Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Alexandru Băişanu, un candidat speriat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PDL al Sucevei, Ion Lungu, a urcat pe scena pe care preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, Alexandru Băişanu, şi-a lansat candidatura pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Suceava. Întâmplarea nu poate fi trecută în cartea anomaliilor politice din ţara asta de doine, balade şi manele fiindcă sunt şi alţi primari de la un partid care-l susţin pe faţă pe candidatul la parlamentare de la un alt partid. Totuşi, o fotografie cu Ion Lungu alături de Alexandru Băişanu şi-ar găsi locul în respectiva carte deoarece în urmă cu doar câteva luni cei doi s-au aflat într-un război total. Candidatul USL la Primăria Suceava, Alexandru Băişanu, l-a acuzat de toate relele din lume pe candidatul PDL la funcţia de primar, Ion Lungu. Bătăliile electorale au nişte limite, însă domnul Băişanu le-a depăşit cu mult. La televizor, în presa scrisă şi în întâlnirile cu electoratul, domnul Băişanu îl făcea pe domnul Lungu în toate felurile posibile, dar mai ales imposibile. Dacă erai mai slab de înger şi-l ascultai pe Alexandru Băişanu cum îl toacă pe Ion Lungu, îţi venea să ceri mascaţilor, procuraturii, NATO şi Legiunii Franceze să intervină de urgenţă şi să scape Suceava de un primar atât de periculos. Candidatul Băişanu se înşală dacă are impresia că sucevenii au memoria atât de scurtă încât să uite în doar câteva luni ce-a spus acesta despre domnul Lungu. Făcând echipă cu domnul Lungu, înseamnă că domnul Băişanu a devenit la fel de rău ca acesta şi, de aceea, nu merită votat. Dacă domnul Băişanu a vorbit aiurea despre domnul Lungu, înseamnă că nu este o persoană responsabilă şi tot nu ar merita votat. Alexandru Băişanu are de partea sa o televiziune proprie, are acces neîngrădit şi la alte mijloace de informare sau dezinformare în masă, are bani cu care-şi permite să-şi facă afişe şi materiale promoţionale în prostie şi are o alianţă, USL, care conduce detaşat în sondajele de opinie. Şi, totuşi, a apelat şi la sprijinul primarului Sucevei. Asta înseamnă că domnului Băişanu îi este teamă că va pierde alegerile, aşa cum a pierdut toate alegerile politice la care a participat din 2004 încoace. O vorbă din popor spune că de ce ţi-e frică de aia nu scapi. Să vedem ce va spune poporul sucevean pe 9 decembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu, un candidat speriat.
 Vizualizări articol: 2815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.95/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 19 voturi
Alexandru Băişanu, un candidat speriat3.9519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BET666 trimis de
(13 nov 2012, 20:06:05
Mi e mi se pare ca totul e impartit...!
Baisanu iese deputat,Balan iese deputat,Dontu iese senator,Vitcu iese deputat,Mihalescul iese deputat...cafteala Flutur,Marza..etc.
Cu cine sa bata Baisanu?Nu dau pe spate pentru el..cu tanti Ardeleanu?Hai sa fim seriosi...a fost deputata...ei si? habar nu are lumea de ea....Baisanu prin candidatura la Primarie si a castigat notorietate in randul vontantilor USL!Sa nu amintesc cine sunt ei...dar de unde sa nu stim ca de fapt asta si a dorit ..sa l cunoasca lumea! hehehehehehe!Baga m de un pariu domnilorsi doamnelor?Hai sa va citesc..Raducule si Dexule(Abecedare!)..Cine castiga pe colegii...pe bune ...aveti si voi oile voastre negre..Siret..Burdujeni..Falti aveti curaj?????
1.1  RE: BET666 trimis de
(15 nov 2012, 18:05:35
finuţi , prin "Tomahawk Technique" , cititorii
voiesc a se exprima ... despre exprimarea altuia
unii-noată-n pace , p-alţi-iiii sufocă admiratorii
e tare pajina asta , îmi place ( cum vă place *uia )happy

2.   Fanculopezzidimerda ! trimis de
(17 nov 2012, 11:58:42
BRAVO TAZ ! Pune-i în ☭ pe toți !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei