Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2012 - Anul XVII, nr. 225 (5130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Puncte, puncte…

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa prin care s-a depăşit primul sfert de campionat lasă impresia unor puncte importante atunci când se va trage linia, iar aceste puncte au fost câştigate sau irosite. Caimacul l-a luat Steaua, cu două puncte în plus la potou, meritate din plin. Era important să profite de paşii greşiţi ai contracandidatelor declarate, exact aşa cum s-a întâmplat, pe invers, campionate de-a rândul. Diferenţa în derby-ul de luni a fost făcută de loturile celor două echipe, nu de partitura defensivă aleasă de Sabău. Lipsa unor oameni importanţi a dislocat de la locul lor alţi oameni importanţi. N-am înţeles aducerea lui Bilaşco, cu atât mai puţin forţarea lui ca titular. Acesta n-a avut succes decât atunci când juca pivot la Urziceni, în rest a fost ca o muscă fără cap pe oriunde s-a dus. În plus, Pancu ar fi fost mult mai util dacă ar fi intrat proaspăt de prin minutul 60, iar lui Teixeira, scuzabil pentru ocazia ratată artistic, i se poate reproşa împiedicarea dezvoltării unor acţiuni promiţătoare prin pase tardive cu care şi-a băgat coechipierii în ofsaid. Şi din aceste motive, dar şi din altele care o privesc pe ea însăşi, Steaua n-ar fi trebuit să lase hazardul să decidă în locul ei. Chiar dacă punctele i se cuveneau, trebuie să ştii cum să primeşti astfel de victorii, a se vedea Dinamo cu Petrolul, urmată de reversul Astra-Dinamo.

Punctele irosite sunt cele ale Vasluiului. Nici nu s-a făcut bine săptămâna de când anunţam aici că lui Şumudică i se pregăteşte ceva şi iată că s-a întâmplat. Paradoxal, golurile de final din meciurile cu Viitorul şi Severin mai mult au dăunat echipei. Cu un antrenor nou, unul care să prezinte garanţii profesionale, s-ar fi putut câştiga la Braşov. Porumboiu spune, şi chiar aşa e, că el se pricepe mai bine la fotbal decât alţi patroni, dar atunci cum poţi porni la un obiectiv serios cu un antrenor ca Şumudică?! Bine i-a zis Copos acestuia din urmă, mai întâi să stea doi ani la o echipă şi să lase ceva în urmă pentru a avea pretenţii de echipă cu pretenţii. Anul trecut, la Vaslui  a venit un antrenor serios când situaţia era şi mai albastră, acum aşteptăm cu interes alesul, dar parcă nici echipa nu mai are acelaşi potenţial. Celelalte puncte irosite sunt ale clujenilor ceferişti, aceştia nu aveau voie să piardă pe terenul liderului. Devine crucial meciul cu Steaua, la Bucureşti, peste două etape. Un fel de derby european, aşa ceva nu trebuie pierdut. Nici ca protagonist, nici ca spectator.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puncte, puncte….
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puncte, puncte…0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei