Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Olărean organizează Revelion pentru pensionarii din municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La fel ca şi în anii din urmă, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, nu a uitat de categoria cea mai defavorizată la capitolul venituri, şi a decis să organizeze, în preajma sărbătorilor de iarnă, Revelionul Pensionarilor 2013. Pentru bătrânii cu venituri mici, până la patru sute de lei, masa va fi gratuită, iar cei ale căror venituri depăşesc această valoare vor achita o sumă simbolică pentru petrecerea dintre ani.

 

Olărean: Soarta bătrânilor, a pensionarilor din municipiu, nu îmi este indiferentă

Pensionarii vor sărbători Revelionul-bis la „Sala Iulia” din municipiu, în noaptea de 12/13 ianuarie 2013, iar meniul va fi deosebit, după cum a precizat primarul Olărean.

„Am spus în mai multe rânduri că soarta bătrânilor, a pensionarilor din municipiu, nu îmi este indiferentă. Cred că este normal ca şi rădăuţenii cu vârste înaintate să simtă farmecul sărbătorilor de iarnă şi al Anului Nou, să simtă că există cineva care este interesat de soarta lor, şi de aceea am hotărât să le aduc puţină bucurie la cumpăna dintre ani. La fel ca şi în ultimii ani am decis să organizez o petrecere pentru cei mai vârstnici rădăuţeni, un Revelion al pensionarilor, şi sper că petrecerea va fi la fel de apreciată ca şi cele anterioare. O atenţie deosebită am acordat meniului, care va fi bogat şi diversificat, şi de aceea cred că părinţii şi bunicii noştri, toţi cei care vor participa la petrecere, vor fi mulţumiţi”, a precizat primarul rădăuţean.

 

La Revelionul Pensionarilor poate participa orice pensionar din municipiu

Chiar dacă mai este suficient timp până la Revelionul Pensionarilor, de ieri a debutat perioada de înscrieri pentru petrecere, înscrieri care se fac la casieria primăriei rădăuţene.

Cristina Micşa Mihoc, din cadrul Primăriei municipiului Rădăuţi, a declarat: „Aşa cum a decis domnul primar Olărean, la Revelionul Pensionarilor 2013 poate participa orice pensionar din municipiu. Pentru cei care au pensii până la patru milioane de lei vechi, masa este gratuită, cei care au pensii între patru şi şapte milioane vor achita trei sute de mii de lei vechi de persoană, cei cu pensii între şapte şi zece milioane vor plăti cinci sute de mii de lei vechi, cei cu pensii peste zece milioane, şapte sute de mii de lei vechi, iar însoţitorii pensionarilor câte opt sute de mii de lei vechi.  Trebuie să menţionez că suma colectată de la bătrâni va acoperi doar o mică parte din cheltuieli, iar diferenţa va fi achitată, la fel ca şi până acum, de primarul Aurel Olărean”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean organizează Revelion pentru pensionarii din municipiu.
 Vizualizări articol: 1027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Primarul Olărean organizează Revelion pentru pensionarii din municipiu1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei