Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2012 - Anul XVII, nr. 225 (5130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste patru sute de posturi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Miercuri, 26 Septembrie 2012 (17:26:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează, vineri, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, până miercuri la evenimentul dedicat tinerilor în căutarea unui serviciu confirmându-şi prezenţa 59 de angajatori cu 417 posturi vacante.

Bursa locurilor de muncă va începe de la ora 10.00 şi se va desfăşura în patru localităţi ale judeţului: Suceava, la Casa de Cultură, Rădăuţi, la Casa Germană, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, la punctele de lucru locale ale AJOFM.

Anca Capverde, purtătorul de cuvânt al AJOFM Suceava, a informat că la bursa din acest an domeniile pentru care există cea mai mare cerere de angajare sunt următoarele: fabricarea articolelor de îmbrăcăminte şi a produselor textile, construcţii, alte activităţi industriale, colectarea şi tratarea deşeurilor, industria construcţiilor metalice, comerţ, prelucrarea lemnului şi fabricarea de mobilă.

Pentru absolvenţii de şcoli profesionale, oferta cuprinde posturi pentru meseriile de tâmplar, zidar, dulgher, confecţioner, bucătar, patiser, ospătar, cosmetician, manichiurist sau mecanic auto.

Cei care au terminat un liceu pot încerca să se angajeze ca recepţioner, vânzător, asistent relaţii publice, lucrător comercial, casier sau operator calculator.

Există şi oferte pentru absolvenţi cu studii superioare, cele mai multe pentru specializările de designer în industria de fabricare a mobilei, tehnician normator, consultant financiar, economist, inginer automatizări ori inginer proiectant.

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi cei interesaţi se pot angaja şi ca muncitori necalificaţi în construcţii, industria alimentară, fabricarea produselor din cauciuc, industria construcţiilor metalice sau pe posturi de femeie de serviciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste patru sute de posturi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.
 Vizualizări articol: 1191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste patru sute de posturi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei