Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2012 - Anul XVII, nr. 225 (5130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cereri

Băişanu spune că peste 600 de suceveni i-au solicitat un loc de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Alexandru Băişanu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că de când a preluat această funcţie, peste 600 de suceveni au venit la el la birou pentru a solicita un loc de muncă şi pentru a lăsa un CV. Băişanu a precizat că în fiecare zi primeşte în birou persoane care îi solicită un loc de muncă. El a arătat că 76% dintre cei care i-au lăsat CV-urile au studii superioare, diferenţa fiind suceveni care au terminat liceul sau o şcoală postliceală.

Vicepreşedintele CJ Suceava a arătat că, după ce a primit cele peste 600 de cereri de locuri de muncă, a discutat cu mai mulţi şefi de instituţii descentralizate şi oameni de afaceri suceveni, intenţia sa fiind de a organiza un târg al locurilor de muncă. Alexandru Băişanu a spus că acesta ar putea să aibă loc în maxim două luni, după ce şefii instituţiilor descentralizate şi oamenii de afaceri suceveni vor face o centralizare a locurilor de muncă disponibile.

„Organizarea acestui târg reprezintă prioritatea zero pentru mine şi pentru Consiliul Judeţean. Consider că lipsa locurilor de muncă este una dintre marile probleme ale judeţului Suceava. Iar pentru a încerca să rezolvăm această problemă, colegii din instituţiile descentralizate vor scoate din organigramele lor toate posturile libere, pe care le vom prezenta cetăţenilor din judeţul Suceava. Acelaşi parteneriat îl vom avea şi cu firmele private, care vor veni la acest târg cu locurile de muncă disponibile”, a spus Băişanu.

El a mai adăugat că o altă soluţie pentru crearea de locuri de muncă este deschiderea unui parc industrial, proiectul acestuia fiind deja discutat la nivelul Ministerul Administraţiei şi Internelor şi la Ministerul Dezvoltării Regionale.

„Oameni sunt disperaţi pentru că nu sunt locuri de muncă. Timp de patru ani au fost desfiinţate sute de societăţi economice din România şi foarte mulţi oameni au rămas fără locuri de muncă. Şi este de datoria noastră, a celor care în momentul de faţă administrăm judeţul Suceava, să ne ocupăm de această problemă majoră pe care o are judeţul”, a încheiat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu spune că peste 600 de suceveni i-au solicitat un loc de muncă.
 Vizualizări articol: 1530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.62/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 13 voturi
Băişanu spune că peste 600 de suceveni i-au solicitat un loc de muncă4.6513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(26 sep 2012, 11:37:26
Domnule liberal, exista bestjobs.ro, ejobs.ro.
Nu are nimeni nevoie sa organizezi matale targuri peste n luni.
Posteaza matale acolo joburile disponibile la stat si gata. O sa primesti mii de CVuri in 2-3 zile.

Asta e solutia liberala pentru crearea de locuri de munca? Sa prezinti la un targ de joburi locurile de munca de la stat?!? De la PSD te astepti la dude de astea dar de la PNL parca ma asteptam mai degraba sa spui ca prioritatea 0 este acel parc industrial nu umflarea schemei de personal de la stat.
2.   ESTE FOARTE BINE trimis de
(26 sep 2012, 11:50:26
Este foarte bine sa se faca toate eforturile si sa se foloseasca toate resursele pentru a crea locuri de munca.Cu bestjob.ro ai spus exact ca Base ,ce mai trebuie scoala si profesori cand elevii ar putea invata pe google.Chiar asa?
2.1  RE: ESTE FOARTE BINE trimis de
(26 sep 2012, 12:07:16
Pai ce metode sunt astea daca se inventeaza posturi la stat doar ca sa se elimine artificial somajul?
De unde se vor plati acei oameni pe posturi caldute in care vor juca solitaire toata ziua? Vrei sa falimentam cu totul ca natie si sa iesim in strada peste 5 ani ca grecii sa dam foc la tot ce misca?
Lumea alearga spre eficienta/automatizare iar un liberal ne zice ca trebuie sa angajam 10 electricieni ca sa schimbam un bec?

Cat despre "ai spus exact ca Base " esti penibil. De unde si pana unde asocierea asta? Este o realitatea faptul ca bestjobs si ejobs au un trafic urias. Daca cineva isi cauta un loc de munca calificat si nu are macar un CV pe cele 2 situri atunci trebuie sa se mire ca e somer.
2.2  RE: ESTE FOARTE BINE trimis de
(26 sep 2012, 12:08:27
atunci NU trebuie sa se mire ca e somer.
3.   Daaaa! trimis de
(26 sep 2012, 12:12:48
Cine are nevoie de locuri de munca, citeste ziarul sau intra pe net. Nu mai credeti minciunile spuse de mafiotul asta jegos zis Baisanu! e un impostor! un gainar notoriu!
3.1  RE: Daaaa! trimis de
(26 sep 2012, 12:36:00
Si eu am nevoie de un loc de munca, dar in Radauti nu gasesti decat locuri pentru ospatari, ajutor de bucatar si agent de vanzari daca ai permis de conducere si varsta pana in 30 de ani.Toti promit marea cu sarea , iar cand se vad cu sacii in caruta uita tot ce au promis.
Mai sunt oameni care nu vor sa plece din tara pentru a fi sclavi , dar pana la urma cred ca fuga din tara asta nenorocita de politicienii impostori si gainari, este ultima solutie pentru supravietuire.Noi ca noi dar ce vor face copiii nostri?
4.   SI INCA MIA SUNT ..... trimis de
(26 sep 2012, 12:35:46
Peste 600 ... sunt si mai multi..cu miile. Tineri care au terminat o facultate..si se uita la diplome, se angajeaza. iar angajatorii isi bat joc de ei. ( si acesta este un caz fericit) .. SPeram ca cei ce sunt acuma la putere sa faca ceva..desi NU prea cred. PROMISIUNILE PE CARE LE FAC MULTI SUNT IN ZADAR. ca sa zica si si ei ceva....
5.   Se igrasa schema la stat?! trimis de
(26 sep 2012, 16:40:58
Poate da,poate nu....Totusi ma gandesc la cum e sa fii pe un pat de spital,unde lipsesc 5,6 persoane specializate si unde nu se mai poate angaja o singura persoana pentru ca tre sa mai plece unul sau doi angajati....Va doresc sa nu ajungeti in situatia asta,oricat as uri pe unii dintre voi.....
5.1  RE: Se igrasa schema la stat?! trimis de
(26 sep 2012, 18:46:51
Sazi mumos ca nu la doctori se gandea Baisanu ci la frecatorii de menta de pe la somaj, mediu, primarie, etc. Pe aia vrea sa-i inmulteasca.

Tu chiar crezi ca doctorii neurochirurgi se incoloneaza si merg la targul organizat de Baisanu la casa de cultura sa se angajeze? Eu sper totusi ca nu asa se recruteaza un specialist pentru spitalul judetean.
6.   Numai promisiuni trimis de
(26 sep 2012, 21:05:09
Pai domnule Baisanu, oferitile 600 de locuri de munca din cele 2000 pe care le-ati promis in campania electorala si asa nu mai trebuie sa organizati nici un targ. Sau poate ati uitat deja de promisiune, iar electoratul inca nu....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei