Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2012 - Anul XVII, nr. 248 (5153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


PNL Suceava, bătaia de joc a conducerii centrale a partidului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu au trecut multe săptămâni de când preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, apărea încruntat în conferinţele de presă şi spunea că locurile pentru parlamentare vor fi împărţite egal între liberali şi social-democraţi. Domnul Băişanu făcea aceste declaraţii hotărâte pentru a le da speranţe activiştilor PNL care trăgeau nădejde că vor ajunge să candideze pentru Parlamentul României. Însă, în condiţiile în care, la Suceava, PSD este cu mult sub PNL, din toate punctele de vedere, social-democraţii au primit opt locuri pe listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor, iar liberalii numai şase.

Domnul Băişanu s-a dat cocoş şi atunci când, fără acceptul său, doi foşti liberali care, ulterior, au trădat şi PDL-ul, Dumitru Pardău şi Tiberiu Prodan, au fost primiţi în PNL şi au început să emită pretenţii în ceea ce priveşte prezenţa lor pe listele electorale pentru alegerile generale. În ceea ce-l priveşte pe senatorul Prodan, i-a ieşit domnului Băişanu. În schimb, liderul PNL n-a putut să-l scoată de pe liste pe deputatul Pardău, deoarece se pare că acesta are pile la Bucureşti, acolo unde e iubită trădarea, dar sunt foarte apreciaţi şi trădătorii. Totuşi, domnului şef de partid Alexandru Băişanu îi mai rămăseseră pentru împărţeală cinci candidaturi. Candidaturi care cu siguranţă că nu sunt aducătoare de mandat de parlamentar în toate cazurile. Aşa cum era firesc, preşedintele PNL Suceava şi-a făcut cadou o candidatură, rămânându-i încă patru. Una i-a oferit-o cumătrului Marius Zmău, una fostului deputat PNL de Suceava Mihai Sandu Capră, despre care se crede că este un sponsor generos, una neauzitului Raul Rotaru, pila primarului PNL de la Gura Humorului, Marius Ursaciuc, iar cea de-a patra candidatură i-a fost rezervată omului de afaceri Ilie Niţă.

Însă, a venit Bucureştiul şi i-a tăiat de pe listă pe domnii Capră, Rotaru şi Niţă, trecându-i în loc pe nişte unii de la PC şi pe unul care cică ar fi şeful Tineretului Liberal. Acest lucru arată foarte clar că PNL Suceava nu înseamnă mare lucru pentru conducerea centrală a partidului şi că Alexandru Băişanu este privit la fel cum sunt privite fetele care-i fac cafele lui Crin Antonescu. Totuşi, domnul Băişanu ar trebui să spună mersi că i se permite să candideze. Dar, cum până când se depun listele mai sunt câteva săptămâni, nu este exclus ca domnul Băişanu să aibă soarta domnilor Capră, Rotaru şi Niţă. Asta ar fi bătaia de joc supremă a conducerii centrale a PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava, bătaia de joc a conducerii centrale a partidului.
 Vizualizări articol: 2876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
PNL Suceava, bătaia de joc a conducerii centrale a partidului4.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei