Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ornamente luminoase

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu toate că iarna nu se face încă simţită, municipalitatea suceveană a intrat în febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, pe stâlpii stradali fiind montate instalaţiile de iluminat ornamental, în vreme ce pe trotuare şi pe spaţiile verzi din oraş sunt puse fel de fel de ornamente de sărbătoare.

Pe de o parte, „graba” municipalităţii este justificată de faptul că de la 1 Decembrie vor fi aprinse instalaţiile de iluminat ornamental din oraş, iar volumul de muncă este foarte mare, fiind acoperite nu doar bulevardele principale, ci şi porţiuni mari din cartierele Sucevei, iar, pe de altă parte, de faptul că instalaţiile electrice pot fi mult mai uşor montate acum, când e vreme favorabilă, decât pe ger, când caburile electrice nu mai sunt elastice, ba chiar devin casante.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că, la fel ca şi anii trecuţi, au fost achiziţionate noi instalaţii de iluminat ornamental, astfel încât, de la un an la altul, să crească gradul de acoperire a oraşului în privinţa ornamentelor de sărbătoare.

„Şi anul acesta au fost cumpărate instalaţii noi, de aproximativ 100.000 de lei, care au fost montate la bulevardul principal, din zona Spitalului Judeţean până în Centru, în vreme ce instalaţiile de anul trecut au fost puse pe bulevardul George Enescu şi în cartierul Burdujeni”, a explicat edilul sucevean.

Tot în cadrul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, zilele acestea urmează să fie aduşi brazii de Crăciun. Cel mai frumos brad va fi montat pe esplanada modernizată din zona centrală, în vreme ce alţi doi brazi vor fi montaţi şi ornaţi în faţa sediului Primăriei Suceava şi în sensul giratoriu de la Burdujeni.

Luminile bradului din Centru şi cele ale instalaţiilor ornamentale din oraş vor fi aprinse pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LUCRARI A LA LUNGU trimis de
(13 nov 2012, 11:17:10
In MIJLOCUL trotuarului (cam in fata la Denis in centru) este un profil metalic inalt de vreo 10 cm ... bravo mai BUNA LUCRARE!!! ca doar nu va spargeti voi capul.. lucrari in bataie de joc dar din care ies bani buni de spalat prin oscar...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei