Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Maşini cu geamuri sparte de hoţi

Marţi, 13 Noiembrie 2012 (15:35:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proprietarii a patru autoturisme parcate în zone diferite ale municipiului Suceava au reclamat zilele trecute la poliţie că şi-au găsit maşinile cu geamurile de la portiere sparte, iar din interior furate diferite bunuri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, luni dimineaţă, un tânăr de 25 de ani, Alexandru B., a sesizat că în noaptea de duminică spre luni, persoane necunoscute i-au spart geamul portierei stânga de la autoutilitara VW, parcată pe strada Victoriei, iar din interior i-au furat o staţie de emisie recepţie.

Două ore mai târziu, la 112 a sunat un alt sucevean, Florin V., de 41 de ani, care şi-a găsit maşina, o autoutilitară Mercedes Sprinter, parcată pe strada Ilie Ilaşcu, cu geamul portierei dreapta spart. Din maşină a fost furată tot o staţie de emisie recepţie.

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1:30, un alt sucevean a sunat la poliţie şi a sesizat faptul că pe strada Academician Vasile Grecu, la ieşirea din municipiul Suceava, sunt două autoturisme Dacia Logan care au geamurile portierelor dreapta faţă sparte.

Maşinile aveau torpedourile deschise şi lucrurile din interior răvăşite.

Poliţiştii au reuşit să dea doar de unul dintre proprietari, care a declarat că i s-au furat un portofel în care se aflau bonuri de combustibil în valoare de 400 de lei, documente personale ale proprietarului, precum şi o borsetă în care se afla certificatul de înmatriculare.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşini cu geamuri sparte de hoţi.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Maşini cu geamuri sparte de hoţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei