Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2012 - Anul XVII, nr. 225 (5130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Top

Patru firme sucevene de contabilitate au fost premiate la nivel naţional de CECCAR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru firme de contabilitate din judeţul Suceava au fost premiate în topul naţional al celor mai bune societăţi membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România. Ceremonia de premiere a avut loc în cadrul celei de-a opta ediţii a „Zilei naţionale a contabilului român”, eveniment organizat de CECCAR – filiala Suceava. Astfel, locul I şi premiul special al anului 2012 a fost acordat firmei Management Account SRL, locul II şi titlul „firma de top a anului 2012” a fost primit de SC Lust Expert SRL, iar locul al III-lea a fost primit de SC Card Expert SRL, SC Expert Contab SRL.

Pe de altă parte, trebuie spus că filiala Suceava a CECCAR a acordat mai multe premii la nivel local. Astfel, diplomele de merit pentru „colaborarea cu preşedintele Marin Toma şi contribuţia la dezvoltarea profesiei contabile” au fost primite de către Ioan Iordache – expert contabil de onoare şi de Mona Luisa Grigore – director executiv al CECCAR Suceava.

Premiile pentru cifra de afaceri realizată în anul 2011 şi plata integrală a cotizaţiilor profesionale în ultimii trei ani au fost acordate pentru SC Contasist SRL, SC Evcont Consulting SRL, Mihai Ursache – expert contabil liber profesionist şi Mihaiela Gabriela Şerban – expert contabil profesionist angajat.

CECCAR Suceava a mai acordat premii pentru întreaga carieră, acestea fiind primite de către Ioan Vaşcovici – expert contabil de onoare şi Mihail Grigoriu – expert contabil liber profesionist. Nu în ultimul rând, Federaţia Patronală a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava, Tribunalul Suceava şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice au primit diplome pentru buna colaborare pe care au avut-o cu CECCAR Suceava.

În discursul său, preşedintele CECCAR Suceava, Dionisie Marcan, a ţinut să precizeze că „manifestările organizate anul acesta cu ocazia <Zilei naţionale a contabilului român> se desfăşoară sub egida <Drumuri prin memoria profesiei contabile>, ca un omagiu adus celui care a fost preşedintele CECCAR, prof.univ.dr. Marin Toma, plecat dintre noi la 28 mai 2012”.

Filiala Suceava a CECCAR are 537 de membri, din care 342 de experţi contabili, 115 de contabili autorizaţi şi 80 de societăţi de contabilitate şi expertiză contabilă autorizate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru firme sucevene de contabilitate au fost premiate la nivel naţional de CECCAR.
 Vizualizări articol: 2891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Patru firme sucevene de contabilitate au fost premiate la nivel naţional de CECCAR1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei