Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură extremă

Firma reclamată pentru mai multe ţepe de mii de euro, închisă de Protecţia Consumatorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea fantomă reclamată de mai mulţi suceveni care au achitat mii de euro în avans pentru efectuarea unor lucrări, după care administratorul a început să amâne prestarea serviciului până când păgubiţii au ajuns la concluzia că au fost înşelaţi, a fost închisă de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC).

După cum a informat Vasile Latiş, directorul CJPC Suceava, de joia trecută autorizaţia de funcţionare a societăţii a fost sistată.

„Urmare a reclamaţiilor pe care le-am primit, administratorul a fost amendat şi i s-a trasat ca măsură complementară restituirea sumelor de bani către cei care l-au reclamat. Cum acest fapt nu s-a întâmplat, pentru neîndeplinirea măsurilor complementare am dispus sistarea activităţii societăţii. De acum încolo, dacă societatea va mai încheia contracte deja este caz penal”, a declarat Vasile Latiş. 

După cum Monitorul de Suceava a relatat deja în două rânduri, SC Horadom Trading SRL era înregistrată cu profilul principal de confecţionare şi montare de tâmplărie din PVC şi aluminiu cu geam termoizolant, fiind administrată de Laurenţiu Hobjilă.

Administratorul a fost reclamat atât la poliţie, cât şi la Protecţia Consumatorilor de oameni care au plătit sume în avans pentru diferite lucrări, încheind în acest sens contracte cât se poate de clare, după care s-au trezit duşi cu vorba. Printre păgubiţii care au depus reclamaţii se află un bărbat care a virat în contul societăţii 3.500 de euro, pentru tâmplărie PVC, şi o femeie administrator de firmă care i-a achitat administratorului 35.000 de lei pentru o centrală termică de mari dimensiuni.

Dacă OJPC a dispus sistarea activităţii, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, săptămâna trecută la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava fiind înregistrate trei plângeri împotriva administratorului. Alte cinci plângeri au fost înregistrate la Protecţia Consumatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma reclamată pentru mai multe ţepe de mii de euro, închisă de Protecţia Consumatorilor.
 Vizualizări articol: 1510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Firma reclamată pentru mai multe ţepe de mii de euro, închisă de Protecţia Consumatorilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei