Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2012 - Anul XVII, nr. 251 (5156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Aurel Olărean şi-a analizat activitatea din cele 50 de luni de mandat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul rădăuţean, Aurel Olărean, a avut în urmă cu câteva zile o întâlnire cu un grup de cetăţeni din municipiu, întâlnire în care a făcut o analiză a activităţii sale în fruntea executivului local. Olărean a arătat că încă de la preluarea primului mandat, în anul 2008, a adoptat o politică pentru cetăţean şi pentru chibzuirea banului public. Astfel, peste o mie de familii se bucură de realizarea lucrărilor de reabilitare termică a mai multor blocuri din municipiu. Olărean a mai declarat că a reuşit, cu sprijinul Agenţiei Naţionale a Locuinţei, să realizeze patru blocuri pentru familiile tinere, urmând ca în curând să fie inaugurat un alt bloc ANL pentru medicii rezidenţi, cât şi pentru familiile nevoiaşe. Primarul a amintit de noul sistem de canalizare care se întinde pe o distanţă de aproape zece km, sistem la care au fost racordate aproape o sută de gospodării, şi a reamintit că în curând rădăuţenii vor fi beneficiarii unui proiect european de modernizare şi extindere a reţelei de apă şi de canal. În acelaşi timp s-a realizat şi extinderea reţelei de electricitate cu aproape cinci km, peste o sută de stâlpi, în mai multe zone din localitate, a mai arătat Olărean. Alături de echipa managerială a unităţii spitaliceşti, primarul municipiului a reuşit atragerea de fonduri nerambursabile pentru reabilitarea şi modernizarea Spitalului Municipal. În aceeaşi perioadă au fost realizate peste şase sute de parcări de cartier în zonele Mihai Viteazu, Obor şi Grănicerului, urmând să mai fie create alte peste o mie de noi locuri de parcare. Un capitol aparte în discuţiile dintre primarul Olărean şi rădăuţeni l-a constituit proiectul şoselei de centură.

 

Olărean: Mi-am propus să finalizez proiectele care vor transforma municipiul într-o localitate sută la sută europeană

Primarul Aurel Olărean a ţinut să precizeze că „este omul faptelor, nu al vorbelor”.

„Nu-mi place să vorbesc despre realizările mele, pentru că sunt omul faptelor, nu al vorbelor. Pot spune, şi sunt sigur că îmi veţi da dreptate, că din anul 2008 municipiul nostru şi-a schimbat <faţa>şi că a avut cea mai mare dezvoltare din anii care au trecut de la Revoluţie. Alături de noul Consiliu Local şi alături de dumneavoastră, cetăţenii urbei, mi-am propus să finalizez proiecte care vor transforma municipiul Rădăuţi într-o localitate sută la sută europeană”, a concluzionat Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Aurel Olărean şi-a analizat activitatea din cele 50 de luni de mandat.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul Aurel Olărean şi-a analizat activitatea din cele 50 de luni de mandat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O laie trimis de
(26 oct 2012, 12:47:53
600 de parcari???!! Unde sunt?
Dat pe asfalt doua linii cu vopsea se cheama parcare? Si apoi fiecare sa plateasca la primarie taxa pe locul de parcare? Inainte tot in strada parca lumea dar nu erau dungi si nici nu plateau vreo taxa.
2.   Oly comision trimis de
(26 oct 2012, 16:26:34
Blocurile ANL erau aprobate de pe vremea lui Frunza. El a impartit si si-a luat comisioanele de la unii care nu trebuiau sa primeasca.
Parcarile i-au bagat in buzunar o multime de bani ca doar sa tragi 3 linii cu vopsea nu costa 500 lei! Si apoi mai si platim pentru ele. Ce se face cu banii??? Ceata!
Ce s-a facut l-a spital nu s-a facut datorita lui olyta. El doar a taiat panglica, si-a umplut tomberonul de mancare si capul de tarie iar apoi s-a impaunat cu realizarea. De aceea si-a pus un cioban in consiliul de administratie de la spital. Ala il reprezinta cu inteligenta!
Care 10 km de canal??? Poate 1km! Si ala facut cu greu si cu o gramada de bani din buget.
Si daca e vorba de chivernisirea banilor nostrii atunci da are dreptate: i-a chivernisit refuzand sa plateasca facturile catre SC comunale si acum are de platit penalitati cat incape. Mai are si o gramada de procese pierdute de pe urma carora are o gramada de platit si bineinteles incearca sa plateasca tot din buget.
Si la final ceva ce intrece orce imaginatie: a tinut banii in cont si a platit ca prostul facturile la Utilitati si mediu pe cand celelalte primarii, pentru ca nu aveau bani in cont, au fost ajutati de la guvern sa le plateasca. Halal gospodar! Il dam de pomana! Nu-l vrea nimeni???
3.   Fonduri nerambursabile pt. spital... trimis de
(26 oct 2012, 17:27:23
Aprobarea programelor pt.modernizarile si reabilitrile spitalului Radauti au fost obtinute de catre conducerea anterioara a spitalului inaite ca spitalul sa fie subordonat primariei.
Olyta se lauda degeaba cu echipa sa menegeriala de la spital pt.ca nu au facut decit sa profite de pe urma acestor invesitii,pe care intr-adevar le-au gestionat.
Din pacate au cheltuit si foate multi bani care nu fac pate din categoria ,,fonduri nerambursabile" ci bani platiti de noi prin impozite si taxe, prin diminuarea salariilor, a pensiilor,prin neacordarea tichelor de masa personalului de la spital,pin taxe ilegale de vizita in spital si taxe pt.diferite serviciii medicale,etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei