- nu sunt Radu si nu stiu ce vb ...am observat ca unul rpe numele Radu a comentat mai jos...in fine. Doresc o lege pentru cei din DIASPORA....CINE STA MAI MULT DE JUMATATE DE AN PLECAT IN STRAINATATE SA NU MAI VOTEZE. Nu sta in Romania si nu stie ce se intampla cu adevarat !!!! D-nul ALEX12 - de ce nu veniti in Romania daca va place asa mult de PDL ? Va raspund tot eu....deoarece nu te-ai gasii de lucru si nu ai suporta birocratia, hotimele, perversitatea si indiferenta tuturor celor de la guvernare si ma refer la toti-psd-pnl-pdl
Noi ne certam aici si cei din pdl-psd-pnl rad si de fapt toti sunt prieteni.N-ai vazut primarul Lungu sustine pe Baisanu...deci pdl sustine pe usl. Mare e perversitatea.
2.2  RE: USL-ul o groapa de gunoi plina de sobolani trimis de
(13 nov 2012, 20:44:34
Cine sunteti dumneavoastra sa va permiteti sa cereti sa ni se ia un drept fundamental si constitutional ?????? Cu ce drept.......atat timp cat voi avea cetetenia romana voi merge la vot si voi vota impotriva comunistilor........

.......cum adica sa nu votam pentru ca nu suntem in tara si nu stim ce se intampla????
domnule Votul este un drept ce se ofera cetateanului care are o nationalitate.......sa vorbeasca statul roman cu cel spaniol sa imi ofere cetatenia de urgenta aici si va asigur ca atunci puteti sa continuati sa traiti in statul comunisto-cocalar in care traiti si noi va vom lasa in pace....
3.   * trimis de
(13 nov 2012, 13:10:16
'notând pe curcubeul electoral , Flutur
"întinează" nobilele idealuri ale corupţiei
oricât ar fi de amuzant ,'cep să mă satur
căci am atins,se pare,şi limita ..prăpastiei

4.   Sloganuri rasuflate si infantile trimis de
(13 nov 2012, 13:11:19
M-au inebunit astia de la PDL cu sloganurile cu inima.Din inima,reporneste inima,ati avut inima.De aia la lansarea lui Flutur si Balan s-au impartit defibrilatoare,ca atunci cand PDL taie salariile si pensiile si cetatenii fac infarct sa se poata resurcita singuri.Domnul Flutur are un singur concept pentru aceste alegeri.Sa planga si sa zica ca USL i-a blocat maretele investitii.La Soseaua de centura-s-au vazut urmatoarele:-Trebuia terminata in 2011;in 2011 firma SC Colas a lucrat pe banii ei,nu a primit nici un ban de la Flutur;Finantarea a fost semnata de MInisterul transporturilor pana in 2014 de Anca Boagiu;oprirea finanţării la construcţia şoselei de centură a municipiului Suceava a fost făcută din vremea guvernelor Boc şi Ungureanu;Gheorghe Flutur face acum poze cu o lucrare oprită, dar că finanţarea acestei lucrări a fost sistată de guvernele Boc şi Ungureanu pentru că devenise mult prea scumpă;cei care au permis creşterea cu 62 % a preţului construcţiei rutei ocolitoare a municipiului Suceava, de la 220 de milioane de lei la 370 de milioane de lei, vor trebui să dea socoteală, La 12,84 de kilometri cu o bandă pe sens costul se ridică la 6,61 milioane de euro pe kilometru, preţ comparabil pentru construcţia unui kilometru de autostradă în ţările normale.
4.1  RE: Sloganuri rasuflate si infantile trimis de
(13 nov 2012, 17:19:14
Radumamii, poate o cunoasteti pe ioana lambru, vrem si noi sa stim cum arata canapeaua lui crin si cat de confortabila este.
5.   Comentariu trimis de
(13 nov 2012, 13:14:09
Am vazut de cateva luni ce pot si usl-isti,ne-am lamurit,dar eu cred ca o sa castige totusi alegerile (din pacate) cu ajutorul Jud Is ,Bt , Vs. Parca vad ca UDMR-isti sar si ei in barca ,si tot asa.
6.   Sloganuri rasuflate si infantile I trimis de
(13 nov 2012, 13:17:05
Directorul aeroportului, Dumitru Sahlean a declarat ,că, în luna decembrie, ar putea fi făcută organizarea de şantier. Proiectul de modernizare a aeroportului Suceava este în valoare de 39,5 milioane de euro. Aproape jumătate din sumă va fi asigurată de Uniunea Europeană. Celelalte fonduri vor proveni de la Guvernul României şi de la Consiliul Judeţean. Proiectul prevede extinderea pistei de la 1.800 la 2.400 de metri, construirea unui nou turn de control şi a unei piste flexibile care să permită şi decolarea avioanelor cargo, precum şi modernizarea sistemului de balizaj.Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei;
"Modernizarea aeroportululi sucevean a inceput inaintea celui de la Iasi si va fi gata inaintea celui de la Iasi si asta va fi bine si pentru Suceava si pentru Iasi. Din competitia binelui dintre cele 2 judete, veti vedea ca lumea o va duce mai bine. Nu din matrapazlacurile PDL se va face mai mult bine".
6.1  RE: Sloganuri rasuflate si infantile I trimis de
(13 nov 2012, 13:23:33
Ba propagandistule salveaza-ti in arhiva ta de securist ce ai scris despre lucrarile la aeroport ca o sa te intreb nu in decembrie anul asta, ca e clar ca n-au cum sa inceapa, dar in decembrie 2013, sa vedem atunci daca s-a miscat vre-un pai la aeroprt la Suceava. Pot sa jur ca nu se va face nimic, doar daca ajunge iar PDL-ul la guvernare, ceea ce-i putin probabil , pt ca suntem o tara de comunisti, bosorogi si asistati social.
6.2  RE: Sloganuri rasuflate si infantile I trimis de
(13 nov 2012, 17:23:02
Radumamii, ati ramas dator cu un raspuns. Ce ocupatie aveti de va permite timpul sa petreceti toata ziua pe net facand propaganda Usl. Sunteti platit la silaba, la cuvant, sau la postare?
7.   Sloganuri rasuflate si infantile II trimis de
(13 nov 2012, 13:23:45
In luna mai 2011 domnul Flutur a spus ca incep lucrările de modernizare a drumului Suceava-Botoşani.Lucrări de reabilitare a drumului naţional 29, care face legătura între Suceava şi Botoşani, vor începe imediat Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că investiţia poate demara, întrucât s-a semnat contractul cu firma constructoare „Spedition UMB”. Proiectul este în valoare de 21 de milioane de euro.Firma „Spedition UMB” îi aparţine omului de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu, supranumit „regele asfaltului”.Pai si de ce n-ai demarat lucrarea domnule Flutur?Daca tot zici ca ai adus bani?Iti spun eu de ce,pentru ca nu ai adus nici un ban.Nici la soseaua de centura nici la DN 29.

8.   Putere d-l Flutur trimis de
(13 nov 2012, 13:52:51
Sa-i dea putere D-zeu d-lui Flutur sa lupte cu lingaii din usl sa mai poata face ceva pt suceveni si pt tara.Nu sunteti singur d-l Flutur,o sa vedeti.
8.1  RE: Putere d-l Flutur trimis de
(13 nov 2012, 14:52:45
Sa tinem cu adevarat la Suceava si sa-l sprijinim pe cel ce a dovedit ca este capabil de a lasa ceva in urma.
Sper sa nu ma jigniti, dar eu cred, ca Flutur are multe calitati innascute pentru a fi un mare conducator. Are viziune, initiativa, curaj, dirzenie, ceea ce sa recunostem, sunt calitati speciale, pe care nu le are oricine. Ginditi-va ce ar fi facut, sau ce ar face, pentru RO, daca ar fi prim misnistrul tarii?
Cred ca este bine sa nu ne mai certam si sa gindim in perspectiva, gospodareste la Suceava noastra.
Parerea mea este sa-l alegem doar pe el in parlament si nu pe cei din jurul lui.

El este dragut cu ei si-i promoveaza chiar daca nu merita! Asta nu-i bine!
Noi, insa, stim cu totii ca nu merita sa-i luam in consideratie pentru a fi promovati!

Din cauza urii ce i se poarta (sunt ele ceva motive)... dar fara el, pina la urma, toti vom avea de suferit.
Ne vor fi blocate toate proiectele de modernizare a Bucovinei, pentru ca vor hotari impotriva noastra, cei din Olt, Vancea si Teleorman !
Deocamdata dl Flutur, este singurul care dovedit ca are hotarirea, puterea si forta de a lupta pentru ai lui.
Este cu adevarat omul faptelor si sa profitam de asta!

Este acum interesul nostru, sa-l sprijinim la vot ca sa promoveze intr-o functie de decizie, de unde ar putea sa ajute cu hotaritariri pertinente intregul judet !
9.   Egoism trimis de
(13 nov 2012, 13:58:20
ba fratilor cine a condus romania timp de 20 de ani? va spun eu psd+pnl=usl+pdl=toti comunisti asa ca ciocu mic bolsavicilor
10.   Peste patru săptămâni mergem să votăm ! trimis de
(13 nov 2012, 14:43:55
Peste patru săptămâni mergem să votăm la alegerile parlamentare unde rezultatul îl ştim de pe acum, dar ce nu ştim este cu cât va câştiga USL-ul.
Ce va face USL-ul cu guvernarea deplină, asta o vom afla peste un an, când vom trage linie.
Dacă ne uităm puţin peste programele de guvernare ale celor două formaţiuni, USL (PSD, PNL, PC şi Gigi Becali) şi ARD (PDL, Forţa Civică şi Aurelian Pavelescu), toţi vor majorarea salariului minim, creşterea pensiilor, scăderea TVA, îmbunătăţirea mediului de afaceri, reforma în educaţie şi sănătate, o Românie digitală şi prosperă.!!!
Dupa cum observati, nimeni nu vrea răul României. Dar nu ştiu cum se face că după ce trec politicienii, indiferent care sunt ei, pământul este pârjolit, sunt otrăvite fântânile, iar ţara e plină de datorii.

Toate programele de guvernare şi toate discursurile politicienilor sunt îndreptate ca retorică către bugetari, pentru că Băsescu le-a tăiat salariile cu 25% şi către pensionari, ale căror venituri au fost mâncate de inflaţie şi trebuie majorate conform legii.

Nicio formaţiune nu are un discurs către clasa care se situează între pensionari şi bugetari, clasa de mijloc, care a ajuns să urască tot ce înseamnă politică şi politicieni:
Nu se face nimic doar promisiunisi numai logoree!

Si noi prostimea credem pentru ca suntem ametiti dar si prosti!

Ne credeti creduli, gata sa acceptam orice !?

M-am saturat de minciunile electorale !
11.   Întrebare trimis de
(13 nov 2012, 15:02:12
Cine și în ce guvernare ”a dispărut”industria suceveană ?
12.   Guvernul Ponta trimis de
(13 nov 2012, 15:06:12
Guvernul Ponta a acordat bugetarilor o majorare salariala de 8% incepand cu salariile din luna iunie, pentru ca, incepand cu remuneratiile din luna decembrie, bugetarii sa mai primeasca si restul de circa 7% pentru reintregirea salariilor la nivelul de dinainte de taierile din anul 2010.De asemenea pensionarii primesc in transe banii furati de PDL.Indemnizatia pentru mamici a crescut la 85%.S-au dat inapoi banii pentru handicapati.S-au redeschis spitale si scoli.S-au suplimentat posturile pentru doctori si asistente.

12.1  RE: Guvernul Ponta trimis de
(13 nov 2012, 15:27:24
Nu te-ai saturat de copy-paste? Cat iei per postare?
13.   Comentariu trimis de
(13 nov 2012, 15:08:01
cei din pdl,ac tual ard nu merită să mai ajungă în parlament penmtru că au dovedit legislatura trecută că sunt uşor de manevrat .s-a văzut cum nu aveau curajul sa se apropie de urnele de vot la votarea unor legi importante pentru ţară.nici măcar şefii lor de partid nu puteau să aibă încredere în ei,cum am putea avea noi cetăţenii care după ce le-ai dat votul nu mai ai nici un control asupra lor.decât să doarmă în fotoliile parlamentului pe banii mulţi ai statului mai bine să urmărească dezbaterile din parlament la tv.să le fie ruşine pentru prestaţia avută în parlament.inclusiv lui pardău.acum înfocat usl-ist.jos cu lichelele.
14.   Jos cu toti si sa vina altii noi! trimis de
(13 nov 2012, 16:05:13
Imi pare rau ca noi ne dam cu parerea si intram in polemici , dar concluzia mea este urmatoarea :
In spatele camerelor de luat vederi TOTI SUNT PRIETENI SI SE AJUTA UNUL PE ALTUL indiferent din ce partid fac parte. Afara cu toti care au prins comunismul si sa vina cei tineri . Doar asa poate scapam de corupti, hoti, avari si indiferenti. Dumnezeu sa ne apere de vrajmasi. D-nul flutur ar trebuii sa candideze de unul singur si independent .
14.1  RE: Jos cu toti si sa vina altii noi! trimis de
(13 nov 2012, 16:28:31
Mare dreptate ai in privinta candidaturi independente... si a tinerilor la putere
15.   Pt moderator Monitorul trimis de
(13 nov 2012, 17:09:40
Radumami are pile la voi din cate vad. Credeam ca USL-isti astia au control doar asupra TV Plus, ca numai acolo apare doar Baisanu pe ecran, parca-i nea Nicu cand emisia TVR era de 2 ore. De ce mi-ati sters comentariile care erau ca si raspuns la un comentariu al lui Radumami? Nu era nimic vulgar in acele comentarii. Ati dovedid ca pune-ti umarul la propaganda USLista.
16.   DOAR PTR RADUMAMII trimis de
(13 nov 2012, 18:48:55
BINE ITI SPUNEA CINEVA:RADUMATII !!!, ca meriti un pumn in ...sunt doamna, am ceva studii, examene la activ pe vremea... (cand nu se stia ca la facultate se iau examene pe bani, dar , daca te as intalni vreodata ti as trage un pumn... ptr insolenta...ca esti irecuperabil, tupeist si al naibii de comunist....banuiesc ca lucrezi in CJ... chiar il percepem noi ,alegatorii pe Flutur ca un om cu inima..care a pierdut ptr bunatatea lui...sa va dea bunul Dumnezeu putere, sa reusiti, ca de la el sunt toate, d le FLUTUR!
17.   SI PTR SANDRINIO SI NEAGU trimis de
(13 nov 2012, 18:53:15
RUSINE!!! CE SE MAI VINDE IN TARA ASTA
18.   Comentariu trimis de
(13 nov 2012, 18:54:55
L AI STERS...
19.   Comentariu trimis de
(13 nov 2012, 19:00:07
Domnisoara sau doamna Gratiela, nu are rost sa va coborati la nivelul acestui individ, e un soarece platit de politicienii comunistii aflati la putere sa le faca propaganda, mai bine zis sa intoxice cu informatii false prostimea , pentru a castiga puterea si a ne domina.
Fiecare pasare pe limba sa piere, asa si cu acest politruc !Chiar nu are rost sa va irositi energiile in acest mod, nu merita!
20.   Campania electorala trimis de
(13 nov 2012, 19:44:24
Domnul Balan si domnul Flutur au spus ca in acesti patru ani de mandat au facut tot ce au promis.Nu chiar.Mai aveati de dat cuprul tarii pe degeaba,mai aveati de dat aurul tarii pe degeaba la Gold Corporation si de transformat tara intr-un mare lac de cianura,mai aveati de injectat in sol cockteiluri de 600 substante chimice prin Chevron in exploatarea gazelor de sist,mai aveati de impartit tara in regiuni din care una era Tinutul Secuiesc.Mai aveati de format statul minimal dictatorial si corupt care nu ar fi avut nici o obligatie fata de cetateanul platitor de taxe si impozite,mai aveati de inchis scoli si spitale,de dat afara profesori,de alungat doctori si asistente,mai aveati de continuat austeritatea si depresiunea.
21.   Pentru domnisoara Gratiela trimis de
(13 nov 2012, 19:50:17
Pentru o persoana cu studii superioare limbajul dumneavoastra suburban si obscen ma umple de uimire.Aici se discuta cu argumente domnisoara nu cu injuraturi si pumni .Doar basistii procedeaza asa,pentru ca ei au senzatia ca sunt detinatorii adevarului suprem si vor sa-si impuna parerile si conceptiile dictatorial si cu pumnul.O seara frumoasa.
22.   Drept constitutional trimis de
(13 nov 2012, 20:48:27
sper ca niste mizilicuri USL-iste sa nu atenteze contra drepturilor mele constitutionale .......am dreptul sa votez pentru ca imi atarna de gat cetatenia romana......daca doriti sa nu o mai fac pentru a putea voi vota precum oile acelasi partid din 1990 incoace va rog sa faceti demersurile necesare prin MAE sa pot vota in tara de adoptie....intre timp voi continua sa cred ca Romania are un viitor doar daca dispar comunistii , cocalarii tiganii si coruptii.....de moment mi se pare ca aceste scursuri conduc in sondaje usl avand vreo 40 la suta.........
23.   Trist trimis de
(13 nov 2012, 21:31:50
vad ca aproape toate comentariile sunt in favoarea dlui flutur,trist este faptul ca judetul Suceava nu l-a ajutat ca a avut nevoie cel mai mult,adica la alegerile locale,sunt 100% sigur ca va prinde un post de senator(aviz celor ce nu l-au votat in vara,pot sa isi indrepte greseala acum),speram ca usl-ul va fi istorie dupa 9 decembrie,iar dl flutur va prinde un loc in guvern,ca de altfel e JALE pt Suceava,mai ales sub administrarea lui Nechifor,care nu e in stare macar sa isi faca un nod la cravata.
24.   Radumamii AKA baisanu trimis de
(13 nov 2012, 21:43:51
A(lso) K(nown) A(s)... Intreba dl ABURITU cine o fi RADUMAMII... Un raspuns partial, asa, ca o parere, i-a dat dl DADDY_CAZ... RADUMAMII este dl Baisanu, cred ca nu trebuie sa fii in MI 5 sau in CIA ca sa-i decriptezi stilul si mai ales orientarea sinistra (Nota - in limba italiana "sinistra" inseamna "stanga").
25.   Hai ragione trimis de
(13 nov 2012, 22:04:28
Hai ragione,come ha fatto realizzare questo segreto? Complimenti e una buona sera.
E deve parlare que PDL ha la dottrina di sinistri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei