Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băsescu: Desemnez un premier care să servească interesului naţional, nu mi-e frică de suspendare

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, aseară, răspunzând unei întrebări, că va desemna, după alegeri, un premier care să servească interesului naţional, precizând că afirmaţiile politicienilor despre suspendarea sa nu îl impresionează şi că nu îi este frică de politicieni.

Întrebat ce variantă ia în calcul în contextul declaraţiilor lui Crin Antonescu privind posibila suspendare a preşedintelui dacă acesta nu va accepta premierul propus de USL dacă Uniunea câştigă alegerile, Băsescu a răspuns: "Eu iau în calcul varianta interesului naţional".

"Voi desemna un premier care să servească interesul naţional", a spus preşedintele.

"Povestea că îl suspendăm pe Băsescu nu mă impresionează", a spus Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Desemnez un premier care să servească interesului naţional, nu mi-e frică de suspendare.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băsescu: Desemnez un premier care să servească interesului naţional, nu mi-e frică de suspendare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO !!! trimis de
(13 nov 2012, 11:57:06
O declaratie demna de un presedinte.....BRAVO ...!!!
2.   Discursul presedintelui trimis de
(13 nov 2012, 13:50:04
Antonescu consideră că afirmația lui Băsescu cum că România nu este un stat de drept este o afirmație defăimătoare la adresa României.Liderul PNL s-a întrebat ce este Băsescu în acest caz, dacă România nu este un stat de drept. "Dacă România nu este stat de drept, care este rolul lui Traian Băsescu? Atunci România este dictatură, totalistarism, este stat bananier? Care e situația președintelui: e șeful acestui stat, e ostatic, prizonier?", a întrebat ironic Antonescu, care consideră în continuare că Băsescu este un președinte ilegitim. "Traian Băsescu a afirmat că România nu este credibilă, afirmaţie iresponsabilă pentru un şef de stat", a mai acuzat liderul PNL.
2.1  RE: Discursul presedintelui trimis de
(13 nov 2012, 16:34:52
Romania va deveni stat..( bananier ) daca ajunge antonescu presedinte asta e sigur
3.   Discursul presedintelui trimis de
(13 nov 2012, 16:51:06
Gura pacatosului adevar graieste. Neintelegand ca tacerea ar fi fost de aur, Traian Basescu a iesit in forta la rampa, debutand cu o mare gogomanie. A spus asa: "Voi desemna un premier care sa deserveasca interesul national”. Cu alte cuvinte, acesta urmeaza sa lucreze impotriva romanilor. Sa ii serveasca prost. Sa ii deserveasca. A scapat-o! Sunt vreo 30 de ani de cand Academia Romana a stabilit semnificatia cuvantului "a deservi”. A deservi inseamna a face ceva rau. Este opusul termenului "a servi”.Răspunsul corect şi democratic al preşedintelui ar fi fost că va desemna un premier propus de majoritatea care va rezulta din alegeri - adică respectarea votului popular. Interesul naţional e o chestiune foarte abstractă pentru preşedintele Băsescu.
3.1  RE: Discursul presedintelui trimis de
(13 nov 2012, 16:57:54
mercenarule plimba ursul
4.   Pentru radumamii trimis de
(13 nov 2012, 16:59:47
Eu nu tin cu nici un personaj politic din tara asta, dar te vad pe tine de care esti, si te intreb: Daca ar fi gresit un USL-ist ce spuneai? (si fara de alea ca astia nu gafeaza ca nu tine)big grin
5.   A luat-o pe varianta... cu vaporul trimis de
(14 nov 2012, 11:00:37
Dl Basescu pare sa fie singurul care cunoaste... interesul national. Cum isi va da seama care persoana va fi "premier de-servitor al interesului national"? Este guvernatorul depozitarul interesului "national"? Daca este atat de "curajos" si nu-l impresioneaza "povestea" cu suspendarea, atunci de ce nu isi da demisia? Daca tot nu se teme de o noua suspendare, cu sanse de reusita, de data asta? Dsa afirma cu nonsalanta ca nu ii e frica de politicieni. Ca sa fiu sincer, nici mie nu imi este frica de politicieni (asta neinsemnand ca nu imi provoaca repulsie). Poate ajung si eu presedinte... pardon, guvernator (e la moda!). Suspendat in vara, dl Basescu a cam pierdut conexiunea cu interesul national.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei