Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2012 - Anul XVII, nr. 251 (5156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Iordanian depistat cu aproape 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cetăţean iordanian, rezident în România, a fost depistat de poliţiştii de frontieră suceveni, miercuri seară, cu o cantitate însemnată de ţigări de contrabandă.

Agentul principal Ionela Husdup, de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, a precizat că un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Rădăuţi a desfăşurat, la mijlocul săptămânii în curs, o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care a oprit în trafic, pe raza localităţii Gălăneşti, un microbuz marca Ford Tranzit, condus de cetăţeanul iordanian K. Rami, în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în municipiul Suceava.

În urma verificărilor efectuate de lucrătorii de la graniţă s-a stabilit că bărbatul transporta ţigări din spaţiul extracomunitar, fapt pentru care s-a decis conducerea acestuia, împreună cu microbuzul, la sediul Punctului de Lucru Vicov din cadrul SPF Rădăuţi, pentru efectuarea unui control amănunţit. În aceste condiţii, au fost descoperite în microbuz, sub bagajele personale, 18.500 de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit iordanianului acte premergătoare cercetării penale sub acuzaţia de contrabandă în formă agravantă, iar ţigările, evaluate la peste 166.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Agentul Ionela Husdup a precizat că microbuzul Ford, în valoare de 27.000 de lei, a fost indisponibilizat la Vicov, în vederea continuării cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordanian depistat cu aproape 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordanian depistat cu aproape 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei