Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2012 - Anul XVII, nr. 251 (5156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmărire în trafic

Au fugit de poliţie şi au încercat să transfere ţigările de contrabandă în alt autoturism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore de poliţişti, după o urmăririre în trafic a unui autoturism despre care exista bănuială că ar fi fost încărcat cu ţigări de contrabandă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, miercuri, la ora 15:30, un echipaj de poliţie a identificat pe raza comunei Marginea, pe DN 17 A, un autoturism Audi care se îndrepta în direcţia Rădăuţi şi despre care oamenii legii aveau bănuiala că ar fi încărcat cu ţigări de contrabandă.

La vederea echipajului de poliţie, şoferul autoturismului Audi a intrat pe un drum lateral şi apoi în incinta unei societăţi comerciale din Marginea, unde, se arată în comunicatul poliţiei, a încercat transferarea ţigărilor în alt autoturism. În această din urmă maşină, un VW Passat, poliţiştii au găsit pe bancheta din spate, cât și în portbagaj, 4.000 pachete cu ţigări „Viceroy”, cu timbru de Ucraina.

Poliţiştii au reţinut trei persoane care au încercat să fugă, fiind vorba de Arcadie Antimie, de 41 de ani şi Violeta Antimie, de 28 de ani, ambii din municipiul Rădăuţi, şi un tânăr de 19 ani, localnic, Vasile Blasciuc.

 „Ambele autoturisme au fost ridicate, iar cantitatea de 4.000 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, cu o valoare de piaţă de 37.600 lei, a fost depusă la camera de corpuri delicte a Poliţiei municipiului Rădăuţi”, se mai arată în comunicatul IPJ Suceava, precizându-se că cei trei suspecţi şi-au petrecut noaptea în arestul poliţiei, iar în cursul zilei de ieri urmau să fie duşi în faţa procurorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au fugit de poliţie şi au încercat să transfere ţigările de contrabandă în alt autoturism.
 Vizualizări articol: 1411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Au fugit de poliţie şi au încercat să transfere ţigările de contrabandă în alt autoturism5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei